Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Ben geldim ama kimse yok yarın görüşürüz hatuşlar bütün hafta sonu gezdik kocişle evdede yoktum arkadaşlarda kaldık arabada aldık birkaç pürüz var üzerimize geçirmekle alakalı bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmazda olur....Kocişi yordum çok yoruldu mağaza mağaza gezdirdim ama gönlüme göre abiye bulamadım diz üstü yok hep uzundular giydim çıkardım giydim çıkardım kocişin başı döndü vallakaydirigubbakcemile3 En son beğenmedim hiçbirini almadım haftaya tekrar dolaşırız dedim...Hepinizide çok ösledim hatuşlar..

tatlım foto da oda geniş gibi duruyo geniş mi yatak odan

evet canımcım yatak odam geniş

ayy çok sevindim tatlım araba hayırlı olsun, inşallah o pürüzlerde hallolur bir an önce

günaydın hanımlar kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn canımmm

HAYIRLI OLSUN DATLIMMMM.gamyoncuiremsu

kızlar cmt ve pazar misafirim vardı iki gün üst üste yorgunluktan ölüyorum vallahi hertarafım ağrıyor..

neler yaptın cumartesi?

ben bişey yapmadım yaa senağlama nişanlım hafta sonu bi dükkan boyadı ondan pek görüşemedik bi c.tesi akşamı bizdeydi, off çok özledim valla
sen neler yaptın canım

kızlar cmt ve pazar misafirim vardı iki gün üst üste yorgunluktan ölüyorum vallahi hertarafım ağrıyor..

ahh canımm ağrı kesici falan iç bari

evet tatlı kas gevşetici filan alsaydın ben öyle ayakta duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…