• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze transfer, dondurulmuş transfer???????

gamer123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
514
194
53
42
Kizlar taze transferle mi, dondurulmuş transferle mi kacinci gun embriyosu ile başarıya ulaştıniz? Sonucunuzu yazarsaniz sevinirim..???

Evet bende merak ediyorum. Benim yarin opu olacak ve bebislerim dondurulacak. Acikcasi merak ediyorum

bende dondurulmuş 2 embriyo trasferim oldu bugün 10. gün evde test yaptım çıkmadı kızlar sizce erkenmi test için

Ben hic taze deneyemedim yaz doneminde opudan sonra ohss oldum dondurduk. Kasim ayinda ilk dondurulmuş denemem olumsuz. Ocakta 2. Denemem oldu dun test gunumdu pozitif oldu cok sukur
5. Gun embriyosuydu

Ben hic taze deneyemedim yaz doneminde opudan sonra ohss oldum dondurduk. Kasim ayinda ilk dondurulmuş denemem olumsuz. Ocakta 2. Denemem oldu dun test gunumdu pozitif oldu cok sukur
5. Gun embriyosuydu
Hayırlı olsun canım dondurulmuş şansı 5. Gün %5 -10 daha fazlaymış sanırım, ama ilk denemende değil ikinci denemende tutmuş muhtemelen ilki daha kaliteliymiştir kısmet bu sefereneymiş cnm demekki, tekrar hayırlı olsun..

Hayırlı olsun canım dondurulmuş şansı 5. Gün %5 -10 daha fazlaymış sanırım, ama ilk denemende değil ikinci denemende tutmuş muhtemelen ilki daha kaliteliymiştir kısmet bu sefereneymiş cnm demekki, tekrar hayırlı olsun..
Cok sagol canim embriyolog ilk denemede 1. Kalite dedi bu denememde de 1. Kalite yuzde yuz canli dedi. Kismet bunaymis darisi sizlerin basina

Cok sagol canim embriyolog ilk denemede 1. Kalite dedi bu denememde de 1. Kalite yuzde yuz canli dedi. Kismet bunaymis darisi sizlerin basina
Ne güzel cnm kaliteli embriyoların oluşmuş hep demekki, herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda :)

[. C. . QUOTE="gamer123, post: 44858850, member: 686109"]Üzüldüm canım :KK43: kaçıncı denemendi? Umudumuzu kaybetmeyelim, Bende ikinci denemeyi yapacağım yakında..[/QUOTE]
3
Üzüldüm canım :KK43: kaçıncı denemendi? Umudumuzu kaybetmeyelim, Bende ikinci denemeyi yapacağım yakında..
sagol canım bu benim 3. denememdi buda olmadı hakkımızda hayırlsı :(

5. gün embriyosu ve donmuş transfer,opudan sonra ara veriliyor 1 ay ve vücut gonal f vs gibi ilaçların etkisinden arınıyor,sizde kafa olarak stresten arınıyorsunuz,o arada vitaminler veriliyor ve vücut tutunmaya daha hazır hale geliyor,şu anda 2 kız annesi adayıyım :)

Back
X