Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Hayırlısı canım ama bu ay halıydı temizlikti falan uğraştımya üşütmüş olabilirim....

eee sen ne yapıyorsun bakalım

kendinden eminsen üşüttüğün için gecikiyor olabilir havalardaki değişkenlikte etkiliyormuş canım

ben çok mutlu ve heycanlıyım bu ay 1 yıl oluyor evleneliiiii

ne çobuk geçti yaaaaopuyorumnanaktan:sm_cool:

yoğun değilim tatlım sizde iş yok kaç gündür kaçıp kaçıp duruyosunuz.
iyiyim kızlar nasıl oluym sizler nasılsınız bakım?

haticecim açtığın konuları inceledimde üzüldüm kaynanala başın dette sanırım ama boşver onlara laf anlatılmıyor ona bakarsan bizimkilerde korunduğumuza inanmıyorda çocukları olmuyor diye düşünüyolarmış....

yoğun değilim tatlım sizde iş yok kaç gündür kaçıp kaçıp duruyosunuz.
iyiyim kızlar nasıl oluym sizler nasılsınız bakım?

mafoldumben senağlama tamam kızma didoşum ya.....Canım kaçgündür koşuşturmam bitmedi bir türlü bugün biraz rahatım....

evet canım ya hakkatten laf anlatılmıyor
başta ben hata yapmışım ama herşeyi konuşmakla bunu yeni anladım şimdi hiç bişey anlatmıyorum en iyisi bu

hadi inşallah idilciğim. valla bi ağız tadıyla dedikodu yapamadık kaç gündür.
sen test filan yaptınmı henüz regl olmadın değilmi

başta ben hata yapmışım ama herşeyi konuşmakla bunu yeni anladım şimdi hiç bişey anlatmıyorum en iyisi bu

ben olaya afrikalı kaldım tatlım. ne oldu neden sıkıyolar canını zaten sinirliyim gelip dövebilirim klava:

öyle canım anlatma ya boşver bilmesin herşeyi...

hadi inşallah idilciğim. valla bi ağız tadıyla dedikodu yapamadık kaç gündür.
sen test filan yaptınmı henüz regl olmadın değilmi

olmadım canım ya valla akşam kociş elini karnıma koyuyo bebişimiz var orda diyo dalga geçiyo benle bi görsen bu kadar çok bebiş istediğini bilmiyordum ama olursam çok üzülecek heralde ben istemiyorum diye istemiymuş gibi davranıyo ama meğersem çok istiyomuş bunu anladım

ben olaya afrikalı kaldım tatlım. ne oldu neden sıkıyolar canını zaten sinirliyim gelip dövebilirim klava:

haticenin canımcımın rahmi tersmiş doktor öyle demiş ki rahmi olan birçok kadın doğum yapabiliyor ama kaynanası çocuğun olmayacak diyormuş canını sıkıyormuş

istiyodur be tatlım benimkide hiç belli etmiyordu ama her alışverişte çocuk için bişey alır oyuncak şu bu ben bu yıl istemiyorum diyince çok bozuldu bizimkide. canım hayırlısı neyse o olsun istemiyorum diyip bunalıma sokme kendini hayırlısı

hem sen niye sinirlisin bakayım didoşum

valla işlerden dolayı galiba tatlım hala maaşlar bi düzene binmedi bu gidişle yıllık izne çıkacağıma tamamen ayrılıcam sanırım işten tek tesellim annem 3 gün kaldı gelmesine varya içim gidiyor gelseydi şu kadın saat sayar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…