Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

şimdi napsamki bugün ayın 2si 5inden sonra korunmasakmıki deneme 1 2 3 diye :sm_cool: nasıl olsa 10u adet günüm

yok canım yaa eşimin bi arkadaşının yazlığı varmış denize karşı oraya gidelim demiş ama başbaşa olalaım istiyorum bitaraftanda kalabalık olalaım diyorum bilmiyorum...

tatil herkesle yapılmaz iyi düşünün en yakın arkadaş bile tatilde sıkabilir.

heralde o gece en büyük duam şu iş hayırlısı ile bitsin olmuştur....delikafadulden

hatice yaa sende aynı evde kalıyon ya, ilk zamanlar nasıl yaptın nasıl alıştın, örneğin en basiti çamaşır yıkancak sen mi çalıştırıyon makinayı yoksa kaynananı mı bekledin vs vs

al canım işte en küçük sorun bu kenei çamaşırlarını yıkarsın yok laf olur kendininkini yıkamışlta bana sormadı falan filannn

hatice yaa sende aynı evde kalıyon ya, ilk zamanlar nasıl yaptın nasıl alıştın, örneğin en basiti çamaşır yıkancak sen mi çalıştırıyon makinayı yoksa kaynananı mı bekledin vs vs

canım bece yatak odana aytı bi kirli sepeti al koy bi köşeye. makina çalıştırılacağı zaman kendi çamaşılarını ayrı yıkarsın ben çok hasssasım çamaşır konusunda kimseninkiyke yıkamak istemem

benim bide huyumdur kendi iç çamaşırlarımı eşiminkinden başka birininkiyle atmama makinaya imkanı yok

kız biz niye böyle aynıyız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…