Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

günaydın hatuşlarrrr

günmaydın canım

bilmiyorm canım ya hadi benim yaşım küçükte kociş 27 onun yaşı ilerliyor haklı olarakta baba olmak ister neyse adet olursam bile heralde olsun bebişşimiz artık derim sanırım

ben olaya afrikalı kaldım tatlım. ne oldu neden sıkıyolar canını zaten sinirliyim gelip dövebilirim klava:

aman canım boşver dövüpte kendini yorma tatlım bi dönem çok canımı sıkıp moralimi bozmuştu ama artık takmıyorum adı üstünde kaynana kaynatıyo işte

haticenin canımcımın rahmi tersmiş doktor öyle demiş ki rahmi olan birçok kadın doğum yapabiliyor ama kaynanası çocuğun olmayacak diyormuş canını sıkıyormuş

yuh ya ne kaynanalar var allahım şirretlerinden korusun. ya benim arkadaşımında olmuyor burda kaynanada nasıl bir kadın anlatamam yani benim olsa saçını başını yolardım. inat gibi kızı zorla bebek mevlütlerine götürüyo o garibimde ses çıkarmıyo ondan sonra ağlama krizlerine griyor.

ne güzel canım gelsin annende benim yerimede ellerinden öp sarıl doya doyamafoldumben

günmaydın canım

bilmiyorm canım ya hadi benim yaşım küçükte kociş 27 onun yaşı ilerliyor haklı olarakta baba olmak ister neyse adet olursam bile heralde olsun bebişşimiz artık derim sanırım

tabi olsun canım ya kocacında istiyormuş bak olsun bitane

aman canım boşver dövüpte kendini yorma tatlım bi dönem çok canımı sıkıp moralimi bozmuştu ama artık takmıyorum adı üstünde kaynana kaynatıyo işte

harikasın tatlımmmm kafana takma sen taktıkça olmaz hiç düşünme bence allahım hayırlı zaman da hayırlısıyla verir bebişinizi kucağınıza

öyle canım takma kafana

Allah yardımcısı olksun canım ya

didoşum sana birşey sorucam sen nasıl korunuyodun

öyle canım takma kafana

Allah yardımcısı olksun canım ya

didoşum sana birşey sorucam sen nasıl korunuyodun

tatlım ben önceden yani 1 yıl kadar yasmin kullandım ama o beni acayip asabi yapıyodu kociş dedi içme şunu çekilmiyosun bende bıraktım şimdi o korunuyo ok :kedi:

bizimki herşeyi doktordan iyi biliyomuş gibi konuşuyo işte
rabbim beterinden saklasın

kaydirigubbakcemile5

canım cenazeme gelirlermi bilmem yanimafoldumben

canım baban filan aramıştı sende 1 adım yaklaş onlara bak bunun hastalığı var sağlığı var zaten aynı şehirde değilsin çok samimi olmazsın ama allah göstermesin dünyanın bin bir türlü hali var bak sende anne olabilirsin bence çek bişeyleri sineye :1hug:

canım bilmiyorum bişeyleri hala hazmedemedim zaman herşeyin ilacıdır ben zamana bıraktım...

bizimki herşeyi doktordan iyi biliyomuş gibi konuşuyo işte
rabbim beterinden saklasın

3 arkadaşız burda bi tanemiz hamile şimdi 5 aylık valla o üzülmesin diye sevinemedik hamile kalmasına arkadaşımızın. ama o çok mutlu oldu sadece bi söz istedi çocuklarınız bana cici anne desin dedi yaş büyük onun 36 oldu artık ihtimal yok denecek kadar az hamilelik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…