Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

süper yaa mutfakta bayıldım valla mandalincim , Allah mutlu mesut etsin canım, gelinlikli fotolarınıda görürüz inşallah

hadi ben kaçtım kızlarr, öptüm hepinizi, iyi akşamlarrr

GÜNAYDIN HEPıNıZEEEE

gercekten evin süper mandilincim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin buarada salondaki ayna varya yemek masasının orda onu nerden aldınız süper durmuş ayrıca ankaranın neresi burası yaa

teşekkür ederim burrçinim a.s.
ulusta avizeciler çarşısında bulduk o aynayı canım.

ev tonlamalarımız aynı benim salonda krem ve kahverengi tonlarda

benimki yeşil-krem-siyah kuşum. yerimseniben

süper yaa mutfakta bayıldım valla mandalincim , Allah mutlu mesut etsin canım, gelinlikli fotolarınıda görürüz inşallah

amin Allah hepimizi mutlu etsin.
teşekkür ederim sevdaacım a.s.

hepinize günaydın iyi kaynatmışsınız didoşum nasıloldun aklım sende kaldı dün....

Bu arada hala adet olmadım 2, gün 3 gün daha olmazsam doğru doktora

mandilin seda korkmayın o kadar ya ben sedaya anlatmıştım neasıl zorlandığımı ama kendinizi kasmayın tek diyeceğim bu bide kan gelir gelemz hemen kalkın oturun iyice silin sonrada tekrar ilişkiye girmeyin demişti doktor bana ama benim kan mübarek her ilişkiye girdiğimizde az az geldi...

günaydınnn kıslaarr
seda mandalin korkucak bişi yok ne kadar korkarsanız o kadar kasarsınız kendinizi rahat olun

iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın?
ylmzhatice nice nice mutlu senelere canım ne süpriz hazırladın bakalım

idil, ududub, ylmzhtce günaydın

idilcim canım 2 gün mü geçti adetin? laelaelaelaelae

hatice, tebrik ederim ne kadar güzel

ayy inşallh dediğiniz gibi çok korkulcak bişey yoktur :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bişey olmaz canım benim biraz sorunlu düğünüm olduğu için ilk geceyede yansıdı kendimi çok kastık çok sıktım yatakta 4 döndük olacak diye sonunda oldu ama ne sensor ne ben söyleyim nasıl oldu ama şimdi diyorum keşke o kadar sıkıntı yapmasaymışımda o gecenin tadını çıkarsaymışım sevdiğim adamla

idilcim tatlım bir kaç gün daha bekle cünkü suan acaba hamilemiyim diye düşünüp stres yapıosun oda hastalanmanı etkiliyor bekle olmadı bir test yap kendin evde ne var 2 dknı almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…