Taze transfer için gerekli şartlar neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eatn1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır 7 tane toplandı 4 tanesi döllendi ama Benimkini de zaten Yumurtam kendine çatladığı için Rahim adet döngüsüne girmişti biraz Doktor hatası oldu 3 tane Yumurtam kendinden çatlamıştı
aaa cok gecmis olsun 4 tanesinin durumu nasil suan

Hayır 7 tane toplandı 4 tanesi döllendi ama Benimkini de zaten Yumurtam kendine çatladığı için Rahim adet döngüsüne girmişti biraz Doktor hatası oldu 3 tane Yumurtam kendinden çatlamıştı
Çatlayanlar toplanmıyor mu

Çatlayanlar toplanmıyor mu
En son Çatlatma iğnesini vuruyoruz ya benim ondan önce yumurtalarım çatlamış 3 tane yani onlar boşa gitti yanımda ablam vardı işte bir de yeriniz yüksek dedi hemşire Ablam da biliyordu zaten o değerin ne işe yaradığını yani Adet döngüsünde yükselen bir değermiş ablam da biraz üsteleyince söylemek zorunda kaldı

Ama yine de opu oldunuz

aaa cok gecmis olsun 4 tanesinin durumu nasil suan
Sagol üçünün durumu iyi görünüyor birisine 3 günü dondurdular bugün 4 günü yarın arayacaklar bugün aramıyorlarmış birisi de geriden geliyor dediler yani 5 günü ulaşır mı ulaşmaz mı onu bilmiyorum yani biraz üzgünüm

Yok yarın 11. Günüm kontrole gideceğim bu hafta olurum herhalde diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa
İnşallah olmaz bir sıkıntı hiç korkmayın ben çok korkmuştum çok rahat geçti inşallah seninki de rahat geçer kaç tane Yumurtam varmış sordun mu

Anladim hakkinizda hayirlisi kolaylikla güzellikle bulsun insallah

İnşallah olmaz bir sıkıntı hiç korkmayın ben çok korkmuştum çok rahat geçti inşallah seninki de rahat geçer kaç tane Yumurtam varmış sordun mu
Çok korkmuyorum histereskopi ile polip ameliyatı da olmuştum sedasyon ile zaten hissetmicem sadece sonrasında ağrı olur mu ya da yumurtalarım döllenir mi onun stresi

Çok korkmuyorum histereskopi ile polip ameliyatı da olmuştum sedasyon ile zaten hissetmicem sadece sonrasında ağrı olur mu ya da yumurtalarım döllenir mi onun stresi
Yani vücuttan vücuda değişiyormuş ama bende de ağrı da olmadı kanama da olmadı Ama zaten o döllenme embriyo çok stresli 3 gecedir hiç uyumuyorum sürekli gece kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…