Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bize yolla gıss

valla yemekte nasip olmadı...

Öyle canım duasız hiçbirşeyyapmama yemek yaparken bile bereketli olsun diye dua okurum....

Allah sizi ve hepimizi tüm kazalarda korusun canım yaa

amann hepsi aynı bunların kıs didioş al birini vur ötekine kötükedihüso

ahada hiç uğraşmıyorum artık ne hali varsa görsün gitsin anasında kalsın şımartmışlar şımartacakları kadar acısını ben çekiyom. allahım neydi günahımmmmmmmmmmm

KIZLAR DOĞRU TANIŞAMADIM SİZLERLE

ADIM SİBEL FAKAT BEBEGEM DERSENİZ EN AZINDAN KAFAM KARIŞMAZ TOPİCDE-tatlicadiarzu-

BEN 22 YAŞINDAYIM VE YEDİ AYLIK EVLİYİM:asigim::asigim::asigim:

ÇALIŞMIYORUM

ÜNİVERSİTE OKUYORUM.....

KOCAMI EŞİMİ HERŞEYİMİ BEBEĞİMİ ÇOOK SEVİYORUM :asigim::asigim:

BİLİYORUM ODA BENİ SEVİYORDUR MUHTEMELEN YANİ ÖYLE OLMALI:roflol::roflol:

VE ARTIK BİR BEBEK İSTİYORUM

ONU SABUN KOKULU ODASINDA YATIRMAKKK:CüvCüv:

CÜVCÜVÜMÜ SEVMEK SÜT KOKUSUNU İÇİME ÇEKMEK İSTİYORUMMM:CüvCüv::CüvCüv:

ahada hiç uğraşmıyorum artık ne hali varsa görsün gitsin anasında kalsın şımartmışlar şımartacakları kadar acısını ben çekiyom. allahım neydi günahımmmmmmmmmmm

Kısss sen böyle dedikçe bende acaba benim kociştemi böyle olcak diyom korkuyom yaaaa

Bende 7 aylık evliyim canım...Aman hep böyler olun kocişinle bebek için erken değilmi...

bende istiyorummmmmmmmm :ecrin_bebek:

Allah mesut etsin canım, hangi bölümde okuyosun. evet ya bebek için daha erken deil mi?
bende 22 yaşındayım 40 gün sonra evlenicem kaydirigubbakcemile2

ya sevdalım ne bılım erken dıyolar geÇ dıyolar 2 aydır korunmadım hıÇ ses seda yok bızım sıpa bızı bıra z uĞraŞtıracak eŞımde bende Çocukları Çok sevıyoruz nerde bebıŞ gÖrsek ÜstÜne atlıyoruz zavallının yaaa

Çocuk can perÇe canını zor kurtarıyor....

En ıyısımı kendı bebeĞımız olsun dedık...
YaŞayacaĞımız herŞeyı yavaŞ yavaŞ yaŞıyoruz zatınnnnn :)

bıde bebıŞımız olur be

ama en Önemlısı olsun

dıye ıstemıyoruz gerÇekten Çok ıstedıĞımız ıÇın ıstıyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…