Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

artık kendimi dozer gibi hissediyorum ama yok yani arsızlığa vurdu iyice. bende arsızım aha buyrun. akşam eve gitmiyom arkadaşa gidicem tatilde giymek için elbise dikecek bana

önemli olan zaman zarfı değil dscopurummsengözlerimebaksanab

önemli olan o geçen zaman zarfında teferruatlı olarak bazen sözle bazen hareketle

kendini ona ezbertletmekkkkyerimseniben

canım benimkine ne yapsan boş vazgeçtim uğaşmıyom

öyle canım onlar olur zamanla elbet...

aman canım ben kocişimden çoooooooooooooooooooooooooook memnunum Allah razı olsun ondan ama 1 yılı devirmedim daha 7.ci aydayız bakalım....delikafadulden

aman sevdalım ha

7 ayy

ha 7 sene boşver zamanı takma her saatin ayrı güzelliği var beee tadını çıkar bu zamanlar geri gelmezzz

artık kendimi dozer gibi hissediyorum ama yok yani arsızlığa vurdu iyice. bende arsızım aha buyrun. akşam eve gitmiyom arkadaşa gidicem tatilde giymek için elbise dikecek bana

yürü be kim tutar seni didoşum benim.... delikafadulden

önemli olan zaman zarfı değil dscopurummsengözlerimebaksanab

önemli olan o geçen zaman zarfında teferruatlı olarak bazen sözle bazen hareketle

kendini ona ezbertletmekkkkyerimseniben

sana iyisi denk gelmiş canım bence ne yaparsan yap değişmeyen türünden denk gelseydi görürdün o zaman Allah seni korumuş delikafadulden

canım benimkine ne yapsan boş vazgeçtim uğaşmıyom

allah allah 21 aylık evliydin yanılmıyorsam dimi
sorunlar olur muhakkak olur

fakat bunları kafanda büyütme derim yaaaa

temeli sarsma sakın sorunlar gelip geçici

seni doğuran annenle dahi sorun yaşarsın

bu teoriye ve saptamaya göre eşinle sorun olması kaçınılmaz

üzme tatlı canını sorunu bilsem ve yahut anlatsan yardımcı olmak isterimmm

yürü be kim tutar seni didoşum benim.... delikafadulden

sana iyisi denk gelmiş canım bence ne yaparsan yap değişmeyen türünden denk gelseydi görürdün o zaman Allah seni korumuş delikafadulden

ya belki doğru diyorsundur

benim eşim çok yumuşak tabiatlıdır

mantıklı düşünür bide yaş faktörüde var fakat olur sorunda olur başka ailede yaşayan bir kişiyle aynı yatağı evi paylaşmak kolay değil

bende işte bu sorunların üstesinden gelebiliriz gelebilirsiniz diyorumm

canım benimki satranca sardı sabaha kadar pc başında satranç oynuyo. uykusuz kalıyıo ertesi gün çekileceği olmuyo. oynamıycam diye söz veriyo beni uyutup kalkıp gidiyo yataktan. bu kadar takmam ama gurur meselesi oldu sanki. oda inada bindirdi sanırım günün 24 saati satranç işte evde misafirlikte anasında arkadaşında artık gına geldi valla klava:

evet canım bunlara alışmak kolay değil ama ben birşey söyleyeyeimmi bitaneme aşkıma canım kocama alışmak çok kolay geldi hiçbir sorunumuz yok olursada üstesinden geliyoruz beraber...

evet canım bunlara alışmak kolay değil ama ben birşey söyleyeyeimmi bitaneme aşkıma canım kocama alışmak çok kolay geldi hiçbir sorunumuz yok olursada üstesinden geliyoruz beraber...

imreniyorum size vallaha. bizde öyleydik bi süre ben susuym bakıym ben kızdıkça daha cazip geliyo sanırım

merhaba arkadaşlar
ben de yeni evli sayılırım 19 aylık evliyim ama sanırım alıştım artık evli olmaya:)

Son düzenleme:
imreniyorum size vallaha. bizde öyleydik bi süre ben susuym bakıym ben kızdıkça daha cazip geliyo sanırım

Canım benim ya diyorumya bundan sonra bırak umursamaz davran biraz bakalım ne olacak gitsin pc başına hiç sesini çıkarma o zaman anlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…