Taze transfer belirti 12.gün

babykoko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
94
22
3
27
Kızlar bugün test günüm taze transfer 5.gün 3 aa 12.gün kanı verdim sonuç daha çıkmadı ama çok korkuyorum ya 9.gün hafif bi lekelenme oldu yerleşme olabilir dedi doktorum açık kahve sarımtırak dün öğleden sonraya kadar da iğne batması gibi şeyler oldu ama dünden beri başka hiç bişey yok göğüsler de ağrı var ama progesteron diye düşünüyorum içim içimi yiyor mahvoldum hiç bişey kalmaması normal mi

Herkesin süreci farklı ama 3 gün önce lekelenme olup bir daha kanamanın devam etmemesi iyiye işaret gibi duruyor inşallah tutmuştur 💐

Kızlar bugün test günüm taze transfer 5.gün 3 aa 12.gün kanı verdim sonuç daha çıkmadı ama çok korkuyorum ya 9.gün hafif bi lekelenme oldu yerleşme olabilir dedi doktorum açık kahve sarımtırak dün öğleden sonraya kadar da iğne batması gibi şeyler oldu ama dünden beri başka hiç bişey yok göğüsler de ağrı var ama progesteron diye düşünüyorum içim içimi yiyor mahvoldum hiç bişey kalmaması normal mi
İnşallah pozitif sonuçlanır canım

12 gün önce transfer edilmiş bir embriyonun belirti vermesi mümkün değil, gebelik belirtileri 5-6.hafta arası başlar. Biraz fırsat tanıyın bedeninize. Kullanılan ilaçlar çok fazla, hissettikleriniz onların yan etkileri

Back
X