Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

al canım işte en küçük sorun bu kenei çamaşırlarını yıkarsın yok laf olur kendininkini yıkamışlta bana sormadı falan filannn

yaa evet nasıl yapcam bu konuyu bilemedim

ee öylede ayıp olmucak mı, geline bak dicek eşyalarını ayırıyo , ben donlarımı nasıl atcam kirli sepetine yaaa :sm_confused:

hatice yaa sende aynı evde kalıyon ya, ilk zamanlar nasıl yaptın nasıl alıştın, örneğin en basiti çamaşır yıkancak sen mi çalıştırıyon makinayı yoksa kaynananı mı bekledin vs vs

ilk zamanlar alışmak zor oluyor ama mecburen alışıyosun benim çamaşırlarım azsa sölüyordum yanına atabilirsin çmaşır varsa diye hatta kaynanam bundan çok memnun olmuş

ilk zamanlar alışmak zor oluyor ama mecburen alışıyosun benim çamaşırlarım azsa sölüyordum yanına atabilirsin çmaşır varsa diye hatta kaynanam bundan çok memnun olmuş

hıı yani sen atıp çalıştırıyon makinayı hiç kaynananın çalıştırmasını beklemiyon dimi

benim bide huyumdur kendi iç çamaşırlarımı eşiminkinden başka birininkiyle atmama makinaya imkanı yok

aynen tatlım bide kendi anneminkini filan atıyom benimkilerle. ama başka biriniki asla ilk zaman lar kocişinkileri bila eyrı yıkamayı düşündüm

aynen tatlım bide kendi anneminkini filan atıyom benimkilerle. ama başka biriniki asla ilk zaman lar kocişinkileri bila eyrı yıkamayı düşündüm

öyle canım ya ne bleyim iç çamaşırıma başkasınıneli bile değmemesi lazım ben yıkar kurutur ütüler güzelce yerleştirirm çekmeceme

odanın kapısını kapatacaksın öyle kafasına göre giremeyek oda değilde ayrı bi evmiş gibi düşün tatlım orayı nasıl alıştırırsan öyle gider oranın sana ait olduğunu hissettir yoksa başını alamazsın benim kaynan eve gelince oturduğu yerden kalkamıyo çünkü yok taviz yok sıfır. hiç bi yakınlığımız yok o asla benim annemin yerini tutamaz dedim hep kendi kendime iyide yapmışım

evet canım çok doğru söylemişsin ben ilk evlendiğime gelen olduğu gbi yatak odasına girerdi en son bi tersledim çocuklara kızdım büyükler iştti bidahada kimse adımını amadı o odadan içeri ayıp ya hem orası mahrem yer oraya girlmez.....ben sinir olurum misafr geldimi çocuklarına sahip çıkmazlar yaaaaaaaaakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…