Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

yok canım akşam amcasının oğlu burdaydı eşimin gitti arabyla kızıda aldı getirdi buraya...Bunları yakalayınca amcasının oğlu zaten çocugu çok dövmüş işte eşimde 1-2 tokat attı çünü hakkından geemediler sizene bu benim hayatım diyo bide üste çıkmaya çalısıyo eşim tamam o zaman okulada gitmezsin evdende dısarı adımını at bacaklarını kıraraım falan dedi korkuttu ağladı yalvardı ne olur okuldan almayın diye...Öyle bir niyeti yok zaten eşimin ama neler olabileceğini anlasın diye söyledi...Neyse yemin etti bidaha görüşmeyecekmiş...

aman haa sen karışma bırak kendileri çözsün problemi ne olur neolmaz sen kötü olursun karışırsan

Yaptım yaptım yaptım oleeeeyyyy sistem geri yükleme olmuyodu dün akşamdan beri şimdi yaptım oldu ohhh donmuyo aertık

mekik faydalı aslında bende bi aralar akşamları çekiyodum, ama şimdi o kadar zor geliyo ki

her sabah işe geç kalıyorum zaten bide mekik çekersem artık öğlene doğru gelirim işe. bebiş olur yakında zati umursamıyom bide dalga geçmese bklava:izimki

buarada sevdalım nerede hiç gözükmedimi bugün?

burdayım yine ben yine ben

sevdalım kayıplarda. dün akşamda yoktu sanırım modemi dağıttı tekrar toplayamadı.kaydirigubbakcemile3

Valla elimde kalacaktı sonunda delikafadulden

Allah allah görümcesinin bir sorunu vardı yaa acaba onla ilgili ters bişeymi olduki merak ettim şimdi ben bu hatunu:1shok:CADIARZU

Yok birşey canım benim

inşallah öyle bişey değildir tatlım yaa kızın başına bela olmasın. bence bilgisyarla ilgili sorunu çözemedi. iyi düşünelim iyi olsun:Saruboceq:

Aynen öyle

umarım öyledir canımcım ya görüomusun dışardan insanlar nasıl huzur bozuyolar

Bozamazlar delikafadulden

sorma kuzum ya bende meraktayım akşamdan buyana. inşallah huzuru bozulmaz sıkıntı yaşamaz. kızın zaten sıkıntısı ona yeter bide çoluk çocukla uğraşmasınklava:

Canım benim delikafadulden

efet yaa sevdalım gel artık bak hepimiz burda merak ettik seni bizi bilgilendirmediği için dövecem onuklava:

geldim geldimdelikafadulden

bence kötü düşünmeyelim sevdalım temizliğe dalmıştır belki, haftanın son günü ya bugün

onuda yaptım ama bi taraftanda pc ile ugrastım

özledük ksımm yaa :asigim:

:asigim: bende canım valla giremedim çıldırdım

hadi gözün aydın canım umarım artık aramızdan kopmazsınn

Kopmam kopmam delikafadulden

her sabah işe geç kalıyorum zaten bide mekik çekersem artık öğlene doğru gelirim işe. bebiş olur yakında zati umursamıyom bide dalga geçmese bklava:izimki

aman boşver sanki onda gobiş yok mu

sevdalım gözün aydın hadi, netin gitmez inşallah bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…