• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze nişanlı

[/QUOTE]
X e neden böyle dediniz derse iyice tersleşecekler bence. O yüzden çözümü iki katı alamamakla buldum şimdilik

Ohoo daha neden X e boyle dediniz bile diyemediyse işiniz var siz niye tersleşecekler diye korkuyorsunuz ki birakin noluyorsa olsun, siz çok çekersiniz böyle. 🤷

Daha once de baska konularda bahsetmiştim. Bir erkek arkadasim vardi ve aramizda olan bir problemden dolayi babasi bana ulaşip oglumu neden aglatiyorsun diye firca çekmisti resmen. 😁 Babasinin telefonunu kapattigim dakika hiç beklemeden oglunu arayip "ayrildik" diyip bitirmiştim.

Evlendiniz veya evlilik yoluna girdiniz diye el alemin 3-5 gunluk insanlarina kendinize laf saydirmayin, emir almayin, korkmayin. Evliyken böyle kolayca bir telefonla "bitti" diyip bitmiyor. Olmayacaksa şuan en kolay bitireceginiz evredesiniz. Şuan boyle korkarsaniz evlenince yillarca çekersiniz.

Ohoo daha neden X e boyle dediniz bile diyemediyse işiniz var siz niye tersleşecekler diye korkuyorsunuz ki birakin noluyorsa olsun, siz çok çekersiniz böyle. 🤷

Daha once de baska konularda bahsetmiştim. Bir erkek arkadasim vardi ve aramizda olan bir problemden dolayi babasi bana ulaşip oglumu neden aglatiyorsun diye firca çekmisti resmen. 😁 Babasinin telefonunu kapattigim dakika hiç beklemeden oglunu arayip "ayrildik" diyip bitirmiştim.

Evlendiniz veya evlilik yoluna girdiniz diye el alemin 3-5 gunluk insanlarina kendinize laf saydirmayin, emir almayin, korkmayin. Evliyken böyle kolayca bir telefonla "bitti" diyip bitmiyor. Olmayacaksa şuan en kolay bitireceginiz evredesiniz. Şuan boyle korkarsaniz evlenince yillarca çekersiniz.
[/QUOTE]

Diyemedi değil. Ben dedirtmedim açıkçası gerek görmedim. Şuan konuşmuyoruz tek takılıyorum ne yapacağımı düşünüyorum.

[/QUOTE]
Diyemedi değil. Ben dedirtmedim açıkçası gerek görmedim. Şuan konuşmuyoruz tek takılıyorum ne yapacağımı düşünüyorum.
[/QUOTE]

Sizin "git ailene soyle" diye dedirtmenize gerek yok ki. Kendisine bu konu aktarildiysa bir zahmet gidip konusacak. Bazi durumlarda aile üyeleri sacma davranabiliyor adamin haberi olmadan ama haberi olduktan sonra bile pasif duruyorsa olmaz. Benim o ilişkimi direkt kesmemin nedeni de buydu mesela.

🤷 Neyse düşünün bakalim. Hayirlisi...

Kızma konu sahibesi ama nişanlın klasik eş ezdiren, ezik erkek tipi. Burda 2 seçenek görüyorum ya sen edebi alıp anan ababn yaşındaki insanlara ben hastaydım sizinle mi uğraşıcam diceksin ya da çıkıp gidiceksin. Süt oğlanının ailesini dizginlemesini hiç hiç bekleme yapmaz.

Nişanlıyken baba denir mi? Nasılsın baba diyecekmişim de. Ben evlilikten sonra denir diye biliyorum
Evlenince de ister dersin ister demezsin manyakmi ne bu lar. Zaten kayinbabayla ne konusacaksinizki. Kv olsa anlarim bir nebze. Burada biri vardı kayinbabası surekli arayip konuşuyormuş çok rahatsizdı evliydi

