Taze transfer, dondurulmuş transfer???????

5. gün embriyosu ve donmuş transfer,opudan sonra ara veriliyor 1 ay ve vücut gonal f vs gibi ilaçların etkisinden arınıyor,sizde kafa olarak stresten arınıyorsunuz,o arada vitaminler veriliyor ve vücut tutunmaya daha hazır hale geliyor,şu anda 2 kız annesi adayıyım :)
Hayırlı olsun canım bebişlerin, hiç taze transfer denemişmiydin? ilk dondurulmuşmu denedin?

Hayırlı olsun canım bebişlerin, hiç taze transfer denemişmiydin? ilk dondurulmuşmu denedin?
ben daha önce çok saçma bir tüp bebek denemesi yaşadım,adetim ile transfer arası 1 hafta sürdü,yumurtayı hangi ara büyüttü ve o hale getirip transfer etti anlamadım.şimdikinde 3 haftaya yakın sürdü ilaç kullanma zamanı,yavaş ve kontrollü bir şekilde büyütüldü yumurtalarım ve böylece 19 yumurta toplandı.taze transferdi yani ilk deneme.ama hatırlamak bile istemiyorum.fiyat olarak uygun bir yerdi.varmış bir arızası işte.hayırlısı ne diyim,çok şükür şimdi herşey yolunda.ben dondurulmuş taraftarıyım.

ben daha önce çok saçma bir tüp bebek denemesi yaşadım,adetim ile transfer arası 1 hafta sürdü,yumurtayı hangi ara büyüttü ve o hale getirip transfer etti anlamadım.şimdikinde 3 haftaya yakın sürdü ilaç kullanma zamanı,yavaş ve kontrollü bir şekilde büyütüldü yumurtalarım ve böylece 19 yumurta toplandı.taze transferdi yani ilk deneme.ama hatırlamak bile istemiyorum.fiyat olarak uygun bir yerdi.varmış bir arızası işte.hayırlısı ne diyim,çok şükür şimdi herşey yolunda.ben dondurulmuş taraftarıyım.
Çok geçmiş olsun cnm, transferin çok hızlı olmuş gerçekten 2. Günmü transfer ettiler? iyi merkez ve doktor seçmek çok önemli, umarım herşeyin hayırlısı çıkar karşımıza..

5. gün embriyosu transfer edildi bana 2 tane,ikisi de tuttu.ben doktoruma çok güvendim.içim çok rahattı.

hangi hastaneye gidiyorsun yada doktora bende asilama dusunuyorum cevaplarsan sevinirim

Kizlar taze transferle mi, dondurulmuş transferle mi kacinci gun embriyosu ile başarıya ulaştıniz? Sonucunuzu yazarsaniz sevinirim..???

Dondurulmuş 5. Gun embriyosuydu ilk seferde hamile kaldim ilk hamileligim inşallah saglikla devam eder:anneadayı::nazar:

Hayırlı olsun canım sağlıklı doğumlar dilerim sorununuz neydi ?

Amin canim tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basina... Aslinda bi sorunumuz yoktu sebepsiz infertilite. Benim dermoid kistim vardı ama onlada hamile kaliniyomus ben kalamadim ameliyat oldum yine olmayinca tüp bebek denedik ve tuttu canim

Amin canim tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basina... Aslinda bi sorunumuz yoktu sebepsiz infertilite. Benim dermoid kistim vardı ama onlada hamile kaliniyomus ben kalamadim ameliyat oldum yine olmayinca tüp bebek denedik ve tuttu canim
İkincisi normal olur inş canım tüpe gerek kalmadan yine böyle tutmasıda güzel .. Benimde çikolata kistim var tuttu ama düştü kısmet böyleymiş..

İkincisi normal olur inş canım tüpe gerek kalmadan yine böyle tutmasıda güzel .. Benimde çikolata kistim var tuttu ama düştü kısmet böyleymiş..

Cnm bugun kontrole gittim ben 2 kese gozuktu ikiz bebeklere hamileymisim hemde tek embriyo transfer edildigi halde. Soktayim hala cnm :) haftaya yine kontrolum var inşallah saglikla devam eder..

merhaba
benimde ayın 2 sinde dondurulmuş 5. gün transferi yapıldı ve ayın 11. de sonucu öğreneceğim.
inşallah hepimiz güzell haberler alırız.

Doktoruma sormustm taze olanla sans kac donmusla kac diye bana soyledigi herzaman icin taze olsn daha iyidr %70 sans verirm dedi AMA donmusla %50 hamile kalan oluyormu oluyor AMA ohss olmadikca taze transfer daha iyi demisti

Doktoruma sormustm taze olanla sans kac donmusla kac diye bana soyledigi herzaman icin taze olsn daha iyidr %70 sans verirm dedi AMA donmusla %50 hamile kalan oluyormu oluyor AMA ohss olmadikca taze transfer daha iyi demisti
Taze transfer embriyo icin daha iyi oldugu kesin ama hormon igneleri ile rahim olumsuz etkilenebiliyormus ne kadar dogru bilmiyorum ama taze denemek isterdim bende olmadi ..

Bende tazelerle hamileym ilk tedavmdede hamile kalmistm AMA dusuk olmustu ikincisi donmuslarla denendi negatf cikti doktorm soylemisti AMA donmuslarla olmayabilir demisti benm israrmla denemistik o tedaviyi

kızlar simdi ben dondurulmuş transferi oldum ya transferin 5. günü bugün ve benim yarın zaten normal adet günüm. suan elim ayağın buz kesti üşüyorum ve belim ağrıyor acayip bir ağrı ben bunları adet olmadan önce yaşardım hep. hamile kalanlar bu konuda fikri olan ve bana birşey söyleyebilecek olan var mı. şimdi ben adet mı olacağım, dondurulmuşlarda adet döngüsü bu kadar yakın olunca ilaçlardan etkilenip gecikme durumu oluyor mu yoksa gününde falan geliyor mu?

Bende tazelerle hamileym ilk tedavmdede hamile kalmistm AMA dusuk olmustu ikincisi donmuslarla denendi negatf cikti doktorm soylemisti AMA donmuslarla olmayabilir demisti benm israrmla denemistik o tedaviyi
Ben doktora sordugumda dondurulmus % 5-10 daha yuksek tutma ihtimali demisti benim iki dondurulmus oldu tutuyor ama dusuyor :( taze denesem acaba dusmezmi yada neden bilmiyorum

kızlar simdi ben dondurulmuş transferi oldum ya transferin 5. günü bugün ve benim yarın zaten normal adet günüm. suan elim ayağın buz kesti üşüyorum ve belim ağrıyor acayip bir ağrı ben bunları adet olmadan önce yaşardım hep. hamile kalanlar bu konuda fikri olan ve bana birşey söyleyebilecek olan var mı. şimdi ben adet mı olacağım, dondurulmuşlarda adet döngüsü bu kadar yakın olunca ilaçlardan etkilenip gecikme durumu oluyor mu yoksa gününde falan geliyor mu?
Canim benim devam etmesede gebe kalmistim bende adet olacak gibi agri olmustu o belirtilere takilma 8. Gun idrar testi hafif silik cizgi cikmisti, ilaclardan adetin gecikebilir ama gununde adet olanda var beklemen lazim cnm.

Back
X