Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bakalım suanlık biz bir tarih koyduk ona göre adımlarımızı atıyoruz ama zaman gelir o tarih ne gösterir bilemem canım.
hem daha ben çocuğum diyorum iki çocuk birarada büyütmek zor gelir eşimekaydirigubbakcemile3
buarada mesleğin nekadar güzel hep ana sınıfı öğretmeni olmayı çocuk gelişimi okumayı cok isterdim

tsk ederim canim cok sagol. bende cok seviyorum mesleigimi cocuklar melek saf ve temiz varliklar yargisiz sualsiz masum onlarla oynamak ogretmek cok zevkli.kendini gelistirebilirsin cocuk gelisimi uzerine birsuru kitap var alip okursun illaki okula gitmek gerekmiyor:)ilerde kendi cocuklarina faydali olursun.a.s.

haklısın ama nebilim çocuklarla beraber olmak o mesleği yapmak hep içimde kaldı ama olmadı işte napalım

bende iyiyim tatlım

geçmiş olsun canım yaa, uykusuz falan mısın ya da bişey mi taktın kafana

uykusuz değilim canım ama kafamda sürekli bişeyler var bide havalar çok kötü burda hergün lodos esiyo mahvetti oda

uykusuz değilim canım ama kafamda sürekli bişeyler var bide havalar çok kötü burda hergün lodos esiyo mahvetti oda

hem havalardan hemde kafana taktığın şeyden ağırmıştır canım yaa, sen gaziantepteydin dimi benimde abim okuyo orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…