Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

tımam bende bebek yağını deniyim.
doktora gidicektim ama vazgeçtim nişanlım korunacak kararımızı verdik.
ilerde doğum için hormonlarımın etkilenmesin diye ben kullanmayacağım.

burçin, canım mesela bize ne önerirsin? En önemli tavsiyen nedir?

tatlım ilk çarşafı söyleyim sana şöle 40*40 boyutunda bir çarşaf yaparlaronu yatağına koyarlar kana gelince o çarsafa sadece bir damla ya damlar ya damlamaz öyle bir şey egerki eşinin ailesinde çarsafa bakma adeti varsa bir balayından dönene kadar sakla derim yoksa atarsın ben attım yada yıkayıp saklarsın sen bilirsin.bebek yağına gelince kendine degil eşininin p..n süreceksin eger preze..... kullanmıyacaksanız kullanacaksınız onun üzerine sür.dediğim gibi burnundan nefes al agzından ver seni rahatlatır inan bana stres yapılacak hiç bişey yok benim canım okadar kıymetliydiki olduktan sonra bumu ya dedim.kendini kasma sıkma rahat hissettiğin an yapın.ayrıca yapmadan önce cok sıcak olmasın sıcak bir dus al rahatlatır

mandilin bu arada çeyiz topiğinde yatak odanı ve salonu gördüm süper ya hele yatak odası bittim valla bizde bayılıyoz kırmızı renge

kıslar anneleriniz size 40*40 boyutunda carsaf yaparlar meraklanmayın yaa ortalığı kirletecek kadar kanamanız olmuyorki dediğim gibi bir damla ya gel,r ya gelmez.o iş olduktan sonra sırtınıza yastık koyun yada oturun olurmu

teşekkür ederim sevdacım, ben kırmızı manyağıyım. kaydirigubbakcemile5
mutfağımda albümde kıpkırmızı.

yokmuş canım çok şükür çarşafa bakma adeti.. onu yıka bide kurmasını bekle olmaz sanırım yola çıkcaz ya çünkü, günah falan deil dimi atmak atarız o zaman bizde.. yok canım prez. kullanmıcaz hıı bende kendi şeyimize sürcez sanıyodum ya :)) evet düşünüyoz zaten önce bi duş alırız ee benim saçım malüm sipreyli falan hem rahatlarız, bakalım ben hasta olmazsam tabi :sinifsinif:

evet canım sonuçta orda azda olsa kanama olacak korkmayın ertesi günde pembe tonlarında camasırınıza bulaşabilir normaldir.mandilin çok acımıyor ama hiç acımıyorda diyemem ama inan hersey sana bağlı sen kendini kasarsan ağrıyı cok duyarsın hatta ilişkinin olmasına engel olursun rahat ol nefes olayı çok önemli bunu aklından cıkarma aslaaaaaaa..

mandilin kız merak ettim evini bak şimdi buarada benim koltuklarım oturma odamın kırmızı beyaz tonlarında bir evde kırmızı olmalı derimkaydirigubbakcemile3

tamam bunlar kulağıma küpe oldu burçin sağol.
sevda, bende balayından gelince sana anlatırım artık :))::):)

aaa evet mandalinn :)) sende bana dönünce taktik verirsin artıkk :)) kaydirigubbakcemile2
bende istiyom resimleri

gercekten evin süper mandilincim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin buarada salondaki ayna varya yemek masasının orda onu nerden aldınız süper durmuş ayrıca ankaranın neresi burası yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…