20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Dün kandil için erkek arkadaşımın ailesini aradığımda annesi baya soğuk konuştu babası da bi ton laf saydı. “Artık adı kondu araman lazım kaç gündür aramayınca bende sana selam göndermedim” gibi bi ton söylendi. Şok oldum bişi diyemedim. Dünden beri moralim bozuk. Bu olay ilerisinin fragmanı gibi geldi. Erkek arkadaşım istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin beklentiye girmeyecekler vs diyor ama bugün diyor iki yıl sonra dolduruşa gelip sorun çıkarmayacağından emin olamıyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım.
Alisirlar mesela ben kayın ailesini sürekli aramaya alistirdim hep bekliyorlar eltim asla aramaz sormaz başta şaşırdılar ama şimdi alıştılar gayette seviyorlar onu

yapılacak şey belli aslında kendinizi ezdirmeyin ama saygısızlık yapıp onları haklı konumuna geçirmeyin .burda iş nişanlınıza düşüyor kimse başkasının ailesine laf anlat ak zorunda değil .kendi ailesinin dilinden o anlar .sizi hasta halinizle üzdükleri için ailesini uyarmalı . ailesine hakaret etmeden nişanlınıza anlatın ve gerisini sana bırakıyorum diyin .

benim eşimin ailesine kalsa her gün konuşmak ve aramamı isterler ama ben yoğun çalışan biriym. kendi ailemi bile her hafta aramıyorum ararsa ailem arıyo . ilk bi mırın kırın oldu ama hiç bir saygısızlığımı da göremedikleri için beni böyle (gayet de iyi biriyim ) kabul ettiler . arada eşim telefonda konuşurken bana da tutuşturur iki kelam ediyim diye :)

Sevgili konu sahibi, benim eşim de öyle çok ince ruhlu bir adam değil ama annesi ilk tanışmamızda bana saygısızca davrandığı için, bir sene kadının telefonlarını bile açmadı. Annesi "neden?" Diye sorunca da, sen benim aile kuracağım kadına saygısızlık edemezsin. Bu bana da saygısızlıktır diye cevap verdi.
Bunlar önemli konular, hafife almayın. O günden beri kayınvalide yanımızdan yakınımızdan geçmedi, geçemedi.
Buna siz mesafe koyarak tepki gösterebilirsiniz ama nişanlınızın ailesi sonuçta. Bunu engelleyecek asıl kişi o ve kendisinde de o düğünde oynayacak gelin havası yok maalesef.
Üzülürsünüz.

Olayı çözecek olan nişanlınız. Benimkiler de aynen böyleydi. Daha sevgiliylen başladılar neden aramıyor neden sormuyor neden kandilimizi kutlamıyor falan filan. Bende de hiç yok böyle şeyler. Açıkça en baştan kendimi belli ettim. Ama doğrudan ben söylemedim, oğullarına söylettim. O da sen nasıl istiyorsan öyle yap deyince rahatladık. Ama asla saygısızlık da etmem. İki bayram + anneler günü + babalar günü ararım. Hastalık veya başka bir vukuat olursa ararım tabii mutlaka. Yılda bir defa yazın görüşüyorum eğer bir aksilik olmazsa. O zaman da gayet güzel yaklaşıyorum ikisine de. Surat asmam, saygısızlık yapmam. Beni böyle kabul ettiler, sıkıntı yok.

Burada en önemli olan senin kendini şirin gösterme adına olmadığın biri gibi göstermemen. Yani şimdi tamamen kendin gibi olmalısın. Yoksa sıyıramazsın.

Ne gibi laflar saydı mesela

Dolmuş herhalde o kadar hızlı konuştu ki
Kızma konu sahibesi ama nişanlın klasik eş ezdiren, ezik erkek tipi. Burda 2 seçenek görüyorum ya sen edebi alıp anan ababn yaşındaki insanlara ben hastaydım sizinle mi uğraşıcam diceksin ya da çıkıp gidiceksin. Süt oğlanının ailesini dizginlemesini hiç hiç bekleme yapmaz.

Ben de böyle düşünüyorum. O an hastaydım dememe fırsat bile vermeyen bi adamla ileride basıl uğraşırım o müdahale etmezse. Bundan sonra aramayı düşünmüyorum bir daha pürüz çıksın bakalım.

