o gibi kazalarda aklında bulunsun hemen ayağa kalk mümkünse lavaboya git. ben 40 kere hamile kalmıştım şimdiye belkide öyle kurtardım
Öğrendiğim iyi oldu canım...delikafadulden
ayyy koptummm delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol:
delikafadulden:roflol:
vayyy yeni bişey daha öğrendimm
Öğren canım delikafadulden
o gibi kazalarda aklında bulunsun hemen ayağa kalk mümkünse lavaboya git. ben 40 kere hamile kalmıştım şimdiye belkide öyle kurtardım
aklımızda bulunsun kazara bişey mişey olur böle demekte istemiyorum ama Allah haırlısını bilir ne yazdıysa o olur
ben sekis aylık evliyim... krizden dolayı zor günler yaşadık beklenmekdik günler... sevgi o durumda belli oluyormuş.. onu çok seviyorummm:)
Öğren canım delikafadulden
koca bilmiş kaı ben oldum şimcik galiba
aklımızda bulunsun kazara bişey mişey olur böle demekte istemiyorum ama Allah haırlısını bilir ne yazdıysa o olur
Öyle canım yazıldıysa olur....
koca bilmiş kaı ben oldum şimcik galiba
Hayır canım yadelikafadulden Sen bizim ablamızsın
ben sekis aylık evliyim... krizden dolayı zor günler yaşadık beklenmekdik günler... sevgi o durumda belli oluyormuş.. onu çok seviyorummm:)
Hayır canım yadelikafadulden Sen bizim ablamızsın
datlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
:1shok: ilk defa duydum vallakaydirigubbakcemile3
Kıslar kaç günde bir ilişkiye giriyonuz yaw......
biss 3 günde birrrrrr
datlummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
Canııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende bundan sonra hemen kalkıyos....delikafadulden
banada doktorum söylemişti ertesi gün hapı almıştım bi kez çok kötü yaptı beni ondan sonra onu dedi
Kıslar kaç günde bir ilişkiye giriyonuz yaw......
biss 3 günde birrrrrr
değişiyo belli bi düzen yok haftada 2 yada 3 kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?