Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

canım bence bişey kullanma derim ben denize gidecektim bundan 1-2 sene önce onun için aldım benim düğüm 19 daydı hastalanma tarihimde 10 daydı ama ben 11 de hastalandım hastalanırsın yani stres etme ben karabiber duymuştum oda adeti geciktiriyormuş

3,de olursan kurtulursun ama söktürücü kullan o zaman canım gecikltirici belli olmaz tam düğün günü olur

evet canım ya 3. de olursam sorun yok tam bitmiş oluyo ama olmazsam bide tam düğün günü olursam gelinlikle bide ne zor yaa (

işte stresten gecikebilir diye korkuyorum ( 5 gün falan sürüyo tatlım

ududub hoşgeldin tatlım. kızlar bende geçiktirici kullanmak zorundayım tatilin tam ortasına denk geliyor benimkide.

ayy ne zorr kadın olmak bee bide ağda işi var düğün için ona hangi tarihte gitcem bilmem ya :sinifsinif:

arkadaşımın başına geldi böyle bi olay kuaförden geldik gelinlikle oturuyo wcye gitmem lazım dedi...gitti çıktı adet oldum dedi...3-4 tane ped kullanmıştı artık korkudan düğün bitip eve gelir gelmez hemen gelinliği çıkardı...

ben vallahi kına gecemden 1 gün önce ağda yaptırdım ki beyaz tenli olmama rağmen hiç bir kızarıklık olmadı ama ağdadan sonra bebek yağı sürdüm cok güsel olduuukaydirigubbakcemile3

ayyy ne kötüü bide sıcakta 3-4 tane pedd obooooooo

üst üste takmış artık hala hatırladıkça güleriz o haline tabi ilk geceleride olmamıştı doğal olarak düğün bitene kadar oynadı nasıl olsa korkum yok bu gece yanımda kuzu kuzu yatacak demişti....kaydirigubbakcemile3

son 2 haftadır önüme gelen sen hamilemisin diye soruyordu bugün iş arkadaslarım zorla gebelik testi yaptırdı sonuç negatif hatunlar teyze olamıyorsunuzkaydirigubbakcemile3

aynen canım ya çok zor olmuştur. benimde düğüne denk geliyodu evlenmeden 2 ay önce başlamıştım yasmine düğün zamanı 2 kutuya hiç ara vrmeden devam etmiştim tabi doktora sorarak

aslında gecmedi işin ilginç yanı erken bile oldum bu ay ama normalde benim adetim 1 hafta sürerdi ama 3 günde bitti anlamadım gitii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…