tazminattan herşeyden vazmı geçeyim

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
mrb arkadaşlar çok bunaldım bir an önce boşansam bitse artık yoruldum zaten vermiyor tebdir nafakası tazminatta alamam sizcede vazmı geçeyim ne olur akıl verin bana uzamasını istemiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum lanet olası kişiden

bu süreç insanı ne kadar yoruyor muş napsam ne etsem bilemdim bir kere bulaştım istedim para zaten verdiğide yok vermem diyor haciz işlemlerine başladı avukatım ama bi taraftanda diyorumki 2 ci mahkemem ekimin 5 de ya gir mahkemeye lanet olsun onun parasına hiç bişeyi lazım değil bana bu yükten kurtalayım diyorum bana akıl verin ne olur ne yapayım

insan yorulurmu hiç valla yoruldum aklım karma karışık yaşayanlar bana akıl versin ne olur bu süreç nasıl geçer

o zamanda uzadıkça uzayacak ne yapacağımı bilemedim valla yoruldum
Uzasin bosver. Aklinca tehdit ediyor seni sacma insan. Hic sıkma canını mahkemede gorusuruz de. Yesin hacizi akli basina gelsin. Bu bos laflarin da kaydi varsa mahkemeye onlari da gotur 1den 5e katlasin cezasi ;)

saolun arkadaşlar ama ısrarla vermicem diyor tedbir nafakası bağlandı 4 aydır vermiyor sana verene kadar gider bi mafyaya veririm seni sakat bırakır yinede sana vermem gerçi bişey yapamazda havlıyor işte mafyaymış
eğer böyle şeyler söylüyorsa bence vazgeç. canından kıymetli mi?
sonuçta insanoğlu her türlü pislik beklenir. eğer diline geliyorsa elinden de çıkabilir. bu kadar emin olma.
bilmiyorum ama bu kadar pislik şeyler söyleyen biriyle neden uğraşıyorsun ki. boşver onun pis parasını napıcaksın ya.
bir ancak kurtul derim ben. gazetelerde haberlerde görüyoruz. insanların başına ummadıkları geliyor

şimdi birisi ile karşılaştık
Uzasin bosver. Aklinca tehdit ediyor seni sacma insan. Hic sıkma canını mahkemede gorusuruz de. Yesin hacizi akli basina gelsin. Bu bos laflarin da kaydi varsa mahkemeye onlari da gotur 1den 5e katlasin cezasi :KK66:
bilmiyorumki mahkemede göstericem hepsini zaten

evet
eğer böyle şeyler söylüyorsa bence vazgeç. canından kıymetli mi?
sonuçta insanoğlu her türlü pislik beklenir. eğer diline geliyorsa elinden de çıkabilir. bu kadar emin olma.
bilmiyorum ama bu kadar pislik şeyler söyleyen biriyle neden uğraşıyorsun ki. boşver onun pis parasını napıcaksın ya.
bir ancak kurtul derim ben. gazetelerde haberlerde görüyoruz. insanların başına ummadıkları geliyor
evet duyuyorum ama onun ne varsa dilinde var bişey yapamaz aklınca beni korkutuyorki almıyım dye korkmuyorum ama süre uzadıkça ben yoruluyrum duyduklarım şeyler hakkında şimdi 2 tane hiç tanımadığım şahit tutmuş ne evime gelmişler ne kapımdan geçmişler gelip ne anlatacaklar çok merek ediyorum

zor bir soru sormuşsunuz,

hakkınız neyse alın demek istiyorum,
ama dünya o kadar adaletsiz ki,
bu adam size bir şey yapsa hiç bir şeyin kıymeti olmayacak,
bence ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi...

cnm bende bu mantıkla hareket ettım hatta kıyafetlerımı bıle almadım. ama sen vazgecme, bırak dava devam etsın sen hayatına devam et. hakkını al, sakın yılma

cnm bende bu mantıkla hareket ettım hatta kıyafetlerımı bıle almadım. ama sen vazgecme, bırak dava devam etsın sen hayatına devam et. hakkını al, sakın yılma
kafam o kadar karişıkki komşuları görüyorum bırak diyorlar bir an önce boşan parasınıda alma herkes bişey diyor ne yapacağımı bende şaşırdım pes etmicem diyorum duyuyorum bişeyler sonra diyorumki lanet olsun ondan gelecek paraya

evet

evet duyuyorum ama onun ne varsa dilinde var bişey yapamaz aklınca beni korkutuyorki almıyım dye korkmuyorum ama süre uzadıkça ben yoruluyrum duyduklarım şeyler hakkında şimdi 2 tane hiç tanımadığım şahit tutmuş ne evime gelmişler ne kapımdan geçmişler gelip ne anlatacaklar çok merek ediyorum
Tamam da mahkeme hemen inanmaz ki oyle olsaydi suan cogu sucsuz insan hapishanede yatiyor olurdu. Iftira atmak cok kolay ama mahkeme heyeti bu konuda dikkatli yaklaşır bu yuzden hiiic canını sıkma derim ;)

kafam o kadar karişıkki komşuları görüyorum bırak diyorlar bir an önce boşan parasınıda alma herkes bişey diyor ne yapacağımı bende şaşırdım pes etmicem diyorum duyuyorum bişeyler sonra diyorumki lanet olsun ondan gelecek paraya
uff bılıorum ben bu sureclerı ya. ınsanı cok yıpratıo. sımdıkı aklım olsa farklı davranırdım herhalde

Tamam da mahkeme hemen inanmaz ki oyle olsaydi suan cogu sucsuz insan hapishanede yatiyor olurdu. Iftira atmak cok kolay ama mahkeme heyeti bu konuda dikkatli yaklaşır bu yuzden hiiic canını sıkma derim :KK66:
demi 2 tane şahit isilerini duydum şok oldum hiç tanımıyorum hiç adi insan onlara ne anlattı bilmem onlarda namus şeref olsa orda yemin etmezler

Back
X