hadi tatlım hayırlı haber bekliyoruz. ne kurumsal bi firmaymış senin ki soyisim değişti diye maaş yatırmıyolar
ayy yaa niye ağrıyorki başın omuzlarını falanmı üşüttün genelde bende o yüzden cok oluyor ağrı kesici yada kas gevsetici falan al bir tane tatlım
:) yenı topıgınız hayırlı uğurlu olsun bende evlenelı 5 ay olacak bu ay sonunda :) Iyıkı de evlenmısım dıyen nadır ınsanlar arasındayım :)
ooooo kahvaltılar filan çok şanslısın be tatlım bizimki kalkacak kahvaltı hazırlayacak ancak rüyamda görürüm ben onu
aldım tatlım banamısın demiyor. davul çalıyolar içerde bende kalkıp halay sekecem şimdik. lodos tan oldu bide çocuk olayını çok kafama takıyorum sanırım.
Eşim o konuda iyidir ya hakkını yiyemem....Konuştum şimdi yok bişey bitanem iyiyim dedi birşey olsa anlatırdım dedi....
Eşim o konuda iyidir ya hakkını yiyemem....Konuştum şimdi yok bişey bitanem iyiyim dedi birşey olsa anlatırdım dedi....
ohh ohh iyi işe gözün aydın için rahatlamıştır şimdi canımm
tatlım kafana takma elbet bir gün ozaman gelecektir sıkma kendini hayırlısını dile Allahtan
allah başınızı bozmasın canım. ben pazar günü kahvaltı için yalvardım harika bi kahvaltı hazırlamıştı dolapta ne varsa çıkarmış çay bile yapmamıştı. çatal bile yoktu masada .
allah başınızı bozmasın canım. ben pazar günü kahvaltı için yalvardım harika bi kahvaltı hazırlamıştı dolapta ne varsa çıkarmış çay bile yapmamıştı. çatal bile yoktu masada .
elektrik ve makina müh. türkiyede en zor antep üniversitesinde tamamen ing. eğitim çünkü kaçıncı yılı tatlım. elektrik bölümü 7 yıldır mezun vermedi diye biliyorum.
:) yenı topıgınız hayırlı uğurlu olsun bende evlenelı 5 ay olacak bu ay sonunda :) Iyıkı de evlenmısım dıyen nadır ınsanlar arasındayım :)
korkum o günün gelmesi zati tatlım isteyip istememek arasında kaldım nasıl olur yapabilirmiyim şu bu ilacıda bırakınca iyice bunalım oldum.
korkum o günün gelmesi zati tatlım isteyip istememek arasında kaldım nasıl olur yapabilirmiyim şu bu ilacıda bırakınca iyice bunalım oldum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gercektenmiii yok anacım bizim güzel hazırlıyor kahvaltı falan şimdi hakkını yemeyim hatta yemek bile yapıyor içinden gelince canım kocam benim yaa içim kaynadı birden kalkım bir öpim gelim:asigim:
emin degilmisin tatlım neden korkun var kendini annelik sorumluluğu alamıyacak gibimi hissediyosun
kızlar size doyum olmuyo valla :) ama ben biraz kaçıyorum. ay sonu açıköğretim sınavım var hiç çalışmadım azcık çalışayım bari hazır ofis durgunken.. bensiz fazla kaynatmayın
hadi öptüm hepinizi
kızlar size doyum olmuyo valla :) ama ben biraz kaçıyorum. ay sonu açıköğretim sınavım var hiç çalışmadım azcık çalışayım bari hazır ofis durgunken.. bensiz fazla kaynatmayın
hadi öptüm hepinizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gercektenmiii yok anacım bizim güzel hazırlıyor kahvaltı falan şimdi hakkını yemeyim hatta yemek bile yapıyor içinden gelince canım kocam benim yaa içim kaynadı birden kalkım bir öpim gelim:asigim:
hadi öptüm hepinizi
erkenmi diyorum sadece annelik sorumluluğunu düşünemiyorum bile. offfffff offffffffffff bugün konuşucam kocişle adam akıllı belki rahatlatır biraz. bu yıl çocuk diyip duruyo ama dur bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?