ben varım ben varımmmmmsenağlama
tatlım foto da oda geniş gibi duruyo geniş mi yatak odan
Ben geldim ama kimse yok yarın görüşürüz hatuşlar bütün hafta sonu gezdik kocişle evdede yoktum arkadaşlarda kaldık arabada aldık birkaç pürüz var üzerimize geçirmekle alakalı bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmazda olur....Kocişi yordum çok yoruldu mağaza mağaza gezdirdim ama gönlüme göre abiye bulamadım diz üstü yok hep uzundular giydim çıkardım giydim çıkardım kocişin başı döndü vallakaydirigubbakcemile3 En son beğenmedim hiçbirini almadım haftaya tekrar dolaşırız dedim...Hepinizide çok ösledim hatuşlar..
günaydın hanımlar kaydirigubbakcemile3
Ben geldim ama kimse yok yarın görüşürüz hatuşlar bütün hafta sonu gezdik kocişle evdede yoktum arkadaşlarda kaldık arabada aldık birkaç pürüz var üzerimize geçirmekle alakalı bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmazda olur....Kocişi yordum çok yoruldu mağaza mağaza gezdirdim ama gönlüme göre abiye bulamadım diz üstü yok hep uzundular giydim çıkardım giydim çıkardım kocişin başı döndü vallakaydirigubbakcemile3 En son beğenmedim hiçbirini almadım haftaya tekrar dolaşırız dedim...Hepinizide çok ösledim hatuşlar..
günaydınlarr hanımlarrr
günaydınn canımm
neler yaptın cumartesi?
kızlar cmt ve pazar misafirim vardı iki gün üst üste yorgunluktan ölüyorum vallahi hertarafım ağrıyor..
kızlar cmt ve pazar misafirim vardı iki gün üst üste yorgunluktan ölüyorum vallahi hertarafım ağrıyor..
ben bişey yapmadım yaa senağlama nişanlım hafta sonu bi dükkan boyadı ondan pek görüşemedik bi c.tesi akşamı bizdeydi, off çok özledim valla
sen neler yaptın canım
temizlik sadece temizlik. gecede kendime ödül verip balkonda nargile tüttürdüm.
ahh canımm ağrı kesici falan iç bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?