Benimde 31 Mayıs'ta 1 sene olacak
oo maşallah yaa Allah bozmasın tatlım.bebiş varmı peki geleneksel soru herkeze sorulur yaakaydirigubbakcemile2
Yok şekerim.İstemiyoruz daha.Bu sene de bir gezip tozalım.Seneye inşallah çalışmalara başlayacağızkaydirigubbakcemile3
bi doğru düzgün kalamadım topiktene kaynatıyonuz bakayım
nişanlıma bi jest yapmalıyım yaa acaba napsam napsamm ??
hadi bakalım hayırlısı ozaman Allah gönlünüze göre versin
hayırdır nerden esti jest falan ona göre bir şeyler bulalımm bebemm
yaa tatlım, şimdi ben iş gereği sigortacıları falan tanıyorum, nişanlımında ticafik sigortası bitiyodu ben yaptırırım hallederim dedim, bankacı kızla konuştum poliçeyi hazırladılar, nişanlım şubeye gidip poliçeyi alcak bide k.kartına taksit yaptırcaktı, ben bugün bi kaç kez nişanlıma hadi bankaya gitmiyo musun dedim, ona neden sorup duruyosun gitcem öğlenden sonra dedi. dünde aramızda bi konu geçti benim senin kartın mı var canım benim kartımdan geçerim ne olcak dedim.. nişanlımda bi kaç kez sorunca ben kartımdan yaptırdım sanmış( süpriz yapcaksın sanmıştım, dün akşam böyle böyle dedin dedi ( o kendi kartıyla bana hep bişeyler alır) bende çok üzüldüm yaa çocuk işsiz salak kafam niye yaptırmadım sanki benim kartımdan diye ( senağlama
yaa tatlım, şimdi ben iş gereği sigortacıları falan tanıyorum, nişanlımında ticafik sigortası bitiyodu ben yaptırırım hallederim dedim, bankacı kızla konuştum poliçeyi hazırladılar, nişanlım şubeye gidip poliçeyi alcak bide k.kartına taksit yaptırcaktı, ben bugün bi kaç kez nişanlıma hadi bankaya gitmiyo musun dedim, ona neden sorup duruyosun gitcem öğlenden sonra dedi. dünde aramızda bi konu geçti benim senin kartın mı var canım benim kartımdan geçerim ne olcak dedim.. nişanlımda bi kaç kez sorunca ben kartımdan yaptırdım sanmış( süpriz yapcaksın sanmıştım, dün akşam böyle böyle dedin dedi ( o kendi kartıyla bana hep bişeyler alır) bende çok üzüldüm yaa çocuk işsiz salak kafam niye yaptırmadım sanki benim kartımdan diye ( senağlama
HmmmmCADIARZU Canım istersen bugün yemeğe falan çıkar.
ev için alınacak bişey kalmadımı. onun sırtından kaldırabileceğin bi yük
yok canım oda kalmadıbi halımız kaldı zaten onuda ben alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?