kurtulmak isteyen kim kıss kaydirigubbakcemile2
geldim geldim benden kurtulamazsınız zaten kaydirigubbakcemile2
yaptım yaptım yaptım oleeeeyyyy sistem geri yükleme olmuyodu dün akşamdan beri şimdi yaptım oldu ohhh donmuyo aertık
bende sorun yok sitede ağırlaşma falanda yok sende niye oluoki anlamadımm
hoşgeldin tatlım çatladık meraktan kısımm
gözün aydın canım
Sağol canım benimdelikafadulden
mekik faydalı aslında bende bi aralar akşamları çekiyodum, ama şimdi o kadar zor geliyo ki
buarada sevdalım nerede hiç gözükmedimi bugün?
sevdalım kayıplarda. dün akşamda yoktu sanırım modemi dağıttı tekrar toplayamadı.kaydirigubbakcemile3
Allah allah görümcesinin bir sorunu vardı yaa acaba onla ilgili ters bişeymi olduki merak ettim şimdi ben bu hatunu:1shok:CADIARZU
inşallah öyle bişey değildir tatlım yaa kızın başına bela olmasın. bence bilgisyarla ilgili sorunu çözemedi. iyi düşünelim iyi olsun:Saruboceq:
umarım öyledir canımcım ya görüomusun dışardan insanlar nasıl huzur bozuyolar
sorma kuzum ya bende meraktayım akşamdan buyana. inşallah huzuru bozulmaz sıkıntı yaşamaz. kızın zaten sıkıntısı ona yeter bide çoluk çocukla uğraşmasınklava:
efet yaa sevdalım gel artık bak hepimiz burda merak ettik seni bizi bilgilendirmediği için dövecem onuklava:
bence kötü düşünmeyelim sevdalım temizliğe dalmıştır belki, haftanın son günü ya bugün
özledük ksımm yaa :asigim:
hadi gözün aydın canım umarım artık aramızdan kopmazsınn
her sabah işe geç kalıyorum zaten bide mekik çekersem artık öğlene doğru gelirim işe. bebiş olur yakında zati umursamıyom bide dalga geçmese bklava:izimki
Lahana+bolca soğan karıştır kaynat iç canım göreceksin sonucu göbek gidiyo
aman boşver sanki onda gobiş yok mu
sevdalım gözün aydın hadi, netin gitmez inşallah bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?