merhaba
komşumuzun durumu kötü geçim dertleri var... çalıştığı işyeri ilk önce kendileri çıkarmak istedi geçtiğimiz haziran ayı için 1 inde çıkacağını söylemişler zaten anlaştıklarından daha fazla iş yükü olduğundan çıkmakda istediği için hemen tamam demiş kadın sonra 5 gün kala çıkmasan mı acaba gibisinden olmuşlar ama kadın kabul etmemiş çünkü patronlardan biri çık daha bakımlı biri gelecek güzel bi kadın alacağız buraya demiş bizimkide sinirlenmiş (yapılan iş temizlik yemek ama kadını küçümsemek akıllarınca) buyüzden zaten çok iş yükü olduğundan çıkmaktan memnundu...
neyse muhabecilerine çok güvendiğinden kadın sana haklarını vereceğiz şurayı imzala demiş, kadında o kadın çokk iyi valla kandırmamıştır beni verim hakkımı deyip duruyordu ama hala hakkını vermediler ve geçen gün öğrendikki meğer tüm haklarımı aldım kendim çıkmak istedim diye imzalatmışlar. kadın kendisi evet çıkmak istiyordu ama tamda kızı işten çıkmıştı ve kızıyla o eve baktığı ev kredisi ödediği için kendi çıkmak bu yüzden istemiyordu. onlarda çıkartınca kadın en azından tazminatımı alırım kredim gecikmez diyordu ve şuan kadın sürekli hastalanıyor. hiç iyi değil ben ne yapacağım nasıl ödeyeceğiz diye düşünüyor kızı işe başladı ama aldığı maaş kredinin altında
alabilir mi tazminatını imzalamış ama okuma yazması yok çünkü sonuçta