Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Merhaba kizlar,

bende bugüne bugün 1 ay ve 22 günlük gelinim...zemuszemus

Sorumluklara ve cevreye alismaya calsiyorum ...kafamçokkarıştı

günaydın hatuşlar......
Nasılsınız ve nasılım bilmiyorum.....
Ya son bikaç gündür ne yaptığımı bilmiyorum ne oluyo bana anlamıyorum dalıp dalıp gidiyorum 5 dk önce ne düşündüğümü unutuyorum eşim bana bişeyler anlatmaya çalışırken dalıp gidiyomuşum sonra eşimin bana dokunması ile kendime geliyorum dün telefon o kadar çalmışki duymamışım nasıl dalmışımki bilmiyorum sonra eşim korkmuş hem ev hem cep arayınca duydum dün çay suyu o kadar kaynamışki su bitmiş ben unutmuşum ...iyimisin diyor hep iyiyim ama ne oluyo bana bilmiyorum
kendimi biyerlerde unutmasam iyi bugünlerde....

günaydınnn canlarımm
idilcim ne takıyosun kafana yaa, senin yaşadıkların banada oluo bazen bi bakmışsın dalıp gitmişim, geçicidir tatlım takma çok fazla kafana

kocişte çok üzülüyo halime bişey var bana anlatmıyosun diyo....sabah giderken ddim zaten sen çkınca ev üstüme üstüme geliyo sanki dedim ve öylede sizde olmasanız çıldıracakmışım gibi...

canımm benimm yaa kıyamam sana , takma kafana hiçbişey düşünme, belli takıyosun belki aileni belki ev durumunu vs, üzme kendini hiç bişey için tamam mııı

seda iyi düşün olurmu mafoldumben tekrar tekrar düşün kaynananın evinde oturmayı yada şimdiden alıştır iş bulunca nişanlın hemen ayrı eve çıkmayı.....
çok sıkıldım çok başımda kaynana yok ama daha beter...

araba aldık diye laf etmişler orda oturuyolar kira falan vermiyolar araba almışlar babası demiş bana para vermiyo...görümcem demiş bizimde ihtiyacımız vardı biz istedik vermedi...

kendi paranla rezil olmak böyle birşey galiba...senağlama

sizmi istediniz kira vermeyip o evde oturmayı

hayır canım dedesi hakkımı helal etmem gözlerim açık gider ölene kadar affetmem diye diye bu evdeyiz bu evde dedesinin kimsenin karışmaya hakkı yok ama işte söyledikleride ne bileyim ağır geliyo sanki benim parammı yok en kral kiralık eve çıkarım ama bırakmıyor dededi...

ahh ben canımm mecburum ben bi süre aynı evde oturmaya, nişanlım iş bulunca bile bi süre aynı evde oturacağız , biraz birikim yapmamız gerekiyor çünkü bak ikimizden biri işten çıkartılsa nasıl ödücez kira parasını, sinirlerim çok bozuldu zaten artık çok sıkıldım, dün akşam ağladım sıkıntıdan, ahh bu parasızlığın gözü kör olsun yaa, paramız masraflar için kıtı kıtına yetcek, yani hesaplarımız dışında ıncık cıncık şeyler çıksa hiç paramız yok yani senağlama

ahh işte ahh ellere karışmak çok zor bakalım ben neler görcem, Allah saba sabır versin valla tatlım

iyide dedesinineviymiş görümcen ne karışıyoki boşver canımya takma kafana onlar konuşurken başka güzel şeyler düşün ben kaynanam boboş konuşunca öyle yapıyom iyi oluyo yerimseniben

Ahhhhhh canım benim Allahım kaderini güzel yapsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…