Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

ne kadardır istiyosunuz canım bebişi beizde uğraşıyoz ama gelmiyo nazlımı ne anlamadım

eşim buaralar çok asabi herseye çok çabuk sinirleniyor çok kırıcı olmaya başladı neden bilmiorum ama cok zoruma gidiyor

eşim buaralar çok asabi herseye çok çabuk sinirleniyor çok kırıcı olmaya başladı neden bilmiorum ama cok zoruma gidiyor

niye canım ne gibi şeylere sinirleniyor ve buınun acısını sendenmi çıkarıyor...

zoruna gitmesi normal canım

herseye sinirleniyor desem yeridir yani aslında hiç sinirlenmiyecek bişeye bile tepki göstermeye başladı bugün arabada giderken meyve suyu içiyordu ben uzattım iç diye o da içerken gömlegine damladı bunun sorumlusu ben oldum bana patladı sınav stresi vardı gecen haftaya kadar oda gecti bitti sanırım askere gidecek ağustosta onun stresi bindi bu tepkiler ondan diye düşünüyorum sizce?

canım onuda biraz anlamaya çalış kociş haklı olarak sinirlendimi yada bişeyi kafasına taktımı fazla üzerine gitmiyorum ama bu çözüm değil...oturup konuş istersen bi

daha dün gece aynı seyi yaptı oturdum konustum benim cok moralim bozuluyor sen böle sacma sapan seylere öfkelenince dedim yapma böle dedim beni anladı hak verdi özür dilerim askım tamam haklısın dedi sabah yine yaptı sizce nasıl davranmam gerekli?

canım eşimin canı bişeye sıkkın olunca bişeyi kafasına takınca hemn anlarım otuturum konuşurum konuşurum o konuda tartışırım iyisini kötüsünü karşılaştıtız beraberce ve çözemezsek eğer kendi haline bırakırım üstüne fazla gitmem hele sinirli olunca sadece ne oldu diye sorarım ve siniri yatışlana kadar üstüne gitmem...

ama şimdi sende askere ideceksin diyemi böylesin de sen böyle yaparsan ben ne yapayım de sensiz burda sen üzülüyor sıkıntı yapıyorsan bende yapıyorum de ne bileyim oturup uzun uzun konuş....

didooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebegeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

SLM HATTUŞLAR NELER KAYNATMIŞSINIZ ONLARA BAKTIM
BUGÜN BENDE YOĞUNUM YA SAÇMA İŞLERLE UĞRAŞIYORUM
NEDEN HEPİNİZİN MORALİBOZUK KIZLAR NAZARMI DEĞDİ NE OLDU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…