onuda denedim be kuzum artık susmaya kara verdim bende takılıcam. yaşattığını yaşatıcam ona oyalanacak bişey bulucam görsün yatakta bırakıp gitmek nasıl oluyo. dediklerini yaptım tamam aşkım dedi hatta dün gönlümü almak için rezervasyonlar yapılmış yemeklere gidildi ama 4 saat geçmedi aradan yine aynı oldu
olabilir bunuda dene nerde çalışıyosun çoook merak ettim yaaaa
ben diyetteyim diyet yapıyorum sözde ama çok acıktım kuru kayısı yiyorum devamlı
kızlar ben bi yemek yiyeyim ,
burçin de gelmedi bugün hiç ya
bende çooooooooooook acıktım sürekli su içiyom sıvı oranım yerine gelsin bakalım bişeyde canım istemiyo sabah bir iki atıştırdım biraz daha yemezsem yine hastanelik olcam ama bu sefer açlıktan
çorba meyve suyu filanda iç canım sırf su içmeklava:
gaziantepli otomotivde canım topkapıda
Aman benim gibi yemeyip yemeyip hastanelik olmada ben diyette yapmıyodum amma
su çorbanın altını yakayım ısınsın canım
evlendim ve 15 kilo aldım acilen vermem gerekiyor bunuu
umarım işin rahattır yaaa
kızlar bişey sorucam sizinde evlenirken ve şimdi borçlarınız varmı
bu trafik kazası her şeyi alt üst ettidee
işim rahat belli olmuyomu? boş boş oturuyorum. biz 0 borçla evlendik sağolsun kayınpereder biriktirmiş oğlu için para herşeyi o aldı onlarda borca girmedi bizde allaha şükür.
bize hiç kimse yardım etmedi eşim kendi çabasıyla yaptı yapıyorda herşeyiii
olmazmı var elbet borç dert bize kimse yardım etmedi ne benim ailem ne eşimin kendi başşımıza ev kurmaya çalısıyoruz işte
ama en güzeli kendi elinizle yapmanız. biz sorumluluk almakta çok zorlandık o yüzden eşim 30 yaşında ama o bile çok zorlandı
aynı aynı takılar ve tüm ev eşyalarını herşeyi eşim kendi yaptı baya ilk zamanlar zorlanmıştım ama insan alışıyor ve
bilmiyorum sevdalim sanada oluyormu borçlar biterken insan bir rahatlıyor dimi azaldıkça sevinçden ölücem sanıyorum
şu kaza olmasaydı herşey çok daha güzel olucaktı ama ne yapalım ilahi takdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?