kaç akşamdan beri dışardayız canım yaa, bugünde dışarda işleri vardı, iş çıkışı bize gel oturalım der büyük ihtimalle
yasmincim geçenlerde seninmi eşinin doğum günü vaydı?
hoşuna gidecek ufak bir hediye alabilirsin nelerden hoşlanır nişanlın kuşum
saat filan aldımı son zamanlarda yada giyisi olarak varmı bişeylere ihtiyacı
davetiyelerinizi aldınızmı?
Evet canım. 16 Mayıs'ta doğum günüydü eşimin.
Hımmm.Canım illa herhangi bir hediye alıp süpriz yapmak zorunda değilsin. Yemek olabilir, sinema olabilir,onunla geçirebileceğin küçük bir kaçamk olabilir.Ama illada hediye alayım diyorsan.Nişanlının ihtiyacı olan birşey alabilirsin.
ne alsamm yaa(
işte bu aklımda aslında ama kararsızımiki tane saat beğendi, , bi tanesini ben beğenmedim o da diğerini beğendi ama benim beğendiğimi aldı, sonrada aklı diğer saatte kaldı, şimdi aldığı saatçide beğendiği saat yok, modelini verdi güya getirtcekler ama bana sürekli sana ordan saat alalım bana beğendiğim saati alalım diyo, acaba gidip bu akşam o beğendiği saati alsam mı :) biraz karışık oldu ama :))
git al bence madem aklı kalmış
doğru hatırlamışım ne yaptın doğum gününde benimde eşimin doğumgünü varda 29 mayıstahihoyyyt
Hımmm.Canım illa herhangi bir hediye alıp süpriz yapmak zorunda değilsin. Yemek olabilir, sinema olabilir,onunla geçirebileceğin küçük bir kaçamk olabilir.Ama illada hediye alayım diyorsan.Nişanlının ihtiyacı olan birşey alabilirsin.
sevdacım bence saat alma yakın bir zamanda zaten almışssınız saat başka bişey düşün derim hımm davetiyede olmazsa ne olabilirkiiiiCADIARZU
ne alsamm yaa(
işte bu aklımda aslında ama kararsızımiki tane saat beğendi, , bi tanesini ben beğenmedim o da diğerini beğendi ama benim beğendiğimi aldı, sonrada aklı diğer saatte kaldı, şimdi aldığı saatçide beğendiği saat yok, modelini verdi güya getirtcekler ama bana sürekli sana ordan saat alalım bana beğendiğim saati alalım diyo, acaba gidip bu akşam o beğendiği saati alsam mı :) biraz karışık oldu ama :))
git al bence madem aklı kalmış
yaa saati alsam mı almasam mı ?
Canım benim eşimin cep telefonu bozulmuştu.Yeni bir cep telefonu aldım.Çok kalabalık olmayan bir arkadaş topluluğu ile akşamüstü Kordon'da birşeyler yiyip,içtik.Sonra ben süpriz yapıp pasta aldım.Üstüne de iyiki doğdun kocacığım yazdırdım:) vdeydik canım;ama inan çok sevindi özellikle pasta kısmına. Erkekler bizler gibi olaylara maddesel bakmıyorlar.Onlar bir öpücükle de mutlu olmayı başarabiliyorlar cicim.Sen ne yapacaksın?
karar veremedimki canımcım yaa kaçgündür bu iş için seferber oldum ama nasıl bişey yapsam bilmiorum çalışmıyor olsam evde muazzam bir masa hazırlardır ama onuda yapamiyorum sanırım benim kuzenler onun kuzenler toplanıp bir yerlerde bişeyler yapacaz aslında konsere götürmeyi cok isterdim ama o tarihte doğru düzgün kimse yokki.uff uffff ne zor iş bunlar yaa
haklısın tatlım sanırım öyle yapacam dışarda kutluyacaz inan çalısınca eve gidip yemek yapmak bile zor oluyor.okadar yoruluyorumki yemek yapıp yedikten sonra uazanıp hemen uyuya kalıyorum vallahi eşim kapıya koyacak beni iyicene tembelleştim.hatta dün ütülü gömleği yoktu akşam ütüleyecektim uyuya kalınca oda kaldı sabah bir baktım eşim ütü yapıyor ayy yaa bir utandım kendimden hiç sorma
futbola bağımlılığı varmı nişanlının?
sevdoş saati al o zaman tatlım madem cok begendi aklı kaldı ama yeni saat almış ikinci bir saat gereksiz gibi geldi tam evlilik arifesinde ama sen biliysin kusumm
almayayım enn iyisi yaa 250 tl şimdi ona versenağlama en iyisi giderken bi pasta alayım :)
Canım bencee alma yani o kadar para verme.Biz de evlenmeden önce herşeyi alırdık;ama evlendikten sonra anlarsın bizi:) En iisi küçük birşey al git. Evlendikten sonra bol bol gönlünü alırsın sen nişanlının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?