Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

pazar günü yoruldum valla temizlik mahvetti dinlenemedikte dün çıktı acısı şimdi iyiyim ne yemek yapıcam onu düşünüyom. :uhm:

Hasta falan dinlenmedim kalktım çıktım bahçeye üzüm yaprağı topladım sarma yaptım...Hadi gel bide çorba yaparız salata yoğurt falan yeter

Hasta falan dinlenmedim kalktım çıktım bahçeye üzüm yaprağı topladım sarma yaptım...Hadi gel bide çorba yaparız salata yoğurt falan yeter

ellerine sağlık tatlım ilk uçakla geliyoruz sen sofrayı hazırla zati çok acıktım. bende yapraz bulsam buğulama yapacam inşallah bulurum bugün pazarda yok

ellerine sağlık tatlım ilk uçakla geliyoruz sen sofrayı hazırla zati çok acıktım. bende yapraz bulsam buğulama yapacam inşallah bulurum bugün pazarda yok

Canım benm yapraklarda haftaya iyice büyürler toplayıp kutulara doldurucam ama aralarına tuz dök üzerine kaynar su dök soğuyunca sıkıca kapa bidaha açma dediler inşallah iyi olur kışın açarım...Bir kutuda sana yaparım....delikafadulden

saol şekerim. onunla uğraşacağına yaprakları deste yaptıktan sonra pet şişeye doldur bu kola şişeleri varya ona ne su koy ne tuz. ağzını sıkıca kapat kullanacağın zaman kesersin şişeyi annem bana öyle yapıp getiriyo. saracağın zaman bi sıcak suya batırır çıkarırsın tamam

ooo bi kaç sayfa ilerlemişiz sonunda :)))
bende geldimmm
bende isterimm sarmaa bendeee

gel canım buyur....

canım bi kez öyle denemiştim 1 ay geçmeden küflendi yapraklar niye öyle oldu bilemedim...

hoşgeldin canım. nerelerdesin yaaa görüşebildinmi nişanlınla?kaydirigubbakcemile

evett evet sonunda görüşebildikk kaydirigubbakcemile2 sabah 8'den 10'a kadar kaydirigubbakcemile
10 da işe geldim patronuma ne uydurayım diye düşünüyodum ki patroncuğum daha gelmemişti, çok iyi oldu yani :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…