gemiylemi yolculuk edeceksiniz ve kişi başı fiyatları ayrıca şartlar neler tatlişkomm
hayirli ugurlu olsun insallah hep mutlu olursunuz ah ilk gunler keyfini cikarin ne guzeldi o gunler ya yeniden evlenesim geldi:):)
yeni gelinler ne yapiyonuz bakim heyecan varmi heyecan:):)
marmaristen yatla çıkıyoruz tatlım 8 gün 7 gece sürekli yatta kalıyosun bütün koyları geziyosun. 11.18 temmuz arası fiyatlar 450 tl kişi başı tam pansiyon 19 temmuzda 699 tl ye yükseliyo. 4 kabibli yatla çıkıyosun muhatap olacağın kişi sayısı toplam 10 sessiz sakin tatil yani. çocukta almıyolar.
sakin ol diyecem ama imkansiz hihoyyytbende cok heyecanlaniyordum ne guzeldi ya
ayy yaa süpermiş vallahi yaa biz bazı durumlardan dolayı balayı yapamadık içimde kaldı vallahi
sağolasın canım efet ilk günler bal ayları cok güzel kıymetini bilinecek günler ama herzamanıda bal ayı yapmakta bizim elimizde.senin 2 senemi oldu canım evleneli
ayy yaa süpermiş vallahi yaa biz bazı durumlardan dolayı balayı yapamadık içimde kaldı vallahi
evet yaa sakin olmakk imkansızz
ayy canımm inşallah bu yaz yapabilirsiniz
hoş geldin bu kim diyecesin şimdi ben hem yeni gelin sayılırım hemde aranızda yeniyim.
tsk ederim sende hosgeldin canim .hayirli ugurlu olsun bir omurboyu mutlu olursun insallah.
2bucuk yil oldu canim zaman cabuk geciyor ya.
cok sukur mutluyum ama o ilk gunlerin heyecani yok ister istemez monotonlasiyor.
gecim derdi de araya girince eskisi gibi olmuyor bazi seyleryerimseniben
bizde balayını çok kısa yaptık o yüzden bu sene çok düşündük ne yapalım kime sorsak mavi yolculuk dedi giriştik bi işe ama bakalım inşallah pişman olmayız
siz yapın bakalım eğer memnun kalırsanız bizde çıkarız mavi yolculuğa canım
belkide nebilim bişeyler yapıp monotonlaştırmamak gerek ama dediğin gibi gecim derdi girince araya işler değişiyor.buarada ALLAH bozmasın mutluluğunuzu canım.bebiş varmı peki?
amin sagol canim.
bebis yok henuz cok rahat bir insanim evlendim kisitlandim gibi kaydirigubbakcemile3bide bebis olursa kendimi hapisanede hissederim herhal.
esimde hazir degil baba olmaya 3 yil daha yapmiyacagiz bakalim zaman ne getirir bilinmez bizim planlar simdilik bu yonde.
kızlarrrrr ben bu akşamlık kaçarr, hepinize iyi akşamlar, yrn görüşmek üzere, öpüldünüzz yerimseniben
hayırlısı tatlım evliliğin tadını çıkarmadan düşünmeyin zaten derim şahsen benim düşüncem bu ama arada bir anne olma damarım tutmuyor degil ama yok olmaz 2011 sonlarına doğru çalışmalara başlıyacaz bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?