Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

evett evet sonunda görüşebildikk kaydirigubbakcemile2 sabah 8'den 10'a kadar kaydirigubbakcemile
10 da işe geldim patronuma ne uydurayım diye düşünüyodum ki patroncuğum daha gelmemişti, çok iyi oldu yani :jeyyar:

ooohh ooohh iyi olmuş ne çok özleniyo demi:asigim: kocişimi özledim ya canım benim sürekli arıyo nasıl oldun diye

evett evet sonunda görüşebildikk kaydirigubbakcemile2 sabah 8'den 10'a kadar kaydirigubbakcemile
10 da işe geldim patronuma ne uydurayım diye düşünüyodum ki patroncuğum daha gelmemişti, çok iyi oldu yani :jeyyar:

ohhhh sefan olsun boşver. bende bugün erken çıkıcam kocişle alışverişe gidicez.

tuzlu salamura yapcan o zaman başka çare yok. canım nasıl sarma istedi

evet canım öyle yaparım artık canım ya pişman oldum keşke söylemeseydim canın çekti....

vallaya sorma 2 gün göremedik birbirimizi nasıl sarıldık var yaa

ohh ne güzel valla, ciciler mi alcannız

Öyle oluyo canım ya akşama kadar göremedim diye akşam kocişe nasıl sarılıyom ben gelince:asigim:

geçen hafta aldım yeni ciciler bu hafta mama haftası oyoy deterjan şu bu battık valla bi liste yaptım öyle uzayıp gidiyo

Hıııı dün sormuştum ama cevaplayamadım erkek bebişim olursa ismi yiğit olacakmış kociş öyle istiyor kız olursa ne olcak düşünüyoruz....

niye canım çok güzel deniz ismi....

Nisa yada nisanur nasıl olur yoksa daha modern isimmi arayayım

nisa ve nisanur çok kullanıldı 4 yıl önce bi moda dalgası gibi herkez koydu bide sude vardı o yıl. nisa kadın anlamına geliyo zati. bence daha yenilikçi bişeyler bul. bak bide güz çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…