Canım bende eski işimde çalışırken öyleydim.Ütüleri ütücüye götürüp veriyordum.Eve 2 haftada 1 kadın alıyordum.Aksi taktirde yetişemiyorsun.Şimdi kendi işimizde çalıştığım için sorun olmuyor. Sabah geç geldiğim için sabahları etrafı toparlıyorum.Akşamüstü de eve erken gittiğimde yemeği yapıyorum eşim gelene kadar.Ütü biriktirmemeye bakıyorum.Şimdi bir de yaz hiç çekilmez.Çamaşırlıktan alıp hemen ütülüyorum.
doğru karar kutlarım inan evlenince paranın değerini daha iyi anlıyosun bekarlıktaki gibi olmuyor bişey alırken acaba alsammı gereklimi diye iki defa düşünüyorsun
artık bende kendime bir rota belirliyecem bir düzene sokmam gerek bazı şeyleri canım yoksa böle olmuyacak
Eve geldiğinde bir gün sonranın yemeğini de yap mesela canımcım.Siz kocişle otururken o pişer yavaş yavaş:1closedeyes: Akşamları çamaşırları yıkarsın.Ertesi günde ütülersin.Ev temizliğini de h.sonu yaparsın.
ben 23 yaşındayım canım ozaman şanslıyız kocişlerden yana Allah bozmasın
bir bankacı bir işi 3 günde yapamazmı yaa inanın patlamak üzereyim actığım tel haddi hesabı yok ama işlerim olmuyor yaaa
tamam işlerin yavaş yürümesini gördüm ama böylesini görmedim canlarım yaa ya param kalmadı onlar yüzündende maaş alamıyorum çıldırcammmm
yeni evlendim ya canım ben soyisim değişti bu yüzden bankada sorun oldu maaşımı hesabıma yatıramıyolar bir karışıklık oldu anlıyacağın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?