- 4 Ekim 2012
- 16.759
- 33.192
- 798
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Ne yapmalıydı sizce?Erkek arkadaşınız şimdiden pasif bir rol üstlenmiş. İleride hiç yanınızda duracak gibi gelmedi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmalıydı sizce?Erkek arkadaşınız şimdiden pasif bir rol üstlenmiş. İleride hiç yanınızda duracak gibi gelmedi bana.
Nişanlısının hasta olduğunu bu yüzden arayamayacağını hatta ailesinin bir geçmiş olsun demesi gerektiğini ailesine anlatmalıydı mesela?Ne yapmalıydı sizce?
İstese onlara sizi aratırdı. Hasta nişanlım arayın diye. Ayrıca ne kadar ararsanız arayın illa fazlasını isteyecekler. Benim kv de her kandil aramamiza rağmen sen beni kandillerde aramiyorsun diye kavga çıkardı. Eşim de yanımdaydı saçmalama dedi. Şimdi de kandil harici asla aramıyorum. Zorunlu bir durum olursa da konuşup kapatıyorum. Ha sorsan da çok harikadır asla karışmaz bir şeye.(!)Evet klasik erkek modeli hemen hiçbir sorun yokmuş gibi davranmaya başladı
Acaba diye düşünmen bile gelecekte huzursuzluğunu gösteren belirti aslında,sizin hayatınız ama bile bile lades dememenizi önerebilirim sadeceÇok teşekkür ederim. Ama bi ton laf sayınca moralim bozuldu daha şimdiden böyleyse ileride daha büyüğünü yaparlar mı acaba diye kendimi yiyorum
Bazen ayda 1 bazen 2 haftada bir.Kaç günde bir konuşuyorsunuz. Evet bi tanem kuzumlu bi ilişkileri var. Bende tam tersiyim
Ooo daha 20 gunluk nışanlılıkta boyle agzına gelenı sayıyorlarsa ılerısını dusunme bıle..
Kac kurtul yuz goz olmadan soyluyolarsa vay halıne
Sakın taviz vermeyin. Baştan mesafeli davranın. Sürekli telefonda konuşmayı sevmiyorsanız bunu baştan belirtin. Ben bu hataya düşmüştüm. Müstakbel kv sürekli ya mesaj atar ya arardı. Ben de mahcup olmamak için aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyordum. Görevmiş gibi istemeye istemeye arayıp mesaj atardım. Ama artık çok bunaldım. Mesajları kestim. Ayda bir iki anca arıyorum. Tabi o tatlı tatlı sitem ediyor hiç aramıyorsun diye. O kadar alıştırdım ki baştan, böyle bir anda kesince garipsedi. Ama söyledim ben sonradan, sürekli arayıp konuşmayı sevmem diye. Hayır cadaloz biri de değil ki kestirip atayım. Yani siz siz olun en baştan mesafeli davranın sonradan değişti demesinler.
Hayır nişanlandım diye niye nişanlı annesini ve babasını sürekli aramak, pohpohlamak zprunda kalıyoruz ki. Çok saçma. Nişanlın anneni babanı kaç kere aradı bu süreçte. Alttan alma. Hatta kaç. Evlenince o kocalar aile etkisinde kalıyor.
Yahu ne babası. Sizli bizli konuşun şimdilik. Düğüne yakın x anne y babaya geçersiniz. Zamanla içinizden gelirse tamamen anne babaya dönersiniz. Zorlayamazlar sizi kabul etmeyin asla.Nişanlıyken baba denir mi? Nasılsın baba diyecekmişim de. Ben evlilikten sonra denir diye biliyorum
Anne baba zaten hak edene denir, illa evlendiniz diye de demek zorunda değilsiniz ileride. Ben nişan için kapıdan girerken hoş geldin x teyze dedim nişan oldu giderlerken görüşürüz annecim dedimNişanlıyken baba denir mi? Nasılsın baba diyecekmişim de. Ben evlilikten sonra denir diye biliyorum
Nickiniz çok güzel
Konuya gelecek olursak, şimdiden kafa yapılarını belli etmişler. Nişanlınla bu durumu ciddi olarak konus ve durumdan rahatsiz oldugunu şöyle, durum tekrarlanırsa susma ver cevaplarını.
Ailesiyle konuşmuş mu, niye böyle söylediniz diye neden böyle dedi
Çok teşekkür ederim. Ama bi ton laf sayınca moralim bozuldu daha şimdiden böyleyse ileride daha büyüğünü yaparlar mı acaba diye kendimi yiyorum