Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

oo maşallah yaa Allah bozmasın tatlım.bebiş varmı peki geleneksel soru herkeze sorulur yaakaydirigubbakcemile2

Yok şekerim.İstemiyoruz daha.Bu sene de bir gezip tozalım.Seneye inşallah çalışmalara başlayacağızkaydirigubbakcemile3

bi doğru düzgün kalamadım topikte ne kaynatıyonuz bakayım
nişanlıma bi jest yapmalıyım yaa acaba napsam napsamm ??

bi doğru düzgün kalamadım topikte ne kaynatıyonuz bakayım
nişanlıma bi jest yapmalıyım yaa acaba napsam napsamm ??

kıssslarrrrrrrrrrrrrrrrrr imdatttttttttttbenneyaptımki
tatlı nerden çıktı kıss bu jest yapma isteği

hayırdır nerden esti jest falan ona göre bir şeyler bulalımm bebemm

yaa tatlım, şimdi ben iş gereği sigortacıları falan tanıyorum, nişanlımında ticafik sigortası bitiyodu ben yaptırırım hallederim dedim, bankacı kızla konuştum poliçeyi hazırladılar, nişanlım şubeye gidip poliçeyi alcak bide k.kartına taksit yaptırcaktı, ben bugün bi kaç kez nişanlıma hadi bankaya gitmiyo musun dedim, ona neden sorup duruyosun gitcem öğlenden sonra dedi. dünde aramızda bi konu geçti benim senin kartın mı var canım benim kartımdan geçerim ne olcak dedim.. nişanlımda bi kaç kez sorunca ben kartımdan yaptırdım sanmış ( süpriz yapcaksın sanmıştım, dün akşam böyle böyle dedin dedi ( o kendi kartıyla bana hep bişeyler alır) bende çok üzüldüm yaa çocuk işsiz salak kafam niye yaptırmadım sanki benim kartımdan diye ( senağlama

HmmmmCADIARZU Canım istersen bugün yemeğe falan çıkar.

çalıştıralım kafayı naap san????CADIARZU

ev için alınacak bişey kalmadımı. onun sırtından kaldırabileceğin bi yük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…