Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

Şöyle istiyorumki öyle bir isim koyayımki ismini duyan değişik bir isim desin ilginç gelsin yani

sıı bi araştırmaya girmen lazım. güzel aklına geln isimleri banada söyle bendede fikir olsun en yakın anne adayı benim sanırım.

evet canım en yakın anne adayımız sensin ama sen bi hamiş kalda cinsiyetini öğrenlim o zaman çok araştıtırız...

evet canım en yakın anne adayımız sensin ama sen bi hamiş kalda cinsiyetini öğrenlim o zaman çok araştıtırız...

evet o zaman teyzeleri çıldırtıcam sizi. arkadaş hamile şimdi 4 aylık oldu bu hafta o öğrenecek cinsiyetini güzel isim bulmuş söylemiyo gıcık.kaydirigubbakcemile2

slm kızlar
bende yenı evlıler grubunuza katılabılırım deıl mı
bır aylık evlıyım
hepsını okuyamadım neler kecırıdım bılmıyorum ama bundan sonra paylasacagımız cok sey olacak bence:)

çok yorgunum ben.. hafta sonu misafirimiz vardı yatılı annem de rahatsızdı bi anneme bi eve koşturmaktan çok yoruldum ..

senin neyin var canım

Hiç sorma canım ya 2 gündür üşüyorum hastayım diyodum dün daha bi kötü oldum kocişi aradım hastaneye gittik tansiyon 8e 6 olmuş vucudun sıvı oranı düşmüş kansızsın dedi serum taktılar işte...Şimdi hala sersemlik var üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…