bilmemki canım hatta duymuştumda deneyeyim dedim fazlada koymamıştım ne olur ne olmaz diye bozuldu şimdi tekrar denemeye cesaret edemiyorum
evett evet sonunda görüşebildikk kaydirigubbakcemile2 sabah 8'den 10'a kadar kaydirigubbakcemile
10 da işe geldim patronuma ne uydurayım diye düşünüyodum ki patroncuğum daha gelmemişti, çok iyi oldu yani :jeyyar:
evett evet sonunda görüşebildikk kaydirigubbakcemile2 sabah 8'den 10'a kadar kaydirigubbakcemile
10 da işe geldim patronuma ne uydurayım diye düşünüyodum ki patroncuğum daha gelmemişti, çok iyi oldu yani :jeyyar:
o zaman bişey diyemem canım. yakayıp filan koymadın dimi ıslak değildi yani
ohhhh sefan olsun boşver. bende bugün erken çıkıcam kocişle alışverişe gidicez.
Yok canım ıslak değildiler...
ooohh ooohh iyi olmuş ne çok özleniyo demi:asigim: kocişimi özledim ya canım benim sürekli arıyo nasıl oldun diye
ohhhh sefan olsun boşver. bende bugün erken çıkıcam kocişle alışverişe gidicez.
:dance: oohhh gezin gezin :dance:
tuzlu salamura yapcan o zaman başka çare yok. canım nasıl sarma istedi
vallaya sorma 2 gün göremedik birbirimizi nasıl sarıldık var yaa
ohh ne güzel valla, ciciler mi alcannız
valla yemekten bahsediyonuz insanın karnını acıktırıyonuzz aaaaaaaaaaaaaaa :))
gezicezmi batıcazmı bende bilmiyom valla aylık alışveriş hiç sevmiyom bu işi
geçen hafta aldım yeni ciciler bu hafta mama haftası oyoy deterjan şu bu battık valla bi liste yaptım öyle uzayıp gidiyo
bende kocişimi ösledimmmmmm senağlama
sorma canım hafta sonuda biz yaptık valla hepsi hepsi 4-5 poşet bişey ne kadar para ödedik varyaa
valla canım marketlere girileceği yok. çok pahalı herşey
bende senağlama
Hıııı dün sormuştum ama cevaplayamadım erkek bebişim olursa ismi yiğit olacakmış kociş öyle istiyor kız olursa ne olcak düşünüyoruz....
yiğit çok güzel. allahım banada bi deniz ver kociş hiç istemiyo deniz ismini ya sinir ediyo
niye canım çok güzel deniz ismi....
Nisa yada nisanur nasıl olur yoksa daha modern isimmi arayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?