Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

hatta bazen bunu gurur meselesi yapıp söylüyorum eşime eve ait hiçbirşey benim baba evinden gelmed diye olsun ben seni aldımya yeter diyo ama üzülüyorum ya düşününce

kociş izin almış geliyomuş mobilyacıya gidiyoruz koltukları değiştircem diycem inşallah kızmaz zaten sinirli....neyse çooooooooooook öpüyorum ya Allah Ya bismillah hakkımızda hayırlısı

yorgun uykusuz ama mutlu tatlımmm. neler yatın haftasonu hallettinmi mobilyaları?

bende canım yorgun uykusuzum kociş o sinirle kızacak diye korka korka söyledim değiştirmek istiyorum diey gittik ellerinde başka yok bide benim mobilyacı sipariş üzerine yapıyor parça model beğendim yaplacak canım biz çıkmadan benim bıraktığım koltuklarımı aldı bi kadın çok beğendi....benimkide aynı model ama renk değişik olacak artık....ufak tefek aldık işte...K.peder kardeşi ile yani eşimin amcası ile tartıştı küstüler ne ölüm ölüme ne dirirm dirime dendi kapandı...bu evden çıkarsan hakkımı helal etmem dedi dedesi anca kendi eviniz yapılır işi biter öyle çıkın dedi...
günaydın kızlar...

günaydın canım

ee şimdi nolucak sevdecım evden çıkmıyormusunuz

Oooofffff canım bir bilsem o karmaşada kimsenin umrunda değilimki zaten hastanede yattımda kimse yanıma gelmedi dedim çok büyük sorun oldu birbirlerinin üzerine attılar işte o gelecek diye ben gelmedim öteki o gelecek diye ben gelmedim dedi...işte o ne biçim lafmış biricik gelinleri benmişim hiç öyle şey olurmuymuş....oofffffffffff offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…