Tbuse'nin Diyet Günlüğü

tbuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
477
91
118
33
A.B.D.
Yarin kilomu bildirip,resimleyecegim.Yedigim yemekleri hergun resim halinde yayinlayacagim insallah.Simdilik yazacaklarim bu kadar,yarin sabahtan itibaren basliyorum yazmaya.Bana sans dileyin

Iki gun de 100 gr vermisim

Bugun ki menum ;

Sabah

6 tane badem
1 yesil elma

Oglen

Haslanmis karnabahar,patlican,misir.

Aksama ne yiyecegimi bilmiyorum henuz :)

Insallahhh :) ama benim daha cok yolum varrrr :))

Bu arada bugun sadece 2 km yuruyebildim..

Aksam biraz kacirdim ama telafi edeceğim.yarin görüşmek üzere gunlugumm

GUnaydinlarrrr.birazdan ise gidecegimm.umarim bugun kaçamak yapmammmm :)))

Ben geldimmmmmm

Bugun yine 100 gr eksik ciktimm :)
Disari da oldugum ve cok aciktigim icin 90 kalorilik diyet browni yemek zorunda kaldim
:18:

Sabah

5 badem
500 ml su

Oglen

Tavuk
Karnabahar
Yogurt

Aksam

Henuz bilmiyorum :)

Son düzenleme:
Evetttt bugun 200 gr vermisimmmm

Sabah

1 yesil elma
3 badem

Oglen

Yok

Aksam

Tavuk sote
Salata

Malesef bugun pek uyamadim diyetime
Birazcik cips ve disarida oldugum icin 70 kalorilik atistirmalik yemek zorunda kaldim.
:18:
3.6 km yuruyus yaptim.

Son düzenleme:
1.6 km daha yurudum aksam.bugun cok yogun bir gundu,birazdan yatacagim ama sizlere gunaydin diyorum.gorusmek uzere

canım merhaba,

öncelikle türkiyede değilsin sanırım. saat farkı var. nerede yaşıyorsun, avusturalya falan?
canım moralini bozma. yavaş giden kilolar birden hızla gitmeye başlayacak yakında. sen yeter ki bu istikrarla devam et. tabi ki dışarda olsuğun zaman aç kalmayın en uygun şeyi bulup yiyeceksin. önceden yediğin fast foodlar yanında 70 kalorilik bir atıştırmalık çok daha tercih edilesi. hayat tarzını bu şekilde değiştirerek verilen kilolar kalıcı oluyor. bence doğru yoldasın. sakın pes etme canım.

Merhaba ablacim,Amerika'da yasiyorum ben.2 sene oldu buraya geleli,geldigimizden beri saglikli bir yemek duzenimiz yok malesef.Ama insallah yavas yavas oturuyor su siralar ( diyetimin de etkisi buyuk ).Evet onceden yedigim fast foodlarin yanin da 70,90 vs gibi rakamlar daha masum duruyor :)

Bu da bugun ki tarti resmim :) 500 gr vermisim.Acaba tarti bozuk mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…