Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Hafta sonu gezmeye çıkarken eşimin amcasına falan uğradık evlerinin önüne kadar geldik hadi bi uğrayalım dedik oradada işte eşimle benim konuşmalarımız eşimin davranışlarına falan yengesi aynen şöyle demiş eşime...

Oğlum kadın kısmının bir dediği yapıldımı bir dediği yapılmaz sen ağzına bakıyosun ne derse yapıyosun düşünmeden birak yapma falan demiş...

Canım sıkıldı sanane diyesim falan geldi....klava:

kızlar günaydın bende 9 aylık evliyim ve benim eşimde pc delisi:roflol: önceleri pc de futbol oynardı bi ara bıraktı şimdide maç izlemeye başladı hergün sacma sapan kanallarda maclar izliyor.benim dizi filan oluyor oda pcden acıyo bu sefer erkek işte bişeye takılmadan edemiyo demkki fazla takılmayın geçer geçerkaydirigubbakcemile3

işi gücü yokmuymuş? kocanda vermiştir cevabını

senin eşinin akrabalarıda bi tuhaf yani yaa klava:

günaydın canım.allah kurtarsın diyorum başka bişey demiyorum. bende birbuçuk yıllık evliyim

Geçer canım geçer....

bende kullanıyorum maalesef.
klava:

işi gücü yokmuymuş? kocanda vermiştir cevabını

vermiş zaten...

senin eşinin akrabalarıda bi tuhaf yani yaa klava:
aynen öyle hem benimkiler hem eşiminkiler

valla canım türlerinin son örneği bu bacımızın kocasının ailesikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Seda şimdi hesapladımda senin düğün tarihinde bende teyze kıznın düğünüde oynuyo olcam

Sen nişanlınla naptın canım iyisiniz demi yine kaprisler devam ediyomu

yok canım bitti kaprisleri :) cuma akşamı bi gittim tek duvar kalmıştı duvarı boyamış üstüne sim atıyodu :) süper olmuş valla, hafta sonu görüşemedik pek yaa, nasıl özledik birbirimizi var ya senağlama , yarın sabah patrondan nikah işlemleri için izin alcam 1 saat :) sabahtan görüşcz inşallah kaydirigubbakcemile2

Seda şimdi hesapladımda senin düğün tarihinde bende teyze kıznın düğünüde oynuyo olcam

hadi yaa ne güzell :))

bi düğün çıksa bende oynasamkaydirigubbakcemile2

benim düğüne gel tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…