sibel birde 1 yılı devirince yap o sınavı
katılıyorummmmm delikafadulden
allah hep güldürsün kıss sizi
önemli olan zaman zarfı değil dscopurummsengözlerimebaksanab
önemli olan o geçen zaman zarfında teferruatlı olarak bazen sözle bazen hareketle
kendini ona ezbertletmekkkkyerimseniben
öyle canım onlar olur zamanla elbet...
aman canım ben kocişimden çoooooooooooooooooooooooooook memnunum Allah razı olsun ondan ama 1 yılı devirmedim daha 7.ci aydayız bakalım....delikafadulden
artık kendimi dozer gibi hissediyorum ama yok yani arsızlığa vurdu iyice. bende arsızım aha buyrun. akşam eve gitmiyom arkadaşa gidicem tatilde giymek için elbise dikecek bana
önemli olan zaman zarfı değil dscopurummsengözlerimebaksanab
önemli olan o geçen zaman zarfında teferruatlı olarak bazen sözle bazen hareketle
kendini ona ezbertletmekkkkyerimseniben
yürü be kim tutar seni didoşum benim.... delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
sana iyisi denk gelmiş canım bence ne yaparsan yap değişmeyen türünden denk gelseydi görürdün o zaman Allah seni korumuş delikafadulden
aman sevdalım ha
7 ayy
ha 7 sene boşver zamanı takma her saatin ayrı güzelliği var beee tadını çıkar bu zamanlar geri gelmezzz
katılıyorum alkisalkisalkis
canım benimkine ne yapsan boş vazgeçtim uğaşmıyom
yürü be kim tutar seni didoşum benim.... delikafadulden
sana iyisi denk gelmiş canım bence ne yaparsan yap değişmeyen türünden denk gelseydi görürdün o zaman Allah seni korumuş delikafadulden
allah allah 21 aylık evliydin yanılmıyorsam dimi
sorunlar olur muhakkak olur
fakat bunları kafanda büyütme derim yaaaa
temeli sarsma sakın sorunlar gelip geçici
seni doğuran annenle dahi sorun yaşarsın
bu teoriye ve saptamaya göre eşinle sorun olması kaçınılmaz
üzme tatlı canını sorunu bilsem ve yahut anlatsan yardımcı olmak isterimmm
ya belki doğru diyorsundur
benim eşim çok yumuşak tabiatlıdır
mantıklı düşünür bide yaş faktörüde var fakat olur sorunda olur başka ailede yaşayan bir kişiyle aynı yatağı evi paylaşmak kolay değil
bende işte bu sorunların üstesinden gelebiliriz gelebilirsiniz diyorumm
evet canım bunlara alışmak kolay değil ama ben birşey söyleyeyeimmi bitaneme aşkıma canım kocama alışmak çok kolay geldi hiçbir sorunumuz yok olursada üstesinden geliyoruz beraber...
imreniyorum size vallaha. bizde öyleydik bi süre ben susuym bakıym ben kızdıkça daha cazip geliyo sanırım
merhaba arkadaşlar
ben de yeni evli sayılırım 17 aylık evliyim ama sanırım alıştım artık evli olmaya:)
merhaba arkadaşlar
ben de yeni evli sayılırım 17 aylık evliyim ama sanırım alıştım artık evli olmaya:)
Sanırım herkes veritabanı hatası aldı ve koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?