sen niye ağladın bakım neler oldu anlat bakalım...
kızlar herkese günaydınlar
dün o kadar erken girdim ve kimse yoktu..klava: klava: klava:
ulan ne tembel hatunlarsınız kocalarınızı yollayıp geri yatıyosunuz değeeelmiisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
sizi hoşşikler sizi:icecream::icecream::icecream:
canım benim ailem bana yapmakdıklarını bırakmadıkları halde şimdi ağlaya ağlaya beni özledikelrini söylüyorlarsa emin ol seninkiler bin pişman olacaklar sana demiştim daha önce hatırlarsan son zamanlarda böyle şeyler çok yoğun olur hiç alınmadığın kızmadıpğın birşey bile olsa alınır kızarsın bu böyledir...
aynen öyle be canımm alınganlığım çok üstümde valla
yok canım ay benim 2-3 gündür elektirk sorunum vardı elektirk yoktu şimdi yaptılar galiba sorunsuz dün akşamdan beri....sen ne yapıyosun bakalım bebiş işi nasıl gidiyo
normal canım bu olur böyle ama dyorumya bunlar son günlerin ona göre davran benimde düğünüm olsaydıda baba evinden çıkacak olsaydım eğer aynı şeyi belki daha fazlasını yaşardım el öpmeye gitik bir çeyrek bile takılmadı bana düşün yani düğünde belkide hiçbirşey takmayıp beni rezil edeceklerdi...
:CüvCüv::CüvCüv: çalışmalar son sürat devam ediyor :CüvCüv::CüvCüv:
ama burda bir malamatsız var -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- başka topicte beni iğnenin deliğinden sokup çıkardıkötükedihüsokötükedihüso
eğer hamileysen devamlı akıntın olur giibi
ulan dedim gel burayalafı ortaya koyuyosun beğenen alıyor beğenmeyen çekip gidiyor hoşşik:mymeka::mymeka:
benim akıntım gelmiyor ama ne biliyosun:mymeka: belki benim sıpa çok temiz bi biiibikkkk olcekkk:jeyyar::jeyyar:
işin aslı akıntım yok bunu diyen hoşşiğe göre ben tam 10 gün sonra adet olucam kocamla bunca eziyetli hareketler boşa gitti
amudamı kalkmadım saatlercemi yatmadım folik asitlermi içmedim şeker ilaçlarımı içmedim anacım yokkkkk:1no2:
:CüvCüv::CüvCüv: çalışmalar son sürat devam ediyor :CüvCüv::CüvCüv:
ama burda bir malamatsız var -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- başka topicte beni iğnenin deliğinden sokup çıkardıkötükedihüsokötükedihüso
eğer hamileysen devamlı akıntın olur giibi
ulan dedim gel burayalafı ortaya koyuyosun beğenen alıyor beğenmeyen çekip gidiyor hoşşik:mymeka::mymeka:
benim akıntım gelmiyor ama ne biliyosun:mymeka: belki benim sıpa çok temiz bi biiibikkkk olcekkk:jeyyar::jeyyar:
işin aslı akıntım yok bunu diyen hoşşiğe göre ben tam 10 gün sonra adet olucam kocamla bunca eziyetli hareketler boşa gitti
amudamı kalkmadım saatlercemi yatmadım folik asitlermi içmedim şeker ilaçlarımı içmedim anacım yokkkkk:1no2:
off offf çok zor bu işler yaa, valla sen çok sabırlısın tatlımm
ben geldim slm hatunlarkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?