- 3 Mayıs 2024
- 116
- 31
- 18
- 30
aaa cok gecmis olsun 4 tanesinin durumu nasil suanHayır 7 tane toplandı 4 tanesi döllendi ama Benimkini de zaten Yumurtam kendine çatladığı için Rahim adet döngüsüne girmişti biraz Doktor hatası oldu 3 tane Yumurtam kendinden çatlamıştı
Çatlayanlar toplanmıyor muHayır 7 tane toplandı 4 tanesi döllendi ama Benimkini de zaten Yumurtam kendine çatladığı için Rahim adet döngüsüne girmişti biraz Doktor hatası oldu 3 tane Yumurtam kendinden çatlamıştı
Amiin insallah hepimiz icinTek seferde olur inşallah
Ben pazartesi opu oldum cumartesi progesteron ve e2 bakıldıOpu günü ya da transfer öncesinde kan bakmıyorlar mı
En son Çatlatma iğnesini vuruyoruz ya benim ondan önce yumurtalarım çatlamış 3 tane yani onlar boşa gitti yanımda ablam vardı işte bir de yeriniz yüksek dedi hemşire Ablam da biliyordu zaten o değerin ne işe yaradığını yani Adet döngüsünde yükselen bir değermiş ablam da biraz üsteleyince söylemek zorunda kaldıÇatlayanlar toplanmıyor mu
Ama yine de opu oldunuzEn son Çatlatma iğnesini vuruyoruz ya benim ondan önce yumurtalarım çatlamış 3 tane yani onlar boşa gitti yanımda ablam vardı işte bir de yeriniz yüksek dedi hemşire Ablam da biliyordu zaten o değerin ne işe yaradığını yani Adet döngüsünde yükselen bir değermiş ablam da biraz üsteleyince söylemek zorunda kaldı
Sagol üçünün durumu iyi görünüyor birisine 3 günü dondurdular bugün 4 günü yarın arayacaklar bugün aramıyorlarmış birisi de geriden geliyor dediler yani 5 günü ulaşır mı ulaşmaz mı onu bilmiyorum yani biraz üzgünümaaa cok gecmis olsun 4 tanesinin durumu nasil suan
Evet oldum onda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür Siz oldunuz muAma yine de opu oldunuz
Anladım o da tutunmaya falan bakıyorlar herhaldeBen pazartesi opu oldum cumartesi progesteron ve e2 bakıldı
Yok yarın 11. Günüm kontrole gideceğim bu hafta olurum herhalde diye düşünüyorum bi aksilik olmazsaEvet oldum onda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür Siz oldunuz mu
Yani çatlama olduğu için taze transfer yapamadılar doğru mu anlıyorumEvet oldum onda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür Siz oldunuz mu
İnşallah olmaz bir sıkıntı hiç korkmayın ben çok korkmuştum çok rahat geçti inşallah seninki de rahat geçer kaç tane Yumurtam varmış sordun muYok yarın 11. Günüm kontrole gideceğim bu hafta olurum herhalde diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Anladim hakkinizda hayirlisi kolaylikla güzellikle bulsun insallahSagol üçünün durumu iyi görünüyor birisine 3 günü dondurdular bugün 4 günü yarın arayacaklar bugün aramıyorlarmış birisi de geriden geliyor dediler yani 5 günü ulaşır mı ulaşmaz mı onu bilmiyorum yani biraz üzgünüm
Evet solda 3 sağda 4 varİnşallah olmaz bir sıkıntı hiç korkmayın ben çok korkmuştum çok rahat geçti inşallah seninki de rahat geçer kaç tane Yumurtam varmış sordun mu
Çok korkmuyorum histereskopi ile polip ameliyatı da olmuştum sedasyon ile zaten hissetmicem sadece sonrasında ağrı olur mu ya da yumurtalarım döllenir mi onun stresiİnşallah olmaz bir sıkıntı hiç korkmayın ben çok korkmuştum çok rahat geçti inşallah seninki de rahat geçer kaç tane Yumurtam varmış sordun mu
Onu bende tam bilmiyorum sadece tek bildiğim progesteron 1 in altında olmalı dedilerAnladım o da tutunmaya falan bakıyorlar herhalde
YaaOnu bende tam bilmiyorum sadece tek bildiğim progesteron 1 in altında olmalı dediler
Yani vücuttan vücuda değişiyormuş ama bende de ağrı da olmadı kanama da olmadı Ama zaten o döllenme embriyo çok stresli 3 gecedir hiç uyumuyorum sürekli gece kalkıyorumÇok korkmuyorum histereskopi ile polip ameliyatı da olmuştum sedasyon ile zaten hissetmicem sadece sonrasında ağrı olur mu ya da yumurtalarım döllenir mi onun stresi
Ama korkmayın ilaçlarla falan zaten 1 in altında çıkar bence
İnşallah hepsi de sağlıklıdır güzel Önemli olan çok olması değil sağlıklı olması sizin Sıkıntın neydiEvet solda 3 sağda 4 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?