Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunBen de pcos var amhde yüksekti fazla yumurta oluşacağından dolayı ohss riski vardı o yüzden dondurmayı önermişti ve 2 ay rahim dinlendirmeyi de iyiki de öylr yapmışız çok fazla yumurta alındı ohssnin kıyısından döndüm çok kötüydü. Doktorunuz neyi öneriyorsa ona yönelin aklınız karışmasın sizin durumunuza göre öneride bulunuyor sonuçta ama yine de siz bilirsiniz her türlüde yapılabiliyor
Anladım benim yumurtam az olur zatenRahim dinlendirme fazla yumurta olması yada histereskopi laparoskopi gibi durumlarda yapılıyor taze transfer olumsuz bir durum yoksa daha sağlıklı doğal siklusta yapılmış oluyor çünkü
Siz transferden sonra dinlendiniz mi nelere dikkat ettiniz bazıları hiç ayağa kalkmıyorBen de pcos var amhde yüksekti fazla yumurta oluşacağından dolayı ohss riski vardı o yüzden dondurmayı önermişti ve 2 ay rahim dinlendirmeyi de iyiki de öylr yapmışız çok fazla yumurta alındı ohssnin kıyısından döndüm çok kötüydü. Doktorunuz neyi öneriyorsa ona yönelin aklınız karışmasın sizin durumunuza göre öneride bulunuyor sonuçta ama yine de siz bilirsiniz her türlüde yapılabiliyor
Ben transfer günü hep yattım sonraki 3 gün lavabo yemek vs içi kalktım 15 20 dkdan uzun süre ayakta kalmadım bugün 4.gun bitti ilknkez 2 saat dışarda kaldım ama yorulmadan.ev işi yapmiyorum ama ufak tepek oluyor tabiSiz transferden sonra dinlendiniz mi nelere dikkat ettiniz bazıları hiç ayağa kalkmıyor
Güzel haberler alırsınız inşallahBen transfer günü hep yattım sonraki 3 gün lavabo yemek vs içi kalktım 15 20 dkdan uzun süre ayakta kalmadım bugün 4.gun bitti ilknkez 2 saat dışarda kaldım ama yorulmadan.ev işi yapmiyorum ama ufak tepek oluyor tabi
Şuan 2. Transferimi oldum 7.günüm bitiyo 8e giriyorum ilk gün çok kalkmadım ama sonradan yavaş yavaş hareket etmeue başladım kendimi zorlamadan yardım alarak kendi işlerimi hallediyorum ilk transferimde hareketlerim çok kısıtlıydı hareket etmeue korkar olmuştum da hareket etmemşn veya hareketsiz olmanın olumlu yada olumsuz bi faydası yok her türlü olmayacsksa olmuyo olacaksa oluyoSiz transferden sonra dinlendiniz mi nelere dikkat ettiniz bazıları hiç ayağa kalkmıyor
Aminnn inşallah hepimiz güzel haberler alalimGüzel haberler alırsınız inşallah![]()
Hareketsizliği önermiyorlar zaten rahme kan akışı sağlanması lazımŞuan 2. Transferimi oldum 7.günüm bitiyo 8e giriyorum ilk gün çok kalkmadım ama sonradan yavaş yavaş hareket etmeue başladım kendimi zorlamadan yardım alarak kendi işlerimi hallediyorum ilk transferimde hareketlerim çok kısıtlıydı hareket etmeue korkar olmuştum da hareket etmemşn veya hareketsiz olmanın olumlu yada olumsuz bi faydası yok her türlü olmayacsksa olmuyo olacaksa oluyo
Bende öyle düşünüyorum olanı negatif olursa eşim dikkat etmedim vs demesin diye hepsiŞuan 2. Transferimi oldum 7.günüm bitiyo 8e giriyorum ilk gün çok kalkmadım ama sonradan yavaş yavaş hareket etmeue başladım kendimi zorlamadan yardım alarak kendi işlerimi hallediyorum ilk transferimde hareketlerim çok kısıtlıydı hareket etmeue korkar olmuştum da hareket etmemşn veya hareketsiz olmanın olumlu yada olumsuz bi faydası yok her türlü olmayacsksa olmuyo olacaksa oluyo
Güzel haberler alırsınız inşallahBen transfer günü hep yattım sonraki 3 gün lavabo yemek vs içi kalktım 15 20 dkdan uzun süre ayakta kalmadım bugün 4.gun bitti ilknkez 2 saat dışarda kaldım ama yorulmadan.ev işi yapmiyorum ama ufak tepek oluyor tabi
Kadın olmak ne zor böyle küçük ayrıntıları düşünmek …Bende öyle düşünüyorum olanı negatif olursa eşim dikkat etmedim vs demesin diye hepsi
Evet birazda kader sanırım ne yaparsan yap olacağı varsa oluyorŞuan 2. Transferimi oldum 7.günüm bitiyo 8e giriyorum ilk gün çok kalkmadım ama sonradan yavaş yavaş hareket etmeue başladım kendimi zorlamadan yardım alarak kendi işlerimi hallediyorum ilk transferimde hareketlerim çok kısıtlıydı hareket etmeue korkar olmuştum da hareket etmemşn veya hareketsiz olmanın olumlu yada olumsuz bi faydası yok her türlü olmayacsksa olmuyo olacaksa oluyo
Gerçekten bu stresi bu dönemde düşündürecek bir eşinizin olmasına üzüldüm .Bende öyle düşünüyorum olanı negatif olursa eşim dikkat etmedim vs demesin diye hepsi
Malesef..erkek faktör olmasına rağmen herşeyi cekende dayananda idare edende kadinKadın olmak ne zor böyle küçük ayrıntıları düşünmek …