Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

müsaitim tatlım sor bakalımm

arkadaşlar aranızda kocası bilgisayar oyununa saran varmı. ya çıldırıcam adam yemiyo içmiyo uyumuyo satranç oynuyo. dün gece bi kalktım geçmiş mutfağa yalmış sigara satranç oynuyodu. yeni yıkadım oerdeleri mahvetmiş sigarayla sabah kadar oynadı ya.kötükedihüso

hobi değil artık takıntı haline getirdi. sesleniyorum duymuyo bile dün temizlikmi yaptım işkencemi çektim bilmiyorum elinde bilgisayar geziyo evin içinde

bence doğal bişey uyuyamamıştır , kalkıp oyun oynayayım demiştir, benim nişanlımda playstation oynar arada, bi arkdaşımın kocası adam her akşam pc de futbol oynuyomuş düşün yani her akşam, arkdaşım bıktım valla artık diyodu

canım bizdede son 2 haftadır her an her saniye iş yerine gidiyorum bulmuş orda birini açmış satranç takımını oynuyo. satranç takımı çocuğumuz gibi oldu her yere yanımızda gidiyo. valla çıldırıcam

Günaydın hatuşlar nasıl uyumuşum yaw tel çalmasa yine uyuyacakmışım bi halsizlik var üstümde ama hayırlısı....Nasılsınız bakalım neler yaptınız...

Araba ford canım...

Didoşum benim kocişde oynuyor oyun bilmiyorum bu sorunu nasıl çözeceğiz...

kızıyorum diye ben uyuyunca kalkıyo pc başına geçiyo satranç oynayacak

boşver canımcım yaa takma fazla kafana

günaydınn canımm , ohh ne güzel valla biz sabahın köründe kalktık, yorulmuşsun ya hafta sonu ondandır canım halsizlik..

vallahi tatlım benim eşimin öyle takıntısı yok ama gelip gecici bir hevestir bir anlık oyun sarmıştır ama zaman gecince eminimki bıkacaktır

günaydın kuzum. arabanız hayırlı olsun . valla bende bilmiyorum dün geceden buyana konuşmuyorum arıyo şimdi açmıycam tlf nu anlasın ya her gece beni uyutup uyutup kalkıyo gidiyo.klava:

günaydın kuzum. arabanız hayırlı olsun . valla bende bilmiyorum dün geceden buyana konuşmuyorum arıyo şimdi açmıycam tlf nu anlasın ya her gece beni uyutup uyutup kalkıyo gidiyo.klava:

Sağol canım benim...Tamam işte o kapris sorunu çözer emi,n ol bidaha oynamaz ..Ben bi iki gün surat yaptım şimdi aslında geçse bile bana soruyor aşkım oyun ynayabilirmiyim diye emin ol geçici heves ya

boşver canımcım yaa takma fazla kafana

günaydınn canımm , ohh ne güzel valla biz sabahın köründe kalktık, yorulmuşsun ya hafta sonu ondandır canım halsizlik..

Kalktım canım kociş bugun erken gitti 6da kalktım kahvalştı falan 7de kociş gitti 8e doğru yattım üşüdüm diye uzandım öyle uyumuşum valla yoksa uyumazdım...Nezle oldum galiba mirmirmirmir

nerdesiniz bakım bu sesizlik ne böyle bakayım....canlanın biraz hayddiii kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…