Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

doğru karar kutlarım inan evlenince paranın değerini daha iyi anlıyosun bekarlıktaki gibi olmuyor bişey alırken acaba alsammı gereklimi diye iki defa düşünüyorsun

artık bende kendime bir rota belirliyecem bir düzene sokmam gerek bazı şeyleri canım yoksa böle olmuyacak

artık bende kendime bir rota belirliyecem bir düzene sokmam gerek bazı şeyleri canım yoksa böle olmuyacak

Eve geldiğinde bir gün sonranın yemeğini de yap mesela canımcım.Siz kocişle otururken o pişer yavaş yavaş:1closedeyes: Akşamları çamaşırları yıkarsın.Ertesi günde ütülersin.Ev temizliğini de h.sonu yaparsın.

vallahi tatlım kociş cok yardımcı oluyor bana ev işlerinde bilmiorum inşallah değişmez çokta hoşuma gidiyor bana yardım etmeside.

26 olucam canım Eşinin yardımcı olması çok güzel.Allah'tan benim kocişte çok yardım eder bana.Gerek ev gerekse yemek işlerinde. Sen kaç yaşındasın canım?

bir bankacı bir işi 3 günde yapamazmı yaa inanın patlamak üzereyim actığım tel haddi hesabı yok ama işlerim olmuyor yaaa

tamam işlerin yavaş yürümesini gördüm ama böylesini görmedim canlarım yaa ya param kalmadı onlar yüzündende maaş alamıyorum çıldırcammmm

yeni evlendim ya canım ben soyisim değişti bu yüzden bankada sorun oldu maaşımı hesabıma yatıramıyolar bir karışıklık oldu anlıyacağın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…