tazminattan herşeyden vazmı geçeyim

demi 2 tane şahit isilerini duydum şok oldum hiç tanımıyorum hiç adi insan onlara ne anlattı bilmem onlarda namus şeref olsa orda yemin etmezler
Aynen oyle canim. Diger mahkemeye kadar yapabiliyorsan bir tatile git 2 gunlugune kafani bosalt moral depola sapasaglam çık karşısına;)

saolun arkadaşlar ama ısrarla vermicem diyor tedbir nafakası bağlandı 4 aydır vermiyor sana verene kadar gider bi mafyaya veririm seni sakat bırakır yinede sana vermem gerçi bişey yapamazda havlıyor işte mafyaymış
Bu tehditlerini mahkemeye tasimadiniz mi?

:):):):) benım kardesımın eşi ve arkadaşları yaptı ıonu. şimdi hepsiyle mahkemelik oldu. eniştem dıoki sen boşdaın adamı ben boşaymadım hala devam edıo mahkeme. Bu tip adamlar Allah tan korkmaz. Allah tan korkan iftira atmaz. O yuzden mumkun oldugunca uzak duracaksın

:):):):) benım kardesımın eşi ve arkadaşları yaptı ıonu. şimdi hepsiyle mahkemelik oldu. eniştem dıoki sen boşdaın adamı ben boşaymadım hala devam edıo mahkeme. Bu tip adamlar Allah tan korkmaz. Allah tan korkan iftira atmaz. O yuzden mumkun oldugunca uzak duracaksın
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

Baglanan nafakayi odememenin cezasi da var diye biliyorum ben. Ustune bu tehditlerle.. Eger inatlasmaya devam ederse hapse bile girebilir

2. ye gıdıcenmı? ılkıne gıttım ben, tekrar beyan ıcın boşanma isteğini. ondan sonrakılere gıtmedım hiç
bilmiyorum avukatım henüz bişey demedi gel yada gelme diye ama gitmeyi düşünüyorum şahitler ne söyleyecek çok merak ediyorum sırf diyorum bu yüzden gidicem bakalım benimle aynı evdemi yaşamışlar şahitler

peki arkadaşlar bişey sorucam herkes diyorki tazminat vermez sana mahkeme çünkü 10 ay sürdü evliliğimiz birde onun üzerine bişey yok oturduğumuz ev annesinin üzerine ona vermiş ama hala annesinin üzerine ev hiç bişey alamazsın diyorlar zaten tedbir nafakasını vemiyorki tazminatta versin benimde sorduğuma bakın offf işte kafam karışık bu günlerde

Back
X