Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

bende çooooooooooook acıktım sürekli su içiyom sıvı oranım yerine gelsin bakalım bişeyde canım istemiyo sabah bir iki atıştırdım biraz daha yemezsem yine hastanelik olcam ama bu sefer açlıktan

olabilir bunuda dene nerde çalışıyosun çoook merak ettim yaaaa

bende çooooooooooook acıktım sürekli su içiyom sıvı oranım yerine gelsin bakalım bişeyde canım istemiyo sabah bir iki atıştırdım biraz daha yemezsem yine hastanelik olcam ama bu sefer açlıktan

çorba meyve suyu filanda iç canım sırf su içmeklava:

işim rahat belli olmuyomu? boş boş oturuyorum. biz 0 borçla evlendik sağolsun kayınpereder biriktirmiş oğlu için para herşeyi o aldı onlarda borca girmedi bizde allaha şükür.

olmazmı var elbet borç dert bize kimse yardım etmedi ne benim ailem ne eşimin kendi başşımıza ev kurmaya çalısıyoruz işte

işim rahat belli olmuyomu? boş boş oturuyorum. biz 0 borçla evlendik sağolsun kayınpereder biriktirmiş oğlu için para herşeyi o aldı onlarda borca girmedi bizde allaha şükür.

bize hiç kimse yardım etmedi eşim kendi çabasıyla yaptı yapıyorda herşeyiii

ama en güzeli kendi elinizle yapmanız. biz sorumluluk almakta çok zorlandık o yüzden eşim 30 yaşında ama o bile çok zorlandı

olmazmı var elbet borç dert bize kimse yardım etmedi ne benim ailem ne eşimin kendi başşımıza ev kurmaya çalısıyoruz işte

aynı aynı takılar ve tüm ev eşyalarını herşeyi eşim kendi yaptı baya ilk zamanlar zorlanmıştım ama insan alışıyor ve

bilmiyorum sevdalim sanada oluyormu borçlar biterken insan bir rahatlıyor dimi azaldıkça sevinçden ölücem sanıyorum

şu kaza olmasaydı herşey çok daha güzel olucaktı ama ne yapalım ilahi takdir...

ama en güzeli kendi elinizle yapmanız. biz sorumluluk almakta çok zorlandık o yüzden eşim 30 yaşında ama o bile çok zorlandı

e tabiki aslında kendisi yapması iyi en azından evlenmenin ve bir yuva kurmanın zorluğunu kavrıyor

benim eşimle konuşunca bir evleneni görünce allah yardımcısı olsun diyor

benim eşim artık bazı şeylerin farkına vardı belkide ondan benim değerimi biliyor kaybetmek istemiyor

e adamın gözü korktu evliliktennn:roflol::roflol::roflol:

öyle tabiki canım orası öyle insan bunalıyor sıkılıyor ya artık ne alırsam kısmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…