Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım :) ben merak ediyorum dondurulmuş ve taze transfer tutma şansı açısından farklımı bu yüzden umarım başkalarıda yazar :))Ben dondurulmuşla 5. Gün embriyosuyla hamile kaldım şükür
Hayırlı olsun canım dondurulmuş şansı 5. Gün %5 -10 daha fazlaymış sanırım, ama ilk denemende değil ikinci denemende tutmuş muhtemelen ilki daha kaliteliymiştir kısmet bu sefereneymiş cnm demekki, tekrar hayırlı olsun..Ben hic taze deneyemedim yaz doneminde opudan sonra ohss oldum dondurduk. Kasim ayinda ilk dondurulmuş denemem olumsuz. Ocakta 2. Denemem oldu dun test gunumdu pozitif oldu cok sukur
5. Gun embriyosuydu
Belli oldumu canım?bende dondurulmuş 2 embriyo trasferim oldu bugün 10. gün evde test yaptım çıkmadı kızlar sizce erkenmi test için
Cok sagol canim embriyolog ilk denemede 1. Kalite dedi bu denememde de 1. Kalite yuzde yuz canli dedi. Kismet bunaymis darisi sizlerin basinaHayırlı olsun canım dondurulmuş şansı 5. Gün %5 -10 daha fazlaymış sanırım, ama ilk denemende değil ikinci denemende tutmuş muhtemelen ilki daha kaliteliymiştir kısmet bu sefereneymiş cnm demekki, tekrar hayırlı olsun..
malesef canım sonuç negatifBelli oldumu canım?
Ne güzel cnm kaliteli embriyoların oluşmuş hep demekki, herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda :)Cok sagol canim embriyolog ilk denemede 1. Kalite dedi bu denememde de 1. Kalite yuzde yuz canli dedi. Kismet bunaymis darisi sizlerin basina
Üzüldüm canımmalesef canım sonuç negatif![]()
sagol canım bu benim 3. denememdi buda olmadı hakkımızda hayırlsıÜzüldüm canımkaçıncı denemendi? Umudumuzu kaybetmeyelim, Bende ikinci denemeyi yapacağım yakında..
sagol canım benim evet hakkımızda hayırlısı allah büyüktür bizimde yüzümüz bi gün güler inşallah benim hala umudum varbebegim87 cnm hayırlısı olsun, inş bir dahakine tutar, belki daha iyi merkezlerde denemelisin, herşeyin hayırlısı olsun.