bozulmuş bana 2 gündern beri bi trip bi tripklava:
seninde mi canım istedi gıss sırnaşık şey:roflol:
delilerrrrrr...lülülülülülüvallahi bacılar sabahta erik istemişti 3-4 gün önce falanda yatıyoruz eşim uyumak üzere ramazan pidesi kokuyor sıcak sıcak canım çekti istiyorum diye tutturdummm:1shok:
Tartıştınızmı canım....ben sana anlattımya düğünden bir gün önce vazgeçtim kızdım kavga ettik evlenmiyorum dedim ben düşün artık olur öyle şeyler ya
tartışma yok aslında yaa, yüzüme bakmıyo, ne saılıyo ne öpüyo soğuk soğuk bende kızdım erkenden gittim
Yok kıss öğlen yemeğine eve geldi gördüm kocişimi
Tartıştınızmı canım....ben sana anlattımya düğünden bir gün önce vazgeçtim kızdım kavga ettik evlenmiyorum dedim ben düşün artık olur öyle şeyler ya
Yok kıss öğlen yemeğine eve geldi gördüm kocişimi
doydum öğlenleyin kocişime diyosun :roflol:
Doyulmazki :asigim: :teytey:
Şeniz
bugün sanırım kocişlere karşı ayrı bir özlemimiz var topik olarak hayırdırrrrrrrrsositososito
yok anacım yok aman ha olmasında daha cok erken uyy naparım ben sanırım hormonlar değişiyorya ondandır bu bişeyler istemem
tartışmadık aslında, soğuk soğuk davranıyo yüzüme bakmıyo, ne sarılıyo ne öpüyo bende kızdım erkenden ayrıldım yolda söylendim durdum ona :))
bugün sanırım kocişlere karşı ayrı bir özlemimiz var topik olarak hayırdırrrrrrrrsositososito
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile
evet benim kocişimde geç gelcemiş bugünnnn. offfffffffffffffffffffff senağlama
Allah verdiyse olur canım valla ben bu ay korkuyom dün gece yanlışlıkla bişeyler oldu yav....................................
hayırlısı datlum kısmeti varsa olur zati
Allah verdiyse olur canım valla ben bu ay korkuyom dün gece yanlışlıkla bişeyler oldu yav....................................
hayırlısı olsun datlım
hayırlısı datlum kısmeti varsa olur zati
Öyle canım ya olacaksa olur zaten ama valla son anda kurtardık delikafadulden gitmişsede biraz gitti gayri napalımdelikafadulden :roflol:
aaaaa :1closedeyes:
ahaaaaa teyzeee olacam ozaman hayırlısı bakammmm yaşasın teyze olcam ha ha ha kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Öyle canım ya olacaksa olur zaten ama valla son anda kurtardık delikafadulden gitmişsede biraz gitti gayri napalımdelikafadulden :roflol:
o gibi kazalarda aklında bulunsun hemen ayağa kalk mümkünse lavaboya git. ben 40 kere hamile kalmıştım şimdiye belkide öyle kurtardım
ayyy koptummm delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol:
o gibi kazalarda aklında bulunsun hemen ayağa kalk mümkünse lavaboya git. ben 40 kere hamile kalmıştım şimdiye belkide öyle kurtardım
vayyy yeni bişey daha öğrendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?