müsaitim tatlım sor bakalımm
arkadaşlar aranızda kocası bilgisayar oyununa saran varmı. ya çıldırıcam adam yemiyo içmiyo uyumuyo satranç oynuyo. dün gece bi kalktım geçmiş mutfağa yalmış sigara satranç oynuyodu. yeni yıkadım oerdeleri mahvetmiş sigarayla sabah kadar oynadı ya.kötükedihüso
bence doğal bişey uyuyamamıştır , kalkıp oyun oynayayım demiştir, benim nişanlımda playstation oynar arada, bi arkdaşımın kocası adam her akşam pc de futbol oynuyomuş düşün yani her akşam, arkdaşım bıktım valla artık diyodu
kızıyorum diye ben uyuyunca kalkıyo pc başına geçiyo satranç oynayacak
Günaydın hatuşlar nasıl uyumuşum yaw tel çalmasa yine uyuyacakmışım bi halsizlik var üstümde ama hayırlısı....Nasılsınız bakalım neler yaptınız...
Araba ford canım...
Didoşum benim kocişde oynuyor oyun bilmiyorum bu sorunu nasıl çözeceğiz...
Günaydın hatuşlar nasıl uyumuşum yaw tel çalmasa yine uyuyacakmışım bi halsizlik var üstümde ama hayırlısı....Nasılsınız bakalım neler yaptınız...
Araba ford canım...
Didoşum benim kocişde oynuyor oyun bilmiyorum bu sorunu nasıl çözeceğiz...
vallahi tatlım benim eşimin öyle takıntısı yok ama gelip gecici bir hevestir bir anlık oyun sarmıştır ama zaman gecince eminimki bıkacaktır
günaydın kuzum. arabanız hayırlı olsun . valla bende bilmiyorum dün geceden buyana konuşmuyorum arıyo şimdi açmıycam tlf nu anlasın ya her gece beni uyutup uyutup kalkıyo gidiyo.klava:
boşver canımcım yaa takma fazla kafana
günaydınn canımm , ohh ne güzel valla biz sabahın köründe kalktık, yorulmuşsun ya hafta sonu ondandır canım halsizlik..
Sağol canım benim...Tamam işte o kapris sorunu çözer emi,n ol bidaha oynamaz ..Ben bi iki gün surat yaptım şimdi aslında geçse bile bana soruyor aşkım oyun ynayabilirmiyim diye emin ol geçici heves ya
inşallah canım vazgeçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?