biz senin gibi canlı değiliz :)) yaşlandım galiba ben artık :)
ben kullanıyorum maleseffsenağlama
ben kullanmam
sigara kullanan varmı bakım aranızda.....
Hafta sonu gezmeye çıkarken eşimin amcasına falan uğradık evlerinin önüne kadar geldik hadi bi uğrayalım dedik oradada işte eşimle benim konuşmalarımız eşimin davranışlarına falan yengesi aynen şöyle demiş eşime...
Oğlum kadın kısmının bir dediği yapıldımı bir dediği yapılmaz sen ağzına bakıyosun ne derse yapıyosun düşünmeden birak yapma falan demiş...
Canım sıkıldı sanane diyesim falan geldi....klava:
Hafta sonu gezmeye çıkarken eşimin amcasına falan uğradık evlerinin önüne kadar geldik hadi bi uğrayalım dedik oradada işte eşimle benim konuşmalarımız eşimin davranışlarına falan yengesi aynen şöyle demiş eşime...
Oğlum kadın kısmının bir dediği yapıldımı bir dediği yapılmaz sen ağzına bakıyosun ne derse yapıyosun düşünmeden birak yapma falan demiş...
Canım sıkıldı sanane diyesim falan geldi....klava:
senin eşinin akrabalarıda bi tuhaf yani yaaklava:
kızlar günaydın bende 9 aylık evliyim ve benim eşimde pc delisi:roflol: önceleri pc de futbol oynardı bi ara bıraktı şimdide maç izlemeye başladı hergün sacma sapan kanallarda maclar izliyor.benim dizi filan oluyor oda pcden acıyo bu sefer erkek işte bişeye takılmadan edemiyo demkki fazla takılmayın geçer geçerkaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın bende 9 aylık evliyim ve benim eşimde pc delisi:roflol: önceleri pc de futbol oynardı bi ara bıraktı şimdide maç izlemeye başladı hergün sacma sapan kanallarda maclar izliyor.benim dizi filan oluyor oda pcden acıyo bu sefer erkek işte bişeye takılmadan edemiyo demkki fazla takılmayın geçer geçerkaydirigubbakcemile3
bende kullanıyorum maalesef.
işi gücü yokmuymuş? kocanda vermiştir cevabını
aynen öyle hem benimkiler hem eşiminkilersenin eşinin akrabalarıda bi tuhaf yani yaaklava:
valla canım türlerinin son örneği bu bacımızın kocasının ailesikaydirigubbakcemile3
hanımlar dağıldık yine herlez pazartesi sendromu yaşıyo sanırım
evet evet pztesi sendromu
Seda şimdi hesapladımda senin düğün tarihinde bende teyze kıznın düğünüde oynuyo olcam
Sen nişanlınla naptın canım iyisiniz demi yine kaprisler devam ediyomu
Seda şimdi hesapladımda senin düğün tarihinde bende teyze kıznın düğünüde oynuyo olcam
bi düğün çıksa bende oynasamkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?