didoşşş kendiee gelllll kuzucummmmmmmmmmm
anlatın bakalım kocişleri ne kadar süründürdünüz neler çektirdiniz...
kendimdeyim ya sizde bana takılın kızlar nostalji yapıyom. sırada rafet el roman dan sorma neden var:sm_cool:
benim daha kocam yok :)) ama bugün çok çektircem o kesin :)) hatta şimdiden başladım :))
ayıpp ama senin yaptığın, iş yerinde müzik dinleyen var dinleyemeyen varr senağlama
benmi hangisinden başlayayım
napıyon kız ne işkenceler yapıyon?klava:
trip yapıyorum :)) dün akşam görüşemedik yaa, bu akşam benim işim var diyorum beni bekleme diyorum 8 gibi biter işim dedim :) ne işin var diyo, bende ince işler diyorumm :))
ayy koptummm
annesi beni sormuş özledim diye, bende dün akşam gelcektim ama istemedin dedim, aaa başka zaman gezcem diye tutturuyon dedi ondan çık dolaş dedim dedi :)
kuzum bilmiyodum. dinleymiyonmu liste yap evde dinle dahaa çoooook dinliycem ben. aklına güsel şarkı gelen söylesin
trip yapıyorum :)) dün akşam görüşemedik yaa, bu akşam benim işim var diyorum beni bekleme diyorum 8 gibi biter işim dedim :) ne işin var diyo, bende ince işler diyorumm :))
ayy koptummm
annesi beni sormuş özledim diye, bende dün akşam gelcektim ama istemedin dedim, aaa başka zaman gezcem diye tutturuyon dedi ondan çık dolaş dedim dedi :)
bahane ye bak
dinleyemiyorumm senağlama aaa sende biraz haraketli şarkı dinle
valla sıkıntı geldi hergün sabah 8 aksam 6 hareketli dinliyom
dscopur taam yazıyordum hata verdi bak bende laptop var ilk zamanar eşim seninki gibi satranç tavla kağıt ne var ne yok oynardı
çok bunalırdım ben ders çalışırdım harıl harıl o oyun oynardı
bir gün ünlü psikolog arkadaşım a sordum ne yapayım diyeee.... bana ne dedi söylimmi
dscopur taam yazıyordum hata verdi bak bende laptop var ilk zamanar eşim seninki gibi satranç tavla kağıt ne var ne yok oynardı
çok bunalırdım ben ders çalışırdım harıl harıl o oyun oynardı
bir gün ünlü psikolog arkadaşım a sordum ne yapayım diyeee.... bana ne dedi söylimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?