Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Ya bende ağrı olmadı;ama mantar oldum ben.Onun için biraz azalttık:sm_cool:

Bilmiyorum canım hani her zaman değil özellikle üst üste ilişki oldugunda çok agrım oluyo

ama ama her gece her gece bide bekle kayınvaliden uyusunda banyo yap diye senağlama

Bak o konuda birşey diyemem canım ama kaynananda anlayışlı olsun

mantarda o bölgede asırı kasıntımı oluyor ne oluyor bide neden oluyor mantar ben daha toyumda sizin yanınızda

Canım ben geçen gün doktora gittim.Adetim gecikmişti 12 gün kadar. Mantar her kadında olan birşeymiş.Fakat evlendikten sonra oluyormuş en fazla. Çünkü ilişkiye girdiğimiz için o duvarlar zedeleniyormuş.Kesinlikle iç tarafını yıkamayackmışız.Çünkü genital bölgemizin PH derecsi ile normal tenimizin PH derecesi farklıymış.Bunun içinde intim jeller kullanmamız gerekiyor.Mantar kaşıntı,koku ve krem renginde akıntı ile baş gösteriyor.

Yok canım ama banyo yaparken abdest almak için o bölgeyi iyice temizlemek gerekiyormuş birşey kalmaması gerekiyormuş

ya ben hani şu genital bölge temizleme sabunları var yaa jel şeklinde ondan kullanıyorum acaba bir zararı varmıdırki?

ya ben hani şu genital bölge temizleme sabunları var yaa jel şeklinde ondan kullanıyorum acaba bir zararı varmıdırki?

Ben kullanıyorum.Zaten doktorlar öneriyor. Eczanelerden alabilirsin canım. Ben kullanıyorum.İçini değilde hafif dıştan duş biterken hemen yıkıyorum.

Ayrıca ertesi gün hapı sakın kullanma dedi bana doktorum.Çünkü 5-6 kutu doğum kontrol hapına bedelmiş.Ve %100 bir koruma da sağlamıyormuş.

bende kullanıyoruum çok memnunumda hatta onların ıslak mendilleride var onlarıda günlük olarak kullanabiliyorsun sanırım zararı yoktur

Ben kullanıyorum.Zaten doktorlar öneriyor. Eczanelerden alabilirsin canım. Ben kullanıyorum.İçini değilde hafif dıştan duş biterken hemen yıkıyorum.

bende kullanıyorum. bide mantar için %100 pamuk çamaşır kullanmak gerekiyo hava alması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…