Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

valla bıktım canım burdan çekip başka bir şehire gitmek istiyorum yemin edrim bide tutuk burdan ev aldık yaaa biz aptalmıyız anlamadımki....valla artık evin çalışmaları dursun sat gidelim buralardan diyesim geliyo bazen

yapma be öyle boşver eviniz bitene kadar oturun dedenin evinde iyi düşün iyi ol iyiyim de offf çekersen dahada zor. kaydirigubbakcemile3

bencede canım eviniz bitene kadar oturun hiç kafana takma herşey yoluna girer sen üzüldüğünle kalırsın

ben yoğunum bugün biraz yaa
sevdalım hakkıda hayırlısı olur inşallah
offf midem ağrıyo yaa çok fenaa senağlama

Arkadaşlar kutlamalarınızı bekliyorum karşınızda fanatik bi beşiktaşlı var dün 7 saat boyunca takımım için ayakta diklip şampiyonluğu kutladık şu anda ölüyorum ayaklarımın ağrısından.

sabah sabah nescafe içtim o dokundu herhalde ( aman çok şükür iyi aramız dün bütün gün beraberdik akşamda ailecek bize pikniğe geldiler ne zor oldu ayrılmak yaa (

bende beşiktaşlıyımmm yaşasınn beşiktaşşşşşşşş vereliniortak

kızlar size bi sorum olucak yardımcı olurmusunuz

bu ay evlilik yıl dönümümüz çıkma tarihimiz ve nikahı aynı tarihte istedik hafta içine denk geldiği için düğün tarihi farklı oldu bizim nikahımız 11 hazıranda düğünümüz 29 haziranda oldu sizce hangi gün kutlamalıyız

siz naptınız kızlar hafta sonu?
didioş kocan oyuna devam mı?

valla haftasonumu muhteşem geçirtti. hiç oyun oynamadı vakit yoktu cmt maçı beşiktaşta meydanda izledik sonrada kutlamalar filan varcı eve 4 te girdik. pazarda statta kupa töreni ve kutlamalar vardı 4 te girdik stada gece 11 de çıktık bu arada kociş galatasaraylı benim için bjk forması bile giydi. geçirdiğim en harika hafta sonu oldu şu an sesim kısık ayaklarım feci ağrıyo avucum su toplamış bayrak sallamaktan. ama tek kelimeyle muhteşemdi. aşığım karakartalıma herşey onun için turkbayragi

bizimkide ayrı günler nikah 23 ağustos düğün 29 ağustos biz 29 da kutluyoruz.

vayyy ne güzel sevindim tatlım senin adına :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…