Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

sen niye ağladın bakım neler oldu anlat bakalım...

çok sinirlerim bozuldu artık yaa ( dedim ya paramız biraz yetmicek gibi,.
ben okul zamanında devletten burs aldım ama geri ödemeli şimdi devlete 3,5 tl borcum var. 2,5 tl sini biriktirdim gerisinide annem tamamlıcak işte.. hani düğün zamanı biraz paraya ihtiyacım varya, anneme dedim ki sen bana bankadan bin tl çek ver biz sana düğünün ertesi günü getirip verelim.. yok inat etti vermem o kredi paranda bilmem nede, ya kadına vercez diyorum anlamıyo ki, çok sinirimi bozdu yaa, biz ne kadar zor durumdayız, nişanlım ne kadar zar zor ödüyo borçları, ailem nişanlımın işsiz olduğunu bilmiyo zaten.. yaa kimden bulcaz borç para çıkar ver dimi al kızım eksiklerinizi tamamlayın sonra verirsiniz diye ama yok vermiyo yaa çok canımı sıktı üvey evlatım sanki, onun varsa yoksa oğlu zaten anamın bilezikleri var ama çoğunu oğluna saklıyo işte, 2 bilezik takcak ailem düğünde biri zaten benim paramla.. çok sinirim bozuldu artık 5 liranın bile hesabını yapar hale geldim yaa.. annemde çıkarıp o parayı vermedi yaa, artık özlesem bile 15 günde bir gitcem annemlere çok soğudum yaa dün akşam ailemden senağlamasenağlama

ahhhh be canım ya ne olursa olsun sakın ailene arkanı dönme kırıcı bir laf söyleme çünkü senin yarın yardımına koşacak yine onlar baka benim koşanmı var yok ne kadar yanlız oldugumu biliyorsun...

ahh be canım al zor durumdayım işte yardımına koşuyolar mı hayırrr, heşeyimi kendim yapmaya çalışıyorum yaa, daha babam bana çıkıp bi eksiğin var mı kızım diye sormadı bile yaa..

al bi örnek daha hafta sonu denize gitmeyi planlıyoduk annem ben onun ailesi yok babam göndrmiyo ya kesinlikle gitmiceksin diyo yai pazar günü evden dışarı çıkmak yo diyo bana ya, ya annemide götürcem ya nolcak sanki ya bu kadarda olmaz ya, babam beni hiç bi yere aile yemeğine bile göndermedi yaa yicekler sanki beni off bazen bir an önce evlensemde kurtulsam diyorum yaa

canım benim ailem bana yapmakdıklarını bırakmadıkları halde şimdi ağlaya ağlaya beni özledikelrini söylüyorlarsa emin ol seninkiler bin pişman olacaklar sana demiştim daha önce hatırlarsan son zamanlarda böyle şeyler çok yoğun olur hiç alınmadığın kızmadıpğın birşey bile olsa alınır kızarsın bu böyledir...

kızlar herkese günaydınlar

dün o kadar erken girdim ve kimse yoktu..klava:klava:klava:

ulan ne tembel hatunlarsınız kocalarınızı yollayıp geri yatıyosunuz değeeelmiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

sizi hoşşikler sizi:icecream::icecream::icecream:

yok canım ay benim 2-3 gündür elektirk sorunum vardı elektirk yoktu şimdi yaptılar galiba sorunsuz dün akşamdan beri....sen ne yapıyosun bakalım bebiş işi nasıl gidiyo

aynen öyle be canımm alınganlığım çok üstümde valla

aynen öyle be canımm alınganlığım çok üstümde valla

normal canım bu olur böyle ama dyorumya bunlar son günlerin ona göre davran benimde düğünüm olsaydıda baba evinden çıkacak olsaydım eğer aynı şeyi belki daha fazlasını yaşardım el öpmeye gitik bir çeyrek bile takılmadı bana düşün yani düğünde belkide hiçbirşey takmayıp beni rezil edeceklerdi...

yok canım ay benim 2-3 gündür elektirk sorunum vardı elektirk yoktu şimdi yaptılar galiba sorunsuz dün akşamdan beri....sen ne yapıyosun bakalım bebiş işi nasıl gidiyo

:CüvCüv::CüvCüv: çalışmalar son sürat devam ediyor :CüvCüv::CüvCüv:

ama burda bir malamatsız var -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- başka topicte beni iğnenin deliğinden sokup çıkardıkötükedihüsokötükedihüso

eğer hamileysen devamlı akıntın olur giibi

ulan dedim gel burayalafı ortaya koyuyosun beğenen alıyor beğenmeyen çekip gidiyor hoşşik:mymeka::mymeka:

benim akıntım gelmiyor ama ne biliyosun:mymeka: belki benim sıpa çok temiz bi biiibikkkk olcekkk:jeyyar::jeyyar:

işin aslı akıntım yok bunu diyen hoşşiğe göre ben tam 10 gün sonra adet olucam kocamla bunca eziyetli hareketler boşa gitti

amudamı kalkmadım saatlercemi yatmadım folik asitlermi içmedim şeker ilaçlarımı içmedim anacım yokkkkk:1no2:

off offf çok zor bu işler yaa, valla sen çok sabırlısın tatlımm

Allah sana hayırlısıyla bi evlat verir inşallah canım

canım doktora gitmedinizmi?

off offf çok zor bu işler yaa, valla sen çok sabırlısın tatlımm

sabır taşı oldum canım...neye sabrediyor neye dayanıyor ve hangi sözün altında kalıyorsam sadece aşkım için onu çok sevdiğim için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…