evet katiliyorum bir noktadan sonrada rahatliaga alisinca insan cocuk fikride uzak kaliyor zaten kendimde ana okulu ogretmeniyim birsuru bocuklerim cocuklarim var hergun goruyorum onlarisırnaşık şeybana yetiyor simdilik.bende ciftlerin evlendikten 2 yila kadar cocuk sahibi olmalarina dogru bulmuyorum.alisma sureci var once iki kisi ayni evde yasamayi ogrenmeli sonra cocuk.
bende arada istiyorum kendi bebegim olsun ama esiminde istemesi lazim.o henuz hic ama hic hazir degil.
hepimiz icin hayirlisi olur insallah.
kızlar ben kaçtım iyi akşamlar.
bakalım suanlık biz bir tarih koyduk ona göre adımlarımızı atıyoruz ama zaman gelir o tarih ne gösterir bilemem canım.
hem daha ben çocuğum diyorum iki çocuk birarada büyütmek zor gelir eşimekaydirigubbakcemile3
buarada mesleğin nekadar güzel hep ana sınıfı öğretmeni olmayı çocuk gelişimi okumayı cok isterdim
ihoşgeldinn iyiyiz bakayım sen nasılsın
günaydın hanımlar nasılsınız?
iyiyim sen nasılsın canımm
idare eder tatlım feci bi baş ağrısıyla uyandım. ağrı kesici filan aldım ama geçmiyor.:bbo:
Hoşbuldukk....Bensiz neler kaynatmışsınız onları okudum....iyiyim sennasılsın canım
idare eder tatlım feci bi baş ağrısıyla uyandım. ağrı kesici filan aldım ama geçmiyor.:bbo:
Geçmiş olsun canım benim ya:teselli:
bende iyiyim tatlım
geçmiş olsun canım yaa, uykusuz falan mısın ya da bişey mi taktın kafana
uykusuz değilim canım ama kafamda sürekli bişeyler var bide havalar çok kötü burda hergün lodos esiyo mahvetti oda
hem havalardan hemde kafana taktığın şeyden ağırmıştır canım yaa, sen gaziantepteydin dimi benimde abim okuyo orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?