Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

çok zor canım ya....

Kaç gecedir hem ben hem kociş rüyada bebek görüyoz anlamadımki....
dn gecede ben gördüm yine kız bebeğim olmuştu falan çok karışıktı

valla saldım çayıra mevlam kayıra karışmıyorum o yüzden iyiyiz. ama sonra ne olur bilmem ama evde satranç kesinlikle yassak ağzına almıyor
iyi yapmışsın canım....
hafta sonuda bi,z tartıştık babası kardeşleri falan kapının önündeydi o arada hadi kalın yemeğe demiş ben içerdeyim tabi bana geldi söyledi bende niye en son benim haberim oluyo dedim hazırlamıyorum şimdi hiç birşey bana neden sormuyosun dedim....sesini çıkarmadı aşkım yeni söyledim önceden planlanmış bişey değil dedi ama davet etmeden önce bi adam bana sorar demi dedim oda kızdı biraz işte bahçeye çıktı konuşmadı benle neyse yemek hazırladım geldiler yediler içtiler ben oturup yemedim bile çok canım sıkıldı ne babaısnın nede annesini yüzünü görmek istemiyorum zaten biliyo bide eve davet ediyo onlara hizmet ettiriyo çok canım sıkıldı...yemekte yemeyince odaya geldi özür diledi falan filan yine yemedim kalktım o sinirle baktım ymişler topladım sofrayı girdim mutfağa yardım edelimmi dediler istemez dedim yıkadım çıktım bahçeye gittim sonra

kızlar ya lafınızı kesiyorum alakası olmayan bi konu ama bi sorayım dedim
adet söktürücü ya da geciktirici kullandınız mı hiç??

svda geciktirici ben kullandım tatlım ne için nezaman kullanacaksın?adetle düğün tarihimi çakışıyor yoksa

svda geciktirici ben kullandım tatlım ne için nezaman kullanacaksın?adetle düğün tarihimi çakışıyor yoksa

aa düğün için mi kullandın tatlım ? canım ya bu ay 3. de hastalandım, benim düğün 9 unda ya, şimdi stresten falan gecikirse düğün gününe denk gelir diye korkuyorum
acaba geciktirici mi kullansam ama 15 gün hap kullanmam lazım bu seferde

yoksa 3.nde gelsin diye söktürücü mü kullansam ya bi karar veremedim

3,de olursan kurtulursun ama söktürücü kullan o zaman canım gecikltirici belli olmaz tam düğün günü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…