• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze nişanlı

Hiç sevmem dediğiniz gibi. Kandil bahane oldu. Daha şimdiden laf yiyince ilerisi aşırı canımı sıkıyor. Bide aramıyor diye düşünüp selam göndermeyecek kadar planlamış kafasında bu çok can sıkıcı😮‍💨
Hastaydım dediniz mi? Ben de geçmiş olsun diye aranmak isterdim dediniz mi? Bunlar belli ki mıç mıç iliski istiyorlar. Benim kp bana asla trip atmaz böyle. Ara sira konuşuyoruz zaten.

Aslında hiç ezik değilim görseniz anlarsınız ama denerim konuşmayı
Soğuk davranın,yakınlık göstermeyin hiç. Sizli bizli konuşun,belli ki bunu hak eden patavatsız insanlar. Kibar ve asil olsalar siz hastayken yanınızda olurlardı. Evde el el üstünde oturup da oturdukları yerden laf sallamak hoş değil

Görmüşsünüz işte. Bunlar öyle basit mevzular değil inanın. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayat tecrübesi ile söylüyorum bunu.
Baştan canım cicim deyip sonradan densizleşen de bir dolu aile örneği var. Sizinkiler daha yolun başında iç yüzünü göstermiş.
Şu anda tavır göstermezseniz, hayat boyu ezerler sizi.
Nişanlınız da buna seyirci kalır.

Evet evet gördüm haklısınız. Dün akşam erkek arkadaşımla konuştum” bu fragman gibi geliyor ileride yan baktın düz durdun gibi şeylerden çok sorun çıkacak bence uzaktayız biz yılda bir geliyoruz diyorlar ama asıl uzaktalar diye sorun cıkaracaklar “dediğimde. İstemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin tarzı konuştu da e şimdi imza yok resmiyet yok. İstediği kadar vaad verebilir asla güvenmiyorum

Evet evet gördüm haklısınız. Dün akşam erkek arkadaşımla konuştum” bu fragman gibi geliyor ileride yan baktın düz durdun gibi şeylerden çok sorun çıkacak bence uzaktayız biz yılda bir geliyoruz diyorlar ama asıl uzaktalar diye sorun cıkaracaklar “dediğimde. İstemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin tarzı konuştu da e şimdi imza yok resmiyet yok. İstediği kadar vaad verebilir asla güvenmiyorum
İç sesiniz sizi yanıltmaz. İçinize sinmiyorsa yol yakınken dönün. Herkes her şeye hemen alışıyor merak etmeyin. Aileniz de itiraz edebilir, ama alışırlar. Kimse evladının göz göre göre mutsuzluğa yürümesine izin vermez.

İç sesiniz sizi yanıltmaz. İçinize sinmiyorsa yol yakınken dönün. Herkes her şeye hemen alışıyor merak etmeyin. Aileniz de itiraz edebilir, ama alışırlar. Kimse evladının göz göre göre mutsuzluğa yürümesine izin vermez.

Erkek arkadaşımdan yana “şimdilik” siniyor ama ömür uzun beş sene sonra “ sende annemi aramadın” diyebilir. Ama ailesinden yana hiç sinmiyor hiç. Daha tanışma olmadan “ anneler günümü kutlayabilirdi “ filan demiş.

Soğuk davranın,yakınlık göstermeyin hiç. Sizli bizli konuşun,belli ki bunu hak eden patavatsız insanlar. Kibar ve asil olsalar siz hastayken yanınızda olurlardı. Evde el el üstünde oturup da oturdukları yerden laf sallamak hoş değil

Evet annesine nasılsınız tarzı sizli bizli konuşuyorum. Ben babasız büyüdüm o yüzden telefonu direk x amca diye aldım ama pişman etti. He bide “nasılsın baba” diye arayacakmışım

Nişanlinizin haberi var mi ailesinin bu halinden? Ben olsam direkt nişanliyla bir bulusma ayarlayip bu konuyu bir defa konuşurum. Boyle bir şeyin en ufak tekrarinda nişan filan kalmazdi ortada. 🤷

Ha evliliğe böyle bir gerginlikle başlamayi ister misiniz bilmem cunku nişanliniz bir şekilde bu durumu halletse de ailesinin zihniyeti belli, sevilmeyeceksiniz. Evlendikten sonra eşiniz ailenin dusuncelerine dogru kayarsa, bu da ihtimal daha kötü. Şimdiden gormussunuz işte iyi düşünün taşinin.

