• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze transfer mi dondurulmuş embriyo mu??

Selam kızlar ben aralık ayında tüp bebek yaptıracağım 30 yaşındayım amh 0.70 doktor taze transfer diyor ama rahim dinlenmesi gerekmez mi tecrübeliler cevap yazarsanız çok sevinirim
Selam kızlar ben aralık ayında tüp bebek yaptıracağım 30 yaşındayım amh 0.70 doktor taze transfer diyor ama rahim dinlenmesi gerekmez mi tecrübeliler cevap yazarsanız çok sevinirim
Selamlar onun kararını dr bırakın genelde amh düşüklüğü yumurta rezervi az olanlar için taze transfer yapılıyor ve emriyolarin gelisimi için 3 gun yeterli görülüp 5 güne bırakıp riske atmıyorlar dr nuza guvenin

Selamlar onun kararını dr bırakın genelde amh düşüklüğü yumurta rezervi az olanlar için taze transfer yapılıyor ve emriyolarin gelisimi için 3 gun yeterli görülüp 5 güne bırakıp riske atmıyorlar dr nuza guvenin
Evet en doğrusu bu
rahmin alt kısmı incelmiş kürtajda vakum yapılmış histeroskopi yapabilirim dedi o zaman 1 ay sonra transfer olursun dedi ama yapıp yapmayacağı kesin değil

Evet en doğrusu bu
rahmin alt kısmı incelmiş kürtajda vakum yapılmış histeroskopi yapabilirim dedi o zaman 1 ay sonra transfer olursun dedi ama yapıp yapmayacağı

Henüz başlamadım bu ay başlayacağım ama bademciklerim şişti 4 gün sonra regl olacağım bunsüreci etkiler mi diye düşünüyorum bende dondurulmuş daha iyi tutuyor rahim dinlendiği için diye duyuyorum ama 2 doktora gittim ikisi de taze dedi bilemiyorum yani sürece başlamadım
Valla bende kararsızım beeee

Ya bence süreci sorun taze transfer ile dondurulmuş transfer arasında farklı İlaçlar kullanıyorsunuz progestan seviyesi vs için bunların maddi boyutu da var tabi, ha dondurulmuş embriyo transferi şöyle bi avantajı var kendinizi sürece alıştırıp stresinizi yönetebiliyorsunuz çünkü 5. Güne gitti mi kaç embriyo kaldı vs bunlar 1 haftalık süreçte yorucu olabiliyor. Aralık ayında opu olmuştum Nisan ayında transfer oldum histereskopi vs oldum bu süreçte ama bi ayda kendi isteğimle ertelemiştim kendimi hazırlamıştım transfer sürecine…

Selamlar ben transfer sonrasi hastanede 20 dk uzandım sadece evde kiz kardeşim olmasına rağmen asla uzun dinlenmedim sonuc gününe kadar iğnemi yaptirmak için hergun 1 saat yürüdüm sizede tavsiyem yatmayın arada dinlenin ve ağır kaldırmayın dr sürekli hareketli olman daha iyi demişti ve sukur suan 8 aylik hamileyim
Kesinlikle katılıyorum 3 kez yaptırdım ilk ikisinde çok dikkat ettim hatta ikincide tuvalet dışında kalkmadım ikiside negatif oldu 3. De transfer sonrası 20 dk uzandım kalktım tuvalete gittim eve geldim sadece 2 saat uzandım sonra kalktım yemeğimi hazırladım yedim bulaşık topladım sonuç gününe kadar kendimi yormadan her işimi yaptım çamaşır, yemek, bulaşık, yavaş yavaş ev süpürme vs şuan oğlum 4 yaşında

Ya bence süreci sorun taze transfer ile dondurulmuş transfer arasında farklı İlaçlar kullanıyorsunuz progestan seviyesi vs için bunların maddi boyutu da var tabi, ha dondurulmuş embriyo transferi şöyle bi avantajı var kendinizi sürece alıştırıp stresinizi yönetebiliyorsunuz çünkü 5. Güne gitti mi kaç embriyo kaldı vs bunlar 1 haftalık süreçte yorucu olabiliyor. Aralık ayında opu olmuştum Nisan ayında transfer oldum histereskopi vs oldum bu süreçte ama bi ayda kendi isteğimle ertelemiştim kendimi hazırlamıştım transfer sürecine…
Her aşaması ayrı ayrı stresler bunları yaşamayı hiç istemezdim hiç bir kadının böyle Allah vergisi doğal bi olay için bu kadar yıpranmasını istemezdim :(
Ben galiba hala hazır değilim ya da ağlaya ağlaya başlayacağım

Kesinlikle katılıyorum 3 kez yaptırdım ilk ikisinde çok dikkat ettim hatta ikincide tuvalet dışında kalkmadım ikiside negatif oldu 3. De transfer sonrası 20 dk uzandım kalktım tuvalete gittim eve geldim sadece 2 saat uzandım sonra kalktım yemeğimi hazırladım yedim bulaşık topladım sonuç gününe kadar kendimi yormadan her işimi yaptım çamaşır, yemek, bulaşık, yavaş yavaş ev süpürme vs şuan oğlum 4 yaşında
Maşallah Allah bağışlasın dedikleriniz aklımda kalacak teşekkürler

Back
X