Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bozulmuş bana 2 gündern beri bi trip bi trip klava:

seninde mi canım istedi gıss sırnaşık şey:roflol:

Tartıştınızmı canım....ben sana anlattımya düğünden bir gün önce vazgeçtim kızdım kavga ettik evlenmiyorum dedim ben düşün artık olur öyle şeyler ya

Yok kıss öğlen yemeğine eve geldi gördüm kocişimi

delilerrrrrr...lülülülülülüvallahi bacılar sabahta erik istemişti 3-4 gün önce falanda yatıyoruz eşim uyumak üzere ramazan pidesi kokuyor sıcak sıcak canım çekti istiyorum diye tutturdummm:1shok:

Anaaammm var sende bişey canımalkisalkisalkis

doydum öğlenleyin kocişime diyosun :roflol:

yok anacım yok aman ha olmasında daha cok erken uyy naparım ben sanırım hormonlar değişiyorya ondandır bu bişeyler istemem

tartışmadık aslında, soğuk soğuk davranıyo yüzüme bakmıyo, ne sarılıyo ne öpüyo bende kızdım erkenden ayrıldım yolda söylendim durdum ona :))

bugün sanırım kocişlere karşı ayrı bir özlemimiz var topik olarak hayırdırrrrrrrrsositososito

yok anacım yok aman ha olmasında daha cok erken uyy naparım ben sanırım hormonlar değişiyorya ondandır bu bişeyler istemem

Allah verdiyse olur canım valla ben bu ay korkuyom dün gece yanlışlıkla bişeyler oldu yav....................................

tartışmadık aslında, soğuk soğuk davranıyo yüzüme bakmıyo, ne sarılıyo ne öpüyo bende kızdım erkenden ayrıldım yolda söylendim durdum ona :))

aaaaa :1closedeyes:

Allah verdiyse olur canım valla ben bu ay korkuyom dün gece yanlışlıkla bişeyler oldu yav....................................

aaaaa :1closedeyes:

ahaaaaa teyzeee olacam ozaman hayırlısı bakammmm yaşasın teyze olcam ha ha ha kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…