selam hatunlar ben geldim günaydınmı desem tünaydınmı?
evet tatlım antepliyim. hangi bölümde okuyo abin?
nabersiniz bakalım ben bugün atom karınca gibiyim sabahtan beri koşuşturup duruyorumm
nabersiniz bakalım ben bugün atom karınca gibiyim sabahtan beri koşuşturup duruyorumm
Kocişimde dün gece sabaha kada uyumadı sanırım ne zaman gözlerimi açsam bana bakrken gördüm uyumuyordu...Her uyandığımda sordum bişeymi oldu canın birşeyemi sıkkın diye yok dedi....bende uyumuycam dedim uyu dedi her uyandıkça sarıldı bana uyuttu....Çok canım sıkıldı bişey vara benlemi paylaşmıyor...Ama gayet iyiydi akşam uykum gelmiyor deyip durdu.....oooofff
mak. mühendisliği canım
maaş için mi koşturuyon canım
Kocişimde dün gece sabaha kada uyumadı sanırım ne zaman gözlerimi açsam bana bakrken gördüm uyumuyordu...Her uyandığımda sordum bişeymi oldu canın birşeyemi sıkkın diye yok dedi....bende uyumuycam dedim uyu dedi her uyandıkça sarıldı bana uyuttu....Çok canım sıkıldı bişey vara benlemi paylaşmıyor...Ama gayet iyiydi akşam uykum gelmiyor deyip durdu.....oooofff
belki iş yerinde bişey olmuştr kafasına bişey takılmıştır, üzme kendini tatlım yaa, gerçekten uykusu kaçmıştır belkide
canım işyerinde bişey olmuştur. belki paylaşmak istemiyordur fazla üzerine gitme. nlatmak isteyince anlatır canını sıkma
efet canımcım yaa maaş için koşuşturuyorum umarım bugün içerisinde hesabıma gececek paramkaydirigubbakcemile2
bende atom karınca olmak istiyorum. bugün o kadar çok işim varki başımın ağrısından bakamıyorum bile.
Allah allah hemen kötü düşünme gecen gün bana da aynı şey olmuştu söledim ya size uyku tutmadı aklıma takılan bişeyde yoktu bazen olur öyle şeyler tatlım takma kafana hem bişey olsa seninle paylaşmıyacakta kimle paylaşacak sinirlendirme beni hııııklava:
:) yenı topıgınız hayırlı uğurlu olsun bende evlenelı 5 ay olacak bu ay sonunda :) Iyıkı de evlenmısım dıyen nadır ınsanlar arasındayım :)
:) yenı topıgınız hayırlı uğurlu olsun bende evlenelı 5 ay olacak bu ay sonunda :) Iyıkı de evlenmısım dıyen nadır ınsanlar arasındayım :)
Bilmiyorum canım erkenden kalkmış kahvaltı hazırlamış beni uyandırdı bitanem benim...Bide yumurta pişirmiş az pişmiş olsun demiş onuda kaynayınca hemen kapamış pişmeiş hiç çok güldük sabah sabah iyiydi sabah ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?