Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bebegem bu arada ben 23 yaşındayım ismim didoş 21 aydır evliyim. bugün kocamla problemliyim kuduruyorum. bende bebek istiyom bu yıl

hayırlısı olsun o zaman canım valla ben 7 aydır korunuyorum bir 7 hatta iki 7 ayda geçebilir böyle.....

tek başına bebek olmuyo gıss :)) ben öyle biliyom yani sırnaşık şey

onlar bizi şımartsın dimi

evet onlar bisi şımartsın

öle demeyin beee:asigim:

kocalarınızı sevin :1hug: ne bilim ben çook seviyorum yaaa:asigim:

değerini bilin eşlerinizin azcık siz susun azıcıkta o sussun daha dğrusu susmasını öğretin ha ha haaklava:klava:klava
:

bunların öğrenen cinsi varmı be tatlım ben daha görmedimde kaydirigubbakcemile3

Sevmezmiyiz biz böyle seviyoz bak klava: klava: klava:

delikafaduldendelikafadulden deeeermişim....

hayırlısı olsun o zaman canım valla ben 7 aydır korunuyorum bir 7 hatta iki 7 ayda geçebilir böyle.....

evet onlar bisi şımartsın

ay yok biz yedi ay değil bir gün bile duramayız

geçen benimkisi hayatım tıpkı senin gibi olsun böyle güldükçe içimi ısıtsın elleri böyle bembeyaz narin bi bebişimiz olsun dedi.....
ŞenizŞeniz

eşim iyi bir aile babası olucak eminimmm:lepi:

ben onu az sınavlardan geçirmedimmm

öss kpss halt etmiş benimkisi sess sınavına girdi ( sibel evlilik sınavı sözlüsü)

sibel birde 1 yılı devirince yap o sınavı

Herşeyi yoluna koymuşsanız olur tabi ama ben daha kendi evime çıkıcamda çalışmaya başlıycamda borç dert bitecekte falan filan oooooooooooosenağlama

valla öğretmek sizin elinizde hergün

bakimsengözlerimebaksanab bu saatler uygunmu

akıl akıldan üstündür el birliğiyle bunların huylarını yerle bir edelim bazen bakışlarımızla bazen sözlerimizle ezelim bunlarrııı

yürüü bee sibell kim tutar senii :lepi:

biter hepsi sen takma kafana mutlu olun yeter kaydirigubbakcemile3

öyle canım onlar olur zamanla elbet...

aman canım ben kocişimden çoooooooooooooooooooooooooook memnunum Allah razı olsun ondan ama 1 yılı devirmedim daha 7.ci aydayız bakalım....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…