Olayı çözecek olan nişanlınız. Benimkiler de aynen böyleydi. Daha sevgiliylen başladılar neden aramıyor neden sormuyor neden kandilimizi kutlamıyor falan filan. Bende de hiç yok böyle şeyler. Açıkça en baştan kendimi belli ettim. Ama doğrudan ben söylemedim, oğullarına söylettim. O da sen nasıl istiyorsan öyle yap deyince rahatladık. Ama asla saygısızlık da etmem. İki bayram + anneler günü + babalar günü ararım. Hastalık veya başka bir vukuat olursa ararım tabii mutlaka. Yılda bir defa yazın görüşüyorum eğer bir aksilik olmazsa. O zaman da gayet güzel yaklaşıyorum ikisine de. Surat asmam, saygısızlık yapmam. Beni böyle kabul ettiler, sıkıntı yok.

Burada en önemli olan senin kendini şirin gösterme adına olmadığın biri gibi göstermemen. Yani şimdi tamamen kendin gibi olmalısın. Yoksa sıyıramazsın.

Ben kendim gibi davranıyorum ama bu onlara garip geliyor sanırım. O kadın bana bitanem film diyor ben siz deyince çok garip bi görüntü oluşuyor. İstesem de şirin gösteremem yapımda yok. Kabul edecekler mi sorun mu çıkacak daha fazla bakalım.

Ben şok oldum, sustum diyenleri görünce şaşırıp kalıyorum asıl. Çok samimiyim, bana hastalık geçirdikten sonra böyle hesap sorsalardı, ben hastalığımın arasında sizi mi düşüneceğim? Tek derdim siz misiniz diye terslerdim. Sinirlenince ne söylediğimi duymuyorum ben, bu tür densizliklere nasıl sakin kalabiliyorsunuz anlamıyorum.

20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Dün kandil için erkek arkadaşımın ailesini aradığımda annesi baya soğuk konuştu babası da bi ton laf saydı. “Artık adı kondu araman lazım kaç gündür aramayınca bende sana selam göndermedim” gibi bi ton söylendi. Şok oldum bişi diyemedim. Dünden beri moralim bozuk. Bu olay ilerisinin fragmanı gibi geldi. Erkek arkadaşım istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin beklentiye girmeyecekler vs diyor ama bugün diyor iki yıl sonra dolduruşa gelip sorun çıkarmayacağından emin olamıyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım.
Ben 10 gündür çok hastaydım acillik oldum bu durumda arayamadım diye bana tavirmi yapıyorsunuz diyecektin. Onlar geçmiş olsuna aramismiydi aramadiysa onuda soyleyecektin. Baştan böyle sessiz kalırsan işin çok zor . Saygıyı bozmadan kendini ifade edersin baktin kaba saba laftan anlamıyorlar ve duzelmiyolar ozman yolları ayirirsiniz. Nişan zaten neden yapılıyor? İnsanların birbirlerini tanımaları icin

Şimdiden fırça atanlar evlenince neler eder ..

Benim kv böyle düşünüyor.Kusura bakmayın hastalandım arayamadim deyiver.Kusur arıyor hep erkek tarafı.

Benim kv böyle düşünüyor.Kusura bakmayın hastalandım arayamadim deyiver.Kusur arıyor hep erkek tarafı.
Ya oyle desinde kendilerinde iyice hak gorsunler kizin ustunde baski kurmayi. Siz kendi kayinvalidenize deyin kusura bakmayini

Ben şok oldum, sustum diyenleri görünce şaşırıp kalıyorum asıl. Çok samimiyim, bana hastalık geçirdikten sonra böyle hesap sorsalardı, ben hastalığımın arasında sizi mi düşüneceğim? Tek derdim siz misiniz diye terslerdim. Sinirlenince ne söylediğimi duymuyorum ben, bu tür densizliklere nasıl sakin kalabiliyorsunuz anlamıyorum.

Telefonla konuşurken o kadar şok oldum ki on gündür hasta yatıyorum diye sonradan dank etti

Aa terbiyesizlere bak. Arkana bakmadan kaç bu sorunlulardan. Keşke ağızlarının payını verseydin oturup dinlemeseydim lafları. Çok sinirlendim ben bile

Back
X