Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

hadi tatlım hayırlı haber bekliyoruz. ne kurumsal bi firmaymış senin ki soyisim değişti diye maaş yatırmıyolar

maaş yatmış ama bankadan eft girişi olmuyormuş soyisim değişikliğinden ötürü hadi hayırlısı bir yatsın burda göbek atcammmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool:sositososito

ayy yaa niye ağrıyorki başın omuzlarını falanmı üşüttün genelde bende o yüzden cok oluyor ağrı kesici yada kas gevsetici falan al bir tane tatlım

aldım tatlım banamısın demiyor. davul çalıyolar içerde bende kalkıp halay sekecem şimdik. lodos tan oldu bide çocuk olayını çok kafama takıyorum sanırım.

ooooo kahvaltılar filan çok şanslısın be tatlım bizimki kalkacak kahvaltı hazırlayacak ancak rüyamda görürüm ben onu

Eşim o konuda iyidir ya hakkını yiyemem....Konuştum şimdi yok bişey bitanem iyiyim dedi birşey olsa anlatırdım dedi....

aldım tatlım banamısın demiyor. davul çalıyolar içerde bende kalkıp halay sekecem şimdik. lodos tan oldu bide çocuk olayını çok kafama takıyorum sanırım.

tatlım kafana takma elbet bir gün ozaman gelecektir sıkma kendini hayırlısını dile Allahtan

Eşim o konuda iyidir ya hakkını yiyemem....Konuştum şimdi yok bişey bitanem iyiyim dedi birşey olsa anlatırdım dedi....

allah başınızı bozmasın canım. ben pazar günü kahvaltı için yalvardım harika bi kahvaltı hazırlamıştı dolapta ne varsa çıkarmış çay bile yapmamıştı. çatal bile yoktu masada .

tatlım kafana takma elbet bir gün ozaman gelecektir sıkma kendini hayırlısını dile Allahtan

korkum o günün gelmesi zati tatlım isteyip istememek arasında kaldım nasıl olur yapabilirmiyim şu bu ilacıda bırakınca iyice bunalım oldum.

allah başınızı bozmasın canım. ben pazar günü kahvaltı için yalvardım harika bi kahvaltı hazırlamıştı dolapta ne varsa çıkarmış çay bile yapmamıştı. çatal bile yoktu masada .

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gercektenmiii yok anacım bizim güzel hazırlıyor kahvaltı falan şimdi hakkını yemeyim hatta yemek bile yapıyor içinden gelince canım kocam benim yaa içim kaynadı birden kalkım bir öpim gelim:asigim:

Alıştır canım çocuk olmadan kendi başının çaresine bakmayı öğrensin...Eşim bide tek başına yaşadığı için şimdiye kadar öğrenmiş az çok herşeyi

elektrik ve makina müh. türkiyede en zor antep üniversitesinde tamamen ing. eğitim çünkü kaçıncı yılı tatlım. elektrik bölümü 7 yıldır mezun vermedi diye biliyorum.

evet canım ing dersleri hep 6. senesi bakalım kaçıncı yılda bitcek

:) yenı topıgınız hayırlı uğurlu olsun bende evlenelı 5 ay olacak bu ay sonunda :) Iyıkı de evlenmısım dıyen nadır ınsanlar arasındayım :)

hoşgeldinn canımm

korkum o günün gelmesi zati tatlım isteyip istememek arasında kaldım nasıl olur yapabilirmiyim şu bu ilacıda bırakınca iyice bunalım oldum.

hakkında hayırlısı olur inşallah canımcım

emin degilmisin tatlım neden korkun var kendini annelik sorumluluğu alamıyacak gibimi hissediyosun

kıskandım yavvvvv ne güzel. bizimki mutfağı yanlızca sigara içmek için kullanıyor.

emin degilmisin tatlım neden korkun var kendini annelik sorumluluğu alamıyacak gibimi hissediyosun

erkenmi diyorum sadece annelik sorumluluğunu düşünemiyorum bile. offfffff offffffffffff bugün konuşucam kocişle adam akıllı belki rahatlatır biraz. bu yıl çocuk diyip duruyo ama dur bakalım.

kızlar size doyum olmuyo valla :) ama ben biraz kaçıyorum. ay sonu açıköğretim sınavım var hiç çalışmadım azcık çalışayım bari hazır ofis durgunken.. bensiz fazla kaynatmayın
hadi öptüm hepinizi

kolay gele tatlım

tamam bebem kolay gelsin sana

delikafadulden

öptüm canım

erkenmi diyorum sadece annelik sorumluluğunu düşünemiyorum bile. offfffff offffffffffff bugün konuşucam kocişle adam akıllı belki rahatlatır biraz. bu yıl çocuk diyip duruyo ama dur bakalım.

yaa sen niye bukadar stres yaptın kusum hazır degilsen eşin nekadar istesede biraz daha beklersiniz stres yapma bak kendine ediyon başın tutuyooorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…