20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Dün kandil için erkek arkadaşımın ailesini aradığımda annesi baya soğuk konuştu babası da bi ton laf saydı. “Artık adı kondu araman lazım kaç gündür aramayınca bende sana selam göndermedim” gibi bi ton söylendi. Şok oldum bişi diyemedim. Dünden beri moralim bozuk. Bu olay ilerisinin fragmanı gibi geldi. Erkek arkadaşım istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin beklentiye girmeyecekler vs diyor ama bugün diyor iki yıl sonra dolduruşa gelip sorun çıkarmayacağından emin olamıyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım.
Sinirleriniz gucluyse babayla bas ederim diyorsaniz devam, ama ben gelemem boyle darlamalara. Kv en basta bir iki tatli tatli hic aramiyorsun dedi, ben de tatli tatli karsiligini verdim. Ondan sonra bi daha hic sormadi bile. Iliskimiz de gayet iyi. Ama bu kb bayagi itici bi tip. Kindar geldi bana. Ben devam edemezdim sanirim.

20 gündür nişanlıyım. Bu 20 günün on günü çok hastaydım iki defa acillik oldum 10 gün raporlu yattım.
Dün kandil için erkek arkadaşımın ailesini aradığımda annesi baya soğuk konuştu babası da bi ton laf saydı. “Artık adı kondu araman lazım kaç gündür aramayınca bende sana selam göndermedim” gibi bi ton söylendi. Şok oldum bişi diyemedim. Dünden beri moralim bozuk. Bu olay ilerisinin fragmanı gibi geldi. Erkek arkadaşım istemediğim hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin beklentiye girmeyecekler vs diyor ama bugün diyor iki yıl sonra dolduruşa gelip sorun çıkarmayacağından emin olamıyorum. Bu süreçte ne yapmam lazım.
Ayy en sevmesigim kp tipi. Siz mesafeli olun. Nişan dönemi hem gozlemlersiniz. Manyak yaa

Evet annesine nasılsınız tarzı sizli bizli konuşuyorum. Ben babasız büyüdüm o yüzden telefonu direk x amca diye aldım ama pişman etti. He bide “nasılsın baba” diye arayacakmışım
Hiç hitap etmeyin siz biz o kadarla kalsın. Amca da demeyin baba da.

Siz de hastaymışsınız onlar niye geçmiş olsun dilememiş? Nişanlınız niye buna tepki göstermiyor? Ya da madem hastasınız onlara niye aratmıyor? Belli ki her şeyi gelinden bekleyen bir aile yapısı. Bu süreçte nişanlının hareketlerini özellikle gözlemle. Pasif kalırsa vay haline.

Nişanlinizin haberi var mi ailesinin bu halinden? Ben olsam direkt nişanliyla bir bulusma ayarlayip bu konuyu bir defa konuşurum. Boyle bir şeyin en ufak tekrarinda nişan filan kalmazdi ortada. 🤷

Ha evliliğe böyle bir gerginlikle başlamayi ister misiniz bilmem cunku nişanliniz bir şekilde bu durumu halletse de ailesinin zihniyeti belli, sevilmeyeceksiniz. Evlendikten sonra eşiniz ailenin dusuncelerine dogru kayarsa, bu da ihtimal daha kötü. Şimdiden gormussunuz işte iyi düşünün taşinin.

Evet hemen buluşunca anlattım. Saçmalamış dedi. İstemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin dedi. O da aramaz mesela. Aramadı da. Ben hiçbir şey demedim.

Benim sevgilim ailesi de çok fazla samimi olmayı isteyen biz aileyiz cart curt kafasında insanlar ama ben onları hiçbir kandilde vs aramıyorum benim sevgilim ailemi aradığı halde. hikaye atınca mübarek olsun cnm diyorum geçiyorum bizim de ilişkimiz ciddi düğün yerini bile ayarladık yani. Kimseyi pohpohlamak zorunda değiliz. Yaşlılar telefonda konuşmayı çok seviyor bu yüzden ben oturup yarım saat onunla konuşamam telefonda. Üstelik hastasınız

Back
X