ben burdayım
nasıl oldun kuzum? iyimisin biraz. bugün feci dağıttık yaaa
daha iyiyim canım kaydirigubbakcemile2
aman tatlım iyi ol bak sen hastasın bizde dağıldık bugünkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım
ben aşırı uyumaktan sersem gibiyim. dün 8 de yatmıstım sabah 7 de kalktım
Ooohhh yorulmuşsundur canım ondandır...şimdi iyisin dimi
pazar günü yoruldum valla temizlik mahvetti dinlenemedikte dün çıktı acısı şimdi iyiyim ne yemek yapıcam onu düşünüyom. :uhm:
Hasta falan dinlenmedim kalktım çıktım bahçeye üzüm yaprağı topladım sarma yaptım...Hadi gel bide çorba yaparız salata yoğurt falan yeter
ellerine sağlık tatlım ilk uçakla geliyoruz sen sofrayı hazırla zati çok acıktım. bende yapraz bulsam buğulama yapacam inşallah bulurum bugün pazarda yok
Canım benm yapraklarda haftaya iyice büyürler toplayıp kutulara doldurucam ama aralarına tuz dök üzerine kaynar su dök soğuyunca sıkıca kapa bidaha açma dediler inşallah iyi olur kışın açarım...Bir kutuda sana yaparım....delikafadulden
ooo bi kaç sayfa ilerlemişiz sonunda :)))
bende geldimmm
bende isterimm sarmaa bendeee
saol şekerim. onunla uğraşacağına yaprakları deste yaptıktan sonra pet şişeye doldur bu kola şişeleri varya ona ne su koy ne tuz. ağzını sıkıca kapat kullanacağın zaman kesersin şişeyi annem bana öyle yapıp getiriyo. saracağın zaman bi sıcak suya batırır çıkarırsın tamam
ooo bi kaç sayfa ilerlemişiz sonunda :)))
bende geldimmm
bende isterimm sarmaa bendeee
gel canım buyur....
sevda geç kaldı verme ona sarmakaydirigubbakcemile3
canım bi kez öyle denemiştim 1 ay geçmeden küflendi yapraklar niye öyle oldu bilemedim...
havamı aldı acaba?
hoşgeldin canım. nerelerdesin yaaa görüşebildinmi nişanlınla?kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?