yaa sen niye bukadar stres yaptın kusum hazır degilsen eşin nekadar istesede biraz daha beklersiniz stres yapma bak kendine ediyon başın tutuyooorr
ne biliym tatlım ya bende heves yapıyorum aman sıkıldım valla bunu düşünmekten. çevremdekiler erken diyip duruyo tam hevesleniyorum bütün hevesim kaçıyor. düşünceler dalıyorum bu kez ne olacak diye
Canım çevrendekiler ne der diye düşünme sen ne istiyorsun ona kara ver ona bakarsan benim çevremdekiler hemen çocuk istyo olsun olsun diye....
Bu arada bağlantımda bi sorun var galiba sayflar görüntülenemiyor donup kalıyor ya
KK da sorun var benim sayfalarda donuyo
Bende modemi açıp kapıyorm ha bire yaw kaydirigubbakcemile3
yok canım ya bende sayfayı açmak için bayaa bekliyom
Başının ağrısı biraz geçtimi canım
Canım takma kafana birey rahatla yemek falan yedikten sonra bi ağrı kesici daha al
ben yenı evlıyım yaaaaaaaaaaaaaaa
oelyyyyyyy cok guzel bi duygu
öyle yapıcaz artık canım. iyiki girmişim üye olmuşum k k ya sizlerle tanışmak çok iyi oldu
ben yenı evlıyım yaaaaaaaaaaaaaaa
oelyyyyyyy cok guzel bi duygu
ben geldimm , gıcık benim bu patronn yaa çıkıyo odasından bana bakıyo napıyorum diye, meraktan çatlıyodur bu kız napıyo bütün gün pc başında diye :))) bende ondan ders çalışayım bari dedim aman azcık gittide kurtuldum :) neler kaynatıyonuz bakayım
ben geldimm , gıcık benim bu patronn yaa çıkıyo odasından bana bakıyo napıyorum diye, meraktan çatlıyodur bu kız napıyo bütün gün pc başında diye :))) bende ondan ders çalışayım bari dedim aman azcık gittide kurtuldum :) neler kaynatıyonuz bakayım
Sayfalar açılmıyoi tın tın bekliyorum öylekafamçokkarıştı
hoş geldin tatlım. bütün patronlar aynı cins sanırım. benimkide gitti şükür rahatım
benimki düzeldi makinayı yeniden başlatmayı dene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?