günaydın hatuşlarrrr
istiyodur be tatlım benimkide hiç belli etmiyordu ama her alışverişte çocuk için bişey alır oyuncak şu bu ben bu yıl istemiyorum diyince çok bozuldu bizimkide. canım hayırlısı neyse o olsun istemiyorum diyip bunalıma sokme kendini hayırlısı
ben olaya afrikalı kaldım tatlım. ne oldu neden sıkıyolar canını zaten sinirliyim gelip dövebilirimklava:
haticenin canımcımın rahmi tersmiş doktor öyle demiş ki rahmi olan birçok kadın doğum yapabiliyor ama kaynanası çocuğun olmayacak diyormuş canını sıkıyormuş
valla işlerden dolayı galiba tatlım hala maaşlar bi düzene binmedi bu gidişle yıllık izne çıkacağıma tamamen ayrılıcam sanırım işten tek tesellim annem 3 gün kaldı gelmesine varya içim gidiyor gelseydi şu kadın saat sayar oldum
günmaydın canım
bilmiyorm canım ya hadi benim yaşım küçükte kociş 27 onun yaşı ilerliyor haklı olarakta baba olmak ister neyse adet olursam bile heralde olsun bebişşimiz artık derim sanırım
aman canım boşver dövüpte kendini yorma tatlım bi dönem çok canımı sıkıp moralimi bozmuştu ama artık takmıyorum adı üstünde kaynana kaynatıyo işte
günaydın datlım
gittinmi provaya hani resim hani merak ediyoz yav a.s.[/QUOTE
gittim tatlım, ama daha ortada bişey yok ya
beyaz kumaşı işte ölçüsünü aldı her yerden, daha üstünde danteli yok anlayacağın, haziran sonu belli olcak artık canımcım
aman canım boşver dövüpte kendini yorma tatlım bi dönem çok canımı sıkıp moralimi bozmuştu ama artık takmıyorum adı üstünde kaynana kaynatıyo işte
yuh ya ne kaynanalar var allahım şirretlerinden korusun. ya benim arkadaşımında olmuyor burda kaynanada nasıl bir kadın anlatamam yani benim olsa saçını başını yolardım. inat gibi kızı zorla bebek mevlütlerine götürüyo o garibimde ses çıkarmıyo ondan sonra ağlama krizlerine griyor.
ne güzel canım gelsin annende benim yerimede ellerinden öp sarıl doya doyamafoldumben
tabi olsun canım ya kocacında istiyormuş bak olsun bitane
günaydın datlım
gittinmi provaya hani resim hani merak ediyoz yav a.s.[/QUOTE
gittim tatlım, ama daha ortada bişey yok ya
beyaz kumaşı işte ölçüsünü aldı her yerden, daha üstünde danteli yok anlayacağın, haziran sonu belli olcak artık canımcım
ooooooooooooooooooooo nasıl bekliycen ben meraktan çatlardım
ama sen üzülme sarılırım senin içinde. bebiş olsun seninde annen gelsin yanına herşeyi düzeltin tatlım
öyle canım takma kafana
Allah yardımcısı olksun canım ya
didoşum sana birşey sorucam sen nasıl korunuyodun
tatlım ben önceden yani 1 yıl kadar yasmin kullandım ama o beni acayip asabi yapıyodu kociş dedi içme şunu çekilmiyosun bende bıraktım şimdi o korunuyo ok :kedi:
yuh ya ne kaynanalar var allahım şirretlerinden korusun. ya benim arkadaşımında olmuyor burda kaynanada nasıl bir kadın anlatamam yani benim olsa saçını başını yolardım. inat gibi kızı zorla bebek mevlütlerine götürüyo o garibimde ses çıkarmıyo ondan sonra ağlama krizlerine griyor.
kaydirigubbakcemile5
canım cenazeme gelirlermi bilmem yanimafoldumben
bizimki herşeyi doktordan iyi biliyomuş gibi konuşuyo işte
rabbim beterinden saklasın
ooooooooooooooooooooo nasıl bekliycen ben meraktan çatlardım
off sorma didoşum yaaa mecburen beklicez işte(
canım baban filan aramıştı sende 1 adım yaklaş onlara bak bunun hastalığı var sağlığı var zaten aynı şehirde değilsin çok samimi olmazsın ama allah göstermesin dünyanın bin bir türlü hali var bak sende anne olabilirsin bence çek bişeyleri sineye :1hug:
bizimki herşeyi doktordan iyi biliyomuş gibi konuşuyo işte
rabbim beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?