Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

canım kndini ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun...Bizde eşimle bazen konuşuruz eşimdaha bens ei büyütcem diyo kaydirigubbakcemile2

yaa sen niye bukadar stres yaptın kusum hazır degilsen eşin nekadar istesede biraz daha beklersiniz stres yapma bak kendine ediyon başın tutuyooorr

ne biliym tatlım ya bende heves yapıyorum aman sıkıldım valla bunu düşünmekten. çevremdekiler erken diyip duruyo tam hevesleniyorum bütün hevesim kaçıyor. düşünceler dalıyorum bu kez ne olacak diye

ne biliym tatlım ya bende heves yapıyorum aman sıkıldım valla bunu düşünmekten. çevremdekiler erken diyip duruyo tam hevesleniyorum bütün hevesim kaçıyor. düşünceler dalıyorum bu kez ne olacak diye

Canım çevrendekiler ne der diye düşünme sen ne istiyorsun ona kara ver ona bakarsan benim çevremdekiler hemen çocuk istyo olsun olsun diye....

Bu arada bağlantımda bi sorun var galiba sayflar görüntülenemiyor donup kalıyor ya

KK da sorun var benim sayfalarda donuyo

Canım takma kafana birey rahatla yemek falan yedikten sonra bi ağrı kesici daha al

ben geldimm , gıcık benim bu patronn yaa çıkıyo odasından bana bakıyo napıyorum diye, meraktan çatlıyodur bu kız napıyo bütün gün pc başında diye :))) bende ondan ders çalışayım bari dedim aman azcık gittide kurtuldum :) neler kaynatıyonuz bakayım

Sayfalar açılmıyoi tın tın bekliyorum öylekafamçokkarıştı

hoş geldin tatlım. bütün patronlar aynı cins sanırım. benimkide gitti şükür rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…