• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze nişanlı

Evet klasik erkek modeli hemen hiçbir sorun yokmuş gibi davranmaya başladı
İstese onlara sizi aratırdı. Hasta nişanlım arayın diye. Ayrıca ne kadar ararsanız arayın illa fazlasını isteyecekler. Benim kv de her kandil aramamiza rağmen sen beni kandillerde aramiyorsun diye kavga çıkardı. Eşim de yanımdaydı saçmalama dedi. Şimdi de kandil harici asla aramıyorum. Zorunlu bir durum olursa da konuşup kapatıyorum. Ha sorsan da çok harikadır asla karışmaz bir şeye.(!)

Çok teşekkür ederim. Ama bi ton laf sayınca moralim bozuldu daha şimdiden böyleyse ileride daha büyüğünü yaparlar mı acaba diye kendimi yiyorum
Acaba diye düşünmen bile gelecekte huzursuzluğunu gösteren belirti aslında,sizin hayatınız ama bile bile lades dememenizi önerebilirim sadece

Ben sizin bir konunuzda sevgilinize "kibar feyzo" diye hitap ettiğiniz için kızmıştım. Pasifligini kastetmişsiniz demek ki siz o konuda.

Aramak zorunda değilsiniz böyle söylediler diye ararsanız çok büyük yanlış yaparsınız . Ben sevmem sürekli arayıp konuşmayı... eşimin ailesi de tam tersi sürekli konuşurlar başta uyum sağlamaya çalıştım(ki ne büyük cahillik) şimdi saygı çerçevesinde istediğimde arıyorum alıştılar bayramda bile aramadğım oluyor garipsemiyorlar. Ama bir araya geldiğimizde çok samimiyizdir. Sever ve sevilirim.

Sakın taviz vermeyin. Baştan mesafeli davranın. Sürekli telefonda konuşmayı sevmiyorsanız bunu baştan belirtin. Ben bu hataya düşmüştüm. Müstakbel kv sürekli ya mesaj atar ya arardı. Ben de mahcup olmamak için aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyordum. Görevmiş gibi istemeye istemeye arayıp mesaj atardım. Ama artık çok bunaldım. Mesajları kestim. Ayda bir iki anca arıyorum. Tabi o tatlı tatlı sitem ediyor hiç aramıyorsun diye. O kadar alıştırdım ki baştan, böyle bir anda kesince garipsedi. Ama söyledim ben sonradan, sürekli arayıp konuşmayı sevmem diye. Hayır cadaloz biri de değil ki kestirip atayım. Yani siz siz olun en baştan mesafeli davranın sonradan değişti demesinler.

Sakın taviz vermeyin. Baştan mesafeli davranın. Sürekli telefonda konuşmayı sevmiyorsanız bunu baştan belirtin. Ben bu hataya düşmüştüm. Müstakbel kv sürekli ya mesaj atar ya arardı. Ben de mahcup olmamak için aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyordum. Görevmiş gibi istemeye istemeye arayıp mesaj atardım. Ama artık çok bunaldım. Mesajları kestim. Ayda bir iki anca arıyorum. Tabi o tatlı tatlı sitem ediyor hiç aramıyorsun diye. O kadar alıştırdım ki baştan, böyle bir anda kesince garipsedi. Ama söyledim ben sonradan, sürekli arayıp konuşmayı sevmem diye. Hayır cadaloz biri de değil ki kestirip atayım. Yani siz siz olun en baştan mesafeli davranın sonradan değişti demesinler.

Bunu yaşamam iyi oldu belkide. Şimdi gelecek ayın 15 inde ancak ararım. Bakalım görelim.

Hayır nişanlandım diye niye nişanlı annesini ve babasını sürekli aramak, pohpohlamak zprunda kalıyoruz ki. Çok saçma. Nişanlın anneni babanı kaç kere aradı bu süreçte. Alttan alma. Hatta kaç. Evlenince o kocalar aile etkisinde kalıyor.

Nişanlıyken baba denir mi? Nasılsın baba diyecekmişim de. Ben evlilikten sonra denir diye biliyorum

Nişanlıyken baba denir mi? Nasılsın baba diyecekmişim de. Ben evlilikten sonra denir diye biliyorum
Yahu ne babası. Sizli bizli konuşun şimdilik. Düğüne yakın x anne y babaya geçersiniz. Zamanla içinizden gelirse tamamen anne babaya dönersiniz. Zorlayamazlar sizi kabul etmeyin asla.

Anne baba zaten hak edene denir, illa evlendiniz diye de demek zorunda değilsiniz ileride. Ben nişan için kapıdan girerken hoş geldin x teyze dedim nişan oldu giderlerken görüşürüz annecim dedim :D iyilikten başka hiçbir şeyi olmadı bana çünkü. Siz bu kadar kötü niyetli insanlara demeseniz bile olur.

Nickiniz çok güzel 🤭
Konuya gelecek olursak, şimdiden kafa yapılarını belli etmişler. Nişanlınla bu durumu ciddi olarak konus ve durumdan rahatsiz oldugunu şöyle, durum tekrarlanırsa susma ver cevaplarını.
Ailesiyle konuşmuş mu, niye böyle söylediniz diye.

Son düzenleme:
Hayırdır yani kendini ne sanıyor bunlar. Keşke cevap verseydin sonradan kötü olacağına başından kötü ol. Nişanlın konuşsun ailesiyle. Gerçi böyle cahil bir aileye gelin gitmek ister misin iyi düşün.

Benim eski eşimin annesi böyleydi kandilde arayınca trip atardı ben hayatımda kandilde kimseyi aramamışım karakterimizin değişmesini bekliyorlar ya ona sinir oluyorum

Nickiniz çok güzel 🤭
Konuya gelecek olursak, şimdiden kafa yapılarını belli etmişler. Nişanlınla bu durumu ciddi olarak konus ve durumdan rahatsiz oldugunu şöyle, durum tekrarlanırsa susma ver cevaplarını.
Ailesiyle konuşmuş mu, niye böyle söylediniz diye neden böyle dedi

X e neden böyle dediniz derse iyice tersleşecekler bence. O yüzden çözümü iki katı alamamakla buldum şimdilik

Back
X