evet canım çok doğru söylemişsin ben ilk evlendiğime gelen olduğu gbi yatak odasına girerdi en son bi tersledim çocuklara kızdım büyükler iştti bidahada kimse adımını amadı o odadan içeri ayıp ya hem orası mahrem yer oraya girlmez.....ben sinir olurum misafr geldimi çocuklarına sahip çıkmazlar yaaaaaaaaakötükedihüso
ne çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aynen ya sanki çocuk kendilerinin çocuğu değil ya hiç umursamıyolar. iki yapma çocuğum diyo bitiyo allahım kınamıyorum benide öyle yapma
biz senle kardeş falan olmayalım delikafadulden
odanın kapısını kapatacaksın öyle kafasına göre giremeyek oda değilde ayrı bi evmiş gibi düşün tatlım orayı nasıl alıştırırsan öyle gider oranın sana ait olduğunu hissettir yoksa başını alamazsın benim kaynan eve gelince oturduğu yerden kalkamıyo çünkü yok taviz yok sıfır. hiç bi yakınlığımız yok o asla benim annemin yerini tutamaz dedim hep kendi kendime iyide yapmışım
evet canım çok doğru söylemişsin ben ilk evlendiğime gelen olduğu gbi yatak odasına girerdi en son bi tersledim çocuklara kızdım büyükler iştti bidahada kimse adımını amadı o odadan içeri ayıp ya hem orası mahrem yer oraya girlmez.....ben sinir olurum misafr geldimi çocuklarına sahip çıkmazlar yaaaaaaaaakötükedihüso
daha ben kayınvalidenin evinde bulaşık yıkamış yemek yapmış insan değilimç yapmamda çünkü kendimi hiç o evin kızı gibi görmüyorum ben misafirim diyorum yakın olmak istemiyorum. annem çok kızıyo yapma böyle beklerler şu bu diyorum oğlu gitsin ben gidemem hiç bişeyde yapamam. annemde vazgeçti artık ağzını açmıyo
ayrı bir evimiz olmadığı için sedacım yatak odamız bizim evimiz öyle düşün hep kapın kapalı dursun kimsenin girmesine gerek yok
ayrı bir evimiz olmadığı için sedacım yatak odamız bizim evimiz öyle düşün hep kapın kapalı dursun kimsenin girmesine gerek yok
nereye kayboldunuz kızlarrr
hadi az kaldı anneciğine kavuşmana
ooohh ohh canım ne güzel annene kavuşacaksın....kızlar bana bi yarım saat müsade olurmu pc açık arada bakarım perdeleri yıkadım sabah onları asayım geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?