al canım işte en küçük sorun bu kenei çamaşırlarını yıkarsın yok laf olur kendininkini yıkamışlta bana sormadı falan filannn
canım bece yatak odana aytı bi kirli sepeti al koy bi köşeye. makina çalıştırılacağı zaman kendi çamaşılarını ayrı yıkarsın ben çok hasssasım çamaşır konusunda kimseninkiyke yıkamak istemem
hatice yaa sende aynı evde kalıyon ya, ilk zamanlar nasıl yaptın nasıl alıştın, örneğin en basiti çamaşır yıkancak sen mi çalıştırıyon makinayı yoksa kaynananı mı bekledin vs vs
kız biz niye böyle aynıyız delikafadulden
ilk zamanlar alışmak zor oluyor ama mecburen alışıyosun benim çamaşırlarım azsa sölüyordum yanına atabilirsin çmaşır varsa diye hatta kaynanam bundan çok memnun olmuş
benim bide huyumdur kendi iç çamaşırlarımı eşiminkinden başka birininkiyle atmama makinaya imkanı yok
olur mu öyle gııısslarrr
ama odana mutlaka kirli sepeti koy kendinize ait
kız biz niye böyle aynıyız delikafadulden
aynen tatlım bide kendi anneminkini filan atıyom benimkilerle. ama başka biriniki asla ilk zaman lar kocişinkileri bila eyrı yıkamayı düşündüm
ayıp olmaz mıı yaa öyle , sizin var mı? yatak odanızda mı ?
allah kısmet ederde bigün konyaya gelirsem seni bulacam merak ediyom valla her huy aynı çıkıyo
hayır neden ayıp olsun ki kaynanam odama izinsiz giremez sadece sorar bende ben atar çalıştırırım diyorum
ne çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
odanın kapısını kapatacaksın öyle kafasına göre giremeyek oda değilde ayrı bi evmiş gibi düşün tatlım orayı nasıl alıştırırsan öyle gider oranın sana ait olduğunu hissettir yoksa başını alamazsın benim kaynan eve gelince oturduğu yerden kalkamıyo çünkü yok taviz yok sıfır. hiç bi yakınlığımız yok o asla benim annemin yerini tutamaz dedim hep kendi kendime iyide yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?