Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

nabersiniz bakalım ben bugün atom karınca gibiyim sabahtan beri koşuşturup duruyorumm

Kocişimde dün gece sabaha kada uyumadı sanırım ne zaman gözlerimi açsam bana bakrken gördüm uyumuyordu...Her uyandığımda sordum bişeymi oldu canın birşeyemi sıkkın diye yok dedi....bende uyumuycam dedim uyu dedi her uyandıkça sarıldı bana uyuttu....Çok canım sıkıldı bişey vara benlemi paylaşmıyor...Ama gayet iyiydi akşam uykum gelmiyor deyip durdu.....oooofff

belki iş yerinde bişey olmuştr kafasına bişey takılmıştır, üzme kendini tatlım yaa, gerçekten uykusu kaçmıştır belkide

mak. mühendisliği canım

maaş için mi koşturuyon canım

elektrik ve makina müh. türkiyede en zor antep üniversitesinde tamamen ing. eğitim çünkü kaçıncı yılı tatlım. elektrik bölümü 7 yıldır mezun vermedi diye biliyorum.

canım işyerinde bişey olmuştur. belki paylaşmak istemiyordur fazla üzerine gitme. nlatmak isteyince anlatır canını sıkma

belki iş yerinde bişey olmuştr kafasına bişey takılmıştır, üzme kendini tatlım yaa, gerçekten uykusu kaçmıştır belkide

Bilmiyorum canım erkenden kalkmış kahvaltı hazırlamış beni uyandırdı bitanem benim...Bide yumurta pişirmiş az pişmiş olsun demiş onuda kaynayınca hemen kapamış pişmeiş hiç çok güldük sabah sabah iyiydi sabah ama....

Allah allah hemen kötü düşünme gecen gün bana da aynı şey olmuştu söledim ya size uyku tutmadı aklıma takılan bişeyde yoktu bazen olur öyle şeyler tatlım takma kafana hem bişey olsa seninle paylaşmıyacakta kimle paylaşacak sinirlendirme beni hııııklava:

:) yenı topıgınız hayırlı uğurlu olsun bende evlenelı 5 ay olacak bu ay sonunda :) Iyıkı de evlenmısım dıyen nadır ınsanlar arasındayım :)

efet canımcım yaa maaş için koşuşturuyorum umarım bugün içerisinde hesabıma gececek paramkaydirigubbakcemile2

hadi tatlım hayırlı haber bekliyoruz. ne kurumsal bi firmaymış senin ki soyisim değişti diye maaş yatırmıyolar

bende atom karınca olmak istiyorum. bugün o kadar çok işim varki başımın ağrısından bakamıyorum bile.

ayy yaa niye ağrıyorki başın omuzlarını falanmı üşüttün genelde bende o yüzden cok oluyor ağrı kesici yada kas gevsetici falan al bir tane tatlım

öyle canım paylaşır zaten saklamaz birşeyini ama kafama takıld işte

:) yenı topıgınız hayırlı uğurlu olsun bende evlenelı 5 ay olacak bu ay sonunda :) Iyıkı de evlenmısım dıyen nadır ınsanlar arasındayım :)

O zamans sende bendensin hoşgeldin...

ooooo kahvaltılar filan çok şanslısın be tatlım bizimki kalkacak kahvaltı hazırlayacak ancak rüyamda görürüm